Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu am tinut-o deloc in soare, am stat doar la umbra sub copaci! si la ora 14 am fost in casa. de la dintisori sigur nu, pt ca sunt iesiti coltii la ei deja!!
adriana imi pare rau pt antonia.
jasmi nu cred ca e insolatie. culmea e ca mai sunt 3 bebelusi care au patit la fel zilele trecute: voma, diaree....
nu stiu vedem maine dimi.

va pupam.
somnic pufos!!!

PS. VALI ESTI O DRAGUTA!! DESI NU NE CUNOASTEM (SPER SA NE CUNOASTEM PESTE O SAPT) M AI AJUTAT!!! PT TINE:

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, Adina, aratati super!! Sophia e foarte vesela si activa, iar Floris parca e un model pt papusi, mi se pare ca e foarte bine conturat!
Iar Sophia cu ochelari e trasnet!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Buna seara!!!
Mihuta am vazut pozele...super intalnirea si complimente multeeeeeeeeeeeeeee Adinei
BB nu stiu ce sa zic si eu m=am gandit la insolatie , dar daca tu zici ca nu e ...vezi maine ce zice pediatra... Pupici la Iasminuta.
Maine am sa il cantaresc si eu pe grasanul meu... Dar oricum nu imi fac griji are 78 de cm si chiar daca ar avea 11 kg as sta linistita ca peste 6 zle facem 8 lunite si face tot mai mult efort...iar cand va merge si mai mult sigur va mai da inapoi...deci no problem

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb, adriana imi pare rau de vomitat, eu citisem undeva ca dupa vomitat la urmatoarea masa se da doar ceiut ..atat, eu am facut asa si nu s-a repetat vomitatul. Sper sa nu fie nimic grav.

cu greutatea.. e asa complicat, noi ne-am triplat greutatea si Ana are si 600 gr. in plus fata de triplare...

jasminica maine le dau si eu cu cana de la Avent sa bea apa... buna idee
ancad rosia o dai cruda? n-am incercat combinatia...

eu va doresc somnic usor.. ma bag la nani

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Mihuta si Adina sunt niste mamici super iar copiii sunt atat de frumosi... super si pozele...

Jasmin si micutzul [Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Subscriu si eu la ce a spus Alina despre Mihuta si Adina

Murdarirea este buna
Si alte poze noi in continuare. In unele dintre ele il veti vedea si pe Matei al Roxanei (Roxxy80).

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi cruda mama,doar ii curat coaja

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alina, am auzit ca aveti buba ? Cand scapati de carantina auto-impusa ?

Ank-ule, ce mai face grasul mic ? Ce sa-ti faci probleme, ai un flacau zdravan si inalt, sa vezi ce frumusete de baiat o sa ai in casa !

BB, atunci poate fi o mica toxiinfectie alimentara, daca au avut si alti copii in jur. Ai grija sa fie hidratata, ca altfel voma si diareea ajuta sa scoata inamicii din corp.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Stiu ca apar tot mai rar.... , dar momentan sunt in criza de timp.Azi s-a externat mama si sper sa mai am timp sa va dedic si voua din el.
Oricum pupici tuturor si sa stiti ca si daca nu va raspund de multe ori va citesc ...deci sunt cu ochii pe voi ... aveti de grij' si nu spuneti rele de noi ca va vedem

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Ank-ule, ce mai face grasul mic ? Ce sa-ti faci probleme, ai un flacau zdravan si inalt, sa vezi ce frumusete de baiat o sa ai in casa !

ma gandeam ca daca nici bb2 nu va fi fata ...macar sa am coada de fete la usa ...sa se sature mami de fete

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput