FasTracKids

FasTracKids | Autor: nikita

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!

Ma intereseaza daca cineva de pe forum are copii care au urmat cursurile , FasTracsKids si ce parere are?
Sunteti multumiti?
Chiar sunt pregatite persoanele adulte care lucreaza cu copii pe cat se spune?!!
Au venit si la noi cu oferta dar mi se pare taxa prea mare.
250 RON pe luna si 75 la inscriere.
Pe sapt. copii merg 2 ore la aceste cursuri.Asadar pt. 8 ore pe luna trebuie sa platim 250 RON. E cam piparat !!!
Noi deja platim 250 Ron cu toate, masa , engleza etc...etc...

Ce parere aveti?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Vezi ca e un subiect deschis recent la Parintii...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana33 spune:

Buna,
Noi mergem de anul trecut si pot sa-ti spun ca merita efortul financiar.
"Persoanele adulte" care se ocupa de copii sunt educatoare de la gradinita Bambi (unde se tin cursurile), educatoare care s-au specializat in acest program (ce se face acolo difera in mare masura de ceea ce se face la gradinita in mod obisnuit, asta pot sa ti-o spun sigur pentru ca noi mergem si la gradinita, iar nivelul cunostintelor de la FasTracKids este destul de ridicat).
Taxa difera in functie de numarul de sedinte din acea luna si cred ca este normal sa platesti, o data pe an, o taxa de inscriere.
Poti merge la o lectie demonstrativa sa vezi ce se intimpla si, astfel, poti decide ce faci mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi75 spune:

Si eu o duc pe Clara tot de aproximativ un an la centrul din Tineretului si in timp m-am convins ca programul face toti banii.
Educatoarele sunt chiar alese una si una si din cate am discutat cu cei de acolo beneficiaza permanent de traininguri (lucru care nu cred sa se intample in alte institutii de invatamant). Eu n-as compara FasTrac cu o gradinita ci mai degraba cu un club sau poate scoala. Copii sunt invatati sa stea in bancute, au un soi de touch-screen pe post de tabla in fata clasei si paradoxal, desi sesiunile dureaza doua ore reusesc sa se concentreze si ies din sala plini de energie.
La centrul din Lanariei pretul este de 210 RON/luna. Ne-au anuntat ieri despre programul special de vara in care sesiunile vor fi de 3 ore si care pentru 5 sesiuni de curs va costa 270 RON. Acum sincer daca sa zicem ca eu n-as mai vrea s-o duc pe Clara in mod cert n-as putea sa scap de gura ei. Realmente e indragostita de Otilia (educatoarea ei).
Daca iti activezi PM-ul pot sa-ti trimit datele de contact.

Mult succes

Bianca

Mergi la inceput