Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna gagici microbiste
Eu p`aici pe la lucru.
Irina...ai auzit ceva de campingul asta de la Saturn? Mie mi s-a parut ok ce are o casutza (frigider, tv, 2 paturi, baie proprie...) Tu ce zici? La gazda in Mamaia sa zicem ar fii mai bine? Sau ar fii mai ieftin? Casutza de 120 lei si hotel in Venus (Melodia) e 140 lei pe noapte. Dar parca casutza arata mai bine...ma simt mai in natura...
Maraki, si la noi a plouat azi, daca la voi ploaua azi si la noi va ploua maine . Noroc ca imi spui cum e vremea acolo sa am dupa ce ma ghida
. Ascude-ti rujul de Angelo ca daca il gaseste praf ti-l face
. Ioana de Bistrita a pus poze cu Razvan rujat
. Nepoata mea a gasit crema de corp lasata de sora-mea in dormitor si nu s-a lasat pana nu si-a intins-o pe fatza, corp, maini, a si mancat din ea
.
Dani are boala parfumurilor, Nelu il parfumeaza cand iese din casa daca se parfumeaza si el si s-a invatat asta micu cu narav . Intr-o zi m-a vazut pe mine ca m-am dat cu parfum si mi-a spus sa ii pun si lui mi-a facut semn catre gat. I-am spus sa mearga la taicas-o sa il dea cu parfum de barbati nu de femei
Mira...am vazut ce ati facut zilele astea...ai facut spuma de capsuni. Si eu azi vreau sa fac ca anul asta nu am facut inca.
Giova, mi se pare mare salarul ala. urias chiar. Initial am crezut ca e vb de vecina sorei tale din Romania si apoi m-am gandit ca poate sa fie vecina din Italia.
Despre noi nimic nou.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Giova merci de complimente............capsunele le-am cules singurei eu cu copii, duminica. e un camp langa noi, la o ferma unde mergi si-ti culegi singur.....bine e langa casa omului totul organizat nu esti singur pe camp. Cred ca maine ma duc din nou cu fetele, David e in excursie cu gradinita. Numai sa ne lasa vremea, ca e mizerabila. Frig si ploaie.
sper sa reusesc sa intru mai des........suntem in formatie redusa azi la servici si am de lucru de nu-mi vad capul.
V-am pupat, va doresc o dupa-miaza placuta.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Salutari si de la noi!
Am vazut si noi meciul cu Romania la o familie tot de romani, niste colegi de-a lui Jean. Am avut emotii mari ca am mers cu Alain si ei nu au copii si credeam ca va face ravagii asta mic, dar a fost super cuminte fata de ce ne asteptam noi, s-a cam plictisit dar i-am dus masinute si moto de la duplo si s-a jucat cu el si a facut ture pe acolo. Despre meci ce sa comentez, asta e nivelul fotbalului romanesc, putea fi si mult mai rau, zic eu ca am iesit pana la urma mai mult decat rezonabil asa cum a fost. Eu una m-am uitat cu drag si am sperat sa castige....desi nu preau aveau ei sanse.
Giova merci de urari, dar nu stiu zau cat de mancacios o sa fie asta mic, sper sa pape pizza si paste ca astea ii plac, nu avem la hotel decat micul dejn asa ca vom putea lua ce vrem si cand vrem acolo in oras.Sa va distrati bine daca mergeti in Ungaria, am auzit si eu ca haj.....e mortal, am si ceva site cu cazari acolo daca vrei o sa ti-l dau pe mess, noi vom merge in Ro dal la felix la un gratar cu bunicii ca am vrut sa aud romaneste in preajma sinu ma intereseaza ca nu sunt asa faine conditiile de la piscina. Super salar ce sa zic is mie mi-ar convenii pentru programul ala?
Maraki dar de ce il lasi in germana site-ul daca nu iti convine, schimba limba. Vezi ca este in dreapta sus chiar unde incep niste ferestre globul pamantesc, te duci acolo is selectezi alta limba , nu ai f multe dar este engleza daca vrei.Cum mai mananca Angelo?
Irinutza, sanatate multa va dorim.
Mira super pozele.
Eu ce sa va mai zic, sunt tot dupa fundul lui Alain care nu prea mananca sau mananca fugind prin camera si eu cu lingura dupa el as ma enerveaza cateodata ca tot zic ca o sa il las sa manance numai cand cere el dar cand vad ca abia are 14,5 kg iar la un metru su e numai coaste nu pot sa o fac. Sunt chiar curioasa ce va face la mare cu mancatul.
O zi frumoasa tuturor, ne pregatim si noi sa iesim in oras.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
d_melli spune:
Giova nu pot sa cred ca are atata salariul , undeva ceva nu e in regula , ia mai intereseaza-te si ai sa vezi ca nu e asa. Ori minte ...ori minte. Sunt totusi niste grile de salarizare.
Maraki nu are nici o treaba comentatorul ca doar nu am vazut meciul cu urechea. Efectiv mi-a fost scarba cand am vazut ca aia ne invitau si noi lalaiam. Pai noi nici nu am vrut sa atacam , ca nu am putut sau nu am vrut ramane de vazut. Din punctul meu de vedere a fost cel mai penibil meci pe care l-am vazut vreodata. Imi e si rusine cand imi aduc aminte ca am vazut asa ceva. Iar de Lobont da ai dreptate , a aparat bine ca a avut ce.In alta ordine de idei am citit intr-o zi ca Angelo are 110 cm , pai e super bine , am zis eu ca pare inalt insa chiar este foarte inalt ca mie mi se pare ca Mario e inalt mult fata de alti copii si l-am masurat ieri si are 99 cm deci iti dai seama ce diferenta mare este. E super.
Bianca nu cunosc campingul cum nu cunosc nici in Venus mare lucru , iar aici la cazari la particulari nu stiu dc m-as risca sa merg la cineva necunoscut. Nu prea stiu ce sa iti zic. Doar ca eu nu as alege statiunile care pentru mine sunt mici, plicitsitoare si nasoale. As alege doar Mamaia ca acolo am unde sa merg si ce sa fac in permanenta. Opinie personala , nu sariti.
Noi am semnat , am terminat cu apartamentul , cam in 3 saptamani au zis ca se muta fostii , deci cam in jur de 1 iulie sper sa fie liber . O sa ii dam o mana de var si sa vedem ce si cum facem , inca nu ne-am hotarat. Stam inca si ne gandim . Ma enerveaza ca nus tiu cum sa fac in bucatarie si cum sa fac mobila ca de-a gata e greu sa gasesti. Si uite asa mi-am prins urechile.
Mario e un dulce , obraznic , alearga non stop (poate ma ajuta Dumnezeu si il dau la ateltism si nu la rugby) a inceput sa mai vorbeasca dar inteleg doar eu siel ce spune, face pipi la oala da e in fundul gol se duce si face si pipi si kk , dc e doar in chilotei face prin ei la oalaca nu a inteles ca trebuie sa fie dezbracat ci doar ca trebuie sa faca la oala . Ba mai nou de doua zile i se pare mai interesant sa faca in remorca masinutei , intr-un pahar , intr-p macara , asta pentru ca nu eram de fata si baiatul s-a gandit ca e mai palpitant. Deci noi cu peripetiile ca de obicei.
Eu sunt la munca acum insa am sa revin sa vad ce si cum ati mai scris ca am ramas in urma rau. Va pupic si sper sa mai intru azi.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
cosmi1975 spune:
sal fetele
eu pe tratament dar se apre ca la urgenta ajung ca ma dor urechile iar capul nu mi l pot tine
copii sunt bine,bianca a trecut testul la engleza si stefan nebunii si tot cu pampers
la mare??la fel ca anul trecut la neptun ,romanta f frumos is f curat...am dat pe 2 bilete 4 milioane
d_melli spune:
Cosmi multa sanatate!
Eu nu zi ca nue curat in statiuni ci doar ca nu implace ca nu ai ce face din punct de vedere al distractiei.Ca doar nu merg aclo sa stau in pat!
Giova spune:
Bai, interes sa ma minta, nu ar avea. Eu stiam ca educatoarele au salarii mari in Italia. se pare ca cele, care sunt platite de primarie au salarii mult mai mari decat cele platite de invatamant.
si, oricum, la ei, cei care lucreaza part-time, au salariu mai mult de jumate din salariul unui care lucreaza full time.
Eu lucram in bar, 20 ore/sapt. si castigam 500 euro lunar. colega mea, care lucra 40 ore, lua 800 euro.
Irina ma bucur pt. voi. Mobila de bucatarie numai daca o faci la comanda. In veci pururi nu gasesti sa se potriveasca cu incaperea ta. Numai daca iei module, si nu intreaga.
Maraki mama ce lungan e Angelos.
Silvia pai marco al meu are catre 14 kg, a slabit in ultimul timp. dar nu e asa inalt ca Alain. sper sa fie cuminte la mare si sa pape pizza si paste( astea ingrasa oricum). Si marco a mancat dintr-astea, dar in cantitati minimaliste.
Chiar te rog sa-mi trimiti pe PM sau mess. adrese cu cazare in Huj.... . Mai mult ca sigur vom face cateva drumuri in Hu vara asta, weekenduri mai prelungite. E si frumos, conditii bune si mai ieftin decat la noi.
Cosmi poate ai o otita...fugi la dr.
Felicitari Biancai!!!
Mira super fain ca ati cules voi capsunii. Le-ati si platit, nu?
si aici e innorat si sta sa ploaie.
Bianca spor la munca...esti cu gandul numai la mare, nu?
fug sa-mi intind parul...dar la cum e vremea afara...mai bine as baga spuma, ca oricum se va incretii de la ploaie.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Giova pai stai asa ca eu am inteles ca aici la noi si de asta spuenam ca nu are cum. Acolo e alta mancare de peste. Da acolo da.
Giova spune:
gata, am rezolvat cu un pumn de spuma.
vroiam sa iesim in parc, dar ploua...asa ca...ne vom suporta unul pe altul in casa.
In Italia, da, e salariul asta. Nu la noi!!! la noi nici sa muncesti cate 10 ore/zi nu ti-ar da atatia bani.
Irina tare nazdravan e mario, auzi la el sa faca pipi in remorci, masinute sau pahare.
Sa stii ca si marco mai se punea pe olita imbracat si ii dadea drumul la pipi.
Noi am scapat de pampers, doamne multumesc, dar in schimb...SUZETA e cosmarul vietii mele. si ale celor de la gradi.
In concediu a luat-o mai des, cand e la gradi nu o are si acasa o mai ia, dar rar. la somn e musai.
Cred ca asa ma enervez eu odata, cand imi face vreo criza de-a lui...si i le arunc si atunci sa vedem.....
Cu innotul....doar din toamna. e cam mult totusi, si daca nu poate merge din diverse motive...are dreptul doar la 2 recuperari. Pana in sept. merg sa vad si eu bazinul ala, chiar asa european e?
Mor de ciuda ca aici unde merg eu la fitness, fac inot pt. bebei si copii de la 3 ani. marco nu intra la nici o categorie deocamdata.
Dar aici cursul e de 3 luni si costa 400 lei, tot asa cate-o ora de 2x/sapt.
Oricum vara, il ducem noi la piscine, mai pleaca in concediu...nu avea rost sa-l ducem. din toamna da, acum sa vedem daca tot acolo.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Si noi mergem la bazin dar din septembrie cand ii da drumul la bazin ca era in reabilitare. Insa nu este particular si nici nu stiu dc exista vreun altul , aici e la palatul copiilor si va fi un bazin nou. Am vorbit deja si din septembrie de doua ori pe saptamana acolo se va balaci dc ii va placea biensure.Preturile trebuie sa fie acceptabile asta dc anul trecut era 300 mii pe luna si mergeai o data pe saptamana sau doua nu mai retin. Deci e mai mult decat ok.Si noi avem suzeta la nani dar nu e bai . Asta sa fie problema!