Puiuti de Randunici 2008!! (32)
Raspunsuri - Pagina 20
cleme spune:
Eu am calcat un pic, am profitat de faptul ca doarme Diana si ma uit ca la noi s-a cam innorat sper sa nu ploua.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
luny spune:
si la mine e putin nor, dar nu cred ca ploua, asa au zis astia la meteo la protv..vreau si eu in parc azi dupa masa..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Und sunteti toate?
Si la noi s-a innorat deodata...si planuisem plimbare tot pe la 16-17...
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Cleme,merci de pont,dar mi-e si frica sa-i mai dau ceva,ca i-am tot dat si parca e mai rau...
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
clauclau spune:
Si eu sunt, am stat pana acum cu Rebecutz la vorbe si la joaca. Acum am pus-o la nani, isi canta, e semn bun..., in 5 minute adoarme. Adevarul e ca am obosit-o, ne-am jughinit si am pupacit la ea o gramada.
Gata, a adormit...
Multumesc mult fetelor pentru aprecierea la adresa Rebecutzei, creste pipota mamei ei cand aude asa despre ea! 
Si noi tot pe la 5 iesim, sa se duca zapuseala asta.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
cleme spune:
Se pare ca totusi nu va ploua, ce bine! Si noi tot pe la 5 iesim afara, e prea cald acum. Si mi-e asa un somn si parca vad ca daca ma intind in 5 minute se trezeste pitica. Stela daca nu vrei sa mai incerci siropuri revino la supozitoare sau termometru, macar pt o perioada si apoi incearca altceva. A la mine a mai ajutat si Baby Drink-ul, stiu ca majoritatea fetelor nu sint de acord cu el dar la noi a avut efect.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
natynic spune:
Doamneee, merge ingorzitor netul!
Veniram si noi de la plimbare 

Luny,
, o sa te mai intreb. Mai mult idei imi trebuie, ca nu-s nepriceputa la gatit, zau, dar daca eu nu mananc gatit cu sos, n-am idei 
Simo, nu vrei sa-i gatesti tu randunoiului meu mancaruri si ciorbite si eu sa-i gatesc randunoiului tau mezeluri? ![]()
Mai, club al obsedatelor de inghetata! 
CAPITOL NOU-NOUTZ!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea