Puiuti de Randunici 2008!! (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am intrat iar in durerile constiparii la Teo...deja m-a pus la 3 pazeste de la 6 dimineata,de am luat-o in cele din urma langa mine in pat sa o mangai,ca-mi cadeau ochii in nas (asta e,sper ca nu se invata,ca nu o iau mereu)..am adormit amandoua,in cele din urma,dar n-a tinut mult..Nu stiu ce sa mai fac cu ea sa nu mai fie constipata tot timpul?De ceva vreme nu mai reuseste singura.Randunoiul m-a luat la cearta ca e din cauza mea,ca i-am stricat fetei lui stomacul cu atatea feluri de siropuri..si de aia nu mai face si se chinuie.Mai nou,tipa nu vrea sa mai bea ceai de musetel,macar asta era varianta cea mai naturala..
Ali
Ariel,haiosa esti,mami..Cu preotul,m-ai dat gata..
Eu as zice sa iesi frumusel,sa intri in orice Biserica,si sa incerci sa-ti faca molifta oricine ar fi,sa nu risti sa te lase popa in fata Bisericii la botez.Dureaza putin.Prin centr,de regula,in orice moment sunt preoti disponibili si iti face cineva rapid.
Clau,la mine nu a fost prima oara in parc,am si dovada la poze (in Herastrau),numai ca atunci am stat ascunsa,acum mi-am bagat picioarele si am stat in prim plan sa priveasca toata populatia ceva rar intalnit si sublim.Ca,pana una alta,nu-i o rusine deloc,e chiar ceva ff frumos.Urat e sa vezi calare una peste unul pe banca (la propriu),intrati in calduri bine (scuzati limbajul) cum am vazut intr-o zi,in acelasi parcutz,plin de babe si copii,de se cruceau babele trecand...Ma cruceam eu in sinea mea,dar babele...ete,de aici,practic,mi-am luat eu curajul cu tzatzi.
Si la mine e inca racoare in casa,asa ca nu e nevoie de AC.Fata,chiar are picioarele si mainile reci..
Olgutzik..
Mamici,si ziceti ca pot sa ma duc chiar si acum cu cererea de solicitare prima de nastere,in ochi, la director??Nu e tarziu?Au trecut 2,5 luni.
Ariel,de ce nu schimbati mama Biserica pentru botez,ca sunt atatea?Chiar si acum puteti schimba,decat sa carati bidoane la Biserica.Nu am mai auzit asa ceva!
Aaa..si eu sunt in clubul celor fara chiloti (adica,in continuare cu chiloti moartea pasiunii).

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Cuscra,m-ai terminat cu atata inghetata!
Si da,ma varsa Teo.Si e si constipata in continuare..M-a terminat!!
Alina,bravo pt greutate.Mai alaptez,da.

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Emisiunea mea!!!
Clau,iti vine s-o mananci pe Rebecutza dolofana,vorbareata,si cu cracii pe sus!
Ali,si scumpa ta e o dulceata!

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am vanit si eu cu inghetata.. tare buna e...
Stela imi pare rau ca Teo mai varsa si e constipata, nu stiu ce sa zic...
sr'mana

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo Mufa tipa, ma nou, cu limba scoasa si se aude de prca ar fi ragusit..o fi..o sa ma facem si noi poze, dar luam o puaza pana pe 16, de ziua lui.Barosanul mai varsa?..ca Mufa acum e la san si in timp ce manca a varsat o gramada de laptic.Cum e ciorba de salata?..
LA MULTI ANI, IRIS MIRUNA
stela,offf..nasol si constipata si varsa micutza..nici eu nu mai stiu ce sa zic, abia astept sa mai creasca putin!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Vreau si eu inghetata!!!! cred ca azi imi umplu si eu congelatorul sa fie ca prea mi-ati facut pofta si nu pot iesi pt ca sint singura iar fii-mea e in ziua in care nu doarme (mai nou o zi doarme de rupe si in urmatoarea doarme maximum 40 min). Bine macar ca momentan sta in patut si vb singura pt ca de obicei vrea sa stau sa o pazesc sa vedem cit o s-o tina.
Stela eu ii dadeam piticei cind era constipata si pateam la fel ca tine Lactuloza (tot pediatra mi-a recomandat), culmea e ca de cind e pe lapte praf nu se mai constipa, incearca si cu asta poate reusesti.
Ali ce frumoasa e Alexandra ta si Clau ca obicei Rebecca e criminala!
Diana cred ca incepe sa-si descopere picioarele, vad ca sta cu ele pe sus toata ziua, si va intreb din nou voi ii tineti cu ciorapi in casa ca nu stiu ce sa fac daca ii dau jos la un moment dat are picioarele reci si vad ca a inceput sa fie si la noi in casa cald desi am noroc ca nu-mi bate soarele deloc in casa.
AAA si cum se face sosul de smintina cu usturoi ca de aseara salivez la reteta data de Bubu

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Cleme multumesc eu o tin cu ciorapei in picioare ca in casa racoare si daca le las fara are picioarele bocna de reci
Noroc cu Luny eu m-am uitat pe lista si de chioara ce sunt nu am vazut

LA MULTI ANI IRIS MIRUNA

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

cleme si eu ii mai pun ciorapei, mai ales daca are picioarele reci!..cand mi se pare ca e cald, ii scot.De ex, peste noapte eu inca il imbrac cu body cu maneca lunga, mai subtirel si pantaloni cu ciorap, aia intregi, dar las fereastra crapata, iar la noi in casa seara e chiar racoare deocamdata..e bolculet d-ala vechi de caramida, care isi pastreaza bine temperatura, chiar si vara la noi e respirabil, nu ca in aparttamentele normale de bloc..

Mergi la inceput

bai, unde sunteti toate, ati iesit afara?..

Mergi la inceput

Mai sunt eu pe aici, se pare ca au iesit afara toate, iesim si noi dar la 4 ca acum e prea cald

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput