Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata am pus cateva poze.
Nebunica, bine ai revenit. Cred ca s-a speriat bb de la zgomotul de decolare.
Olivia, pfui ce roz ai fost la casatoria civila. Tu lucrezi in Cipru sau doar sotul?
Dandusa, m-ai dat gata cu asa poza, ce bucle faine are Crinuta.
Bebecris, ultima poza imi place cel mai mult. Ai fost o mireasa superba.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

..can I? nu plec niciunde, doar ca am avut si eu ceva de zis si am zis...fiecare cu pasaricile sale...ma bucur cand vad ca lucrurile par sa se linisteasca...certurile nu-mi plac imi provoaca nervi la stomac si ma ia foamea...
Olivia multumim de contul comun pe wbsht!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mirtha, nu-i tarziu daca-mi trimiti linkurile diseara, ca si maine lucrez de acasa si o sa pot intra sa editez lista.
Nebunica, bine ai revenit! Felicitari pt bebe sportiv!

De fapt, cred ca o sa si deschid acum noul capitol, inainte sa plec cu copilu' in parc.

Si ca sa incheiem capitolul cu un ton vesel:

De curand un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a-i fi inlaturata verigheta de pe penis, verigheta pe care i-a ``pus-o`` amanta cand dormea si i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor.Oare ce este mai rau :
1- sa descopere amanta ca esti casatorit ?
2- sa ii explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis ?3- ori sa descoperi ca penisul tau are loc in verigheta ta ?

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Olivia, multumim, imi pare tare rau ca tati nu le simte si el, bebe chiar vrea si se chinuie sa dea mai tare cand pune tati mana pe burtica, dar deocamdata numai eu am privilegiul de a-l simti..Da' si cand o sa-l simta prima data, nu mai ia mana de pe mine pe urma . Da, pe 25 merg pentru morfologica, il mai masuram putin, il mai gadilam, sper sa nu fi devenit o fetita motzata intre timp , nu ca nu ne-am bucura si pentru fetita, mai ales ca pentru ea avem nume, pentru baietel inca ne mai stoarcem creierii..Tu in Limassol stai? Cred ca am citit cu cateva capitole in urma ca sotul tau e programator..sper sa nu ma insel..daca e asa, cred ca sotii noastri au fost colegi acolo, noi am locuit pentru 3 ani jumatate in Limassol, am plecat anul trecut in octombrie, ce mica e lumea, nu? Oricum, te invidiez pentru mare, e singura careie ii ducem dorul rau de tot aici..asta e, poate mai venim in vizita, suntem ca acasa si acolo..

Bebecris, hotelul din Paris unde ati statt, Etap, era in centru sau e usor de ajuns in centru si cat costa, daca iti aduci aminte, vrem si noi sa facem o plimbare luna asta, e doar la 4 ore distanta cu trenul si planuim sa stam doar in weekend, nu neaparat sa vizitam, imi inchipui ca mai mult as sta la cozi la muzee, pur si simplu sa ma plimb pe Champs-Elysee si pe stradute cochete si sa respir aer parizian..atitudine de graviduta, ce vreti!

18+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Oti, am lucrat si eu un an dar de cand am aflat de sarcina a ramas doar sotul la munci, noi astia micii ne relaxam.

Oceanborn ai venit la timp ca ma uscam altfel.

Mav

Olivia 18+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

etap nu gasesti in centru...decat..la periferie..insa cu metroul ajungi in centru in 10 minute...in centru gasesti ibis....am dat pe noapte 50euro/camera...a fost ok....la viena am stat mult mai bine...hotelul mi-a placut mai mult...dar pentru cat am stat noi la paris....nici nu vroaim mai mult....a meritat oricum...avem amintiri...daa....sa te plimbi...seara....e minunat...
o sa pun spoze de la paris...

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

http://www.topfeminin.ro/bebe/shop/isofix
http://en.wikipedia.org/wiki/ISOFIX

Gata , le-am gasit . Nu maaaiii trec data viitoare peste linhk-urile cu informatii utile fara sa le salvez indiferent ce situatie este !!
Uite acum a trebuit sa lecturez de 2 ori capitolul pina am dat de mesajul Otiliei. Brrr !

quote:
Originally posted by mav

Mirtha, nu-i tarziu daca-mi trimiti linkurile diseara, ca si maine lucrez de acasa si o sa pot intra sa editez lista.
Nebunica, bine ai revenit! Felicitari pt bebe sportiv!

De fapt, cred ca o sa si deschid acum noul capitol, inainte sa plec cu copilu' in parc.

Si ca sa incheiem capitolul cu un ton vesel:

De curand un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a-i fi inlaturata verigheta de pe penis, verigheta pe care i-a ``pus-o`` amanta cand dormea si i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor.Oare ce este mai rau :
1- sa descopere amanta ca esti casatorit ?
2- sa ii explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis ?3- ori sa descoperi ca penisul tau are loc in verigheta ta ?

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Wow Nebunica, poate si noi ne-am intalnit, sotul meu lucreaza la Amdocs. Chiar ca e mica lumea, pacat ca nu ne-am descoperit cand erai aici, dar poate veniti in vizita.

Olivia 18+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 43.

Acum am vazut ce succes a avut capitolul 42, 3400 de vizionari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

quote:
Originally posted by bebecris

etap nu gasesti in centru...decat..la periferie..insa cu metroul ajungi in centru in 10 minute...in centru gasesti ibis....am dat pe noapte 50euro/camera...a fost ok....la viena am stat mult mai bine...hotelul mi-a placut mai mult...dar pentru cat am stat noi la paris....nici nu vroaim mai mult....a meritat oricum...avem amintiri...daa....sa te plimbi...seara....e minunat...
o sa pun spoze de la paris...

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Multumesc frumos pentru raspuns, o sa ne interesam si noi in curand.

Nu-mi aduc aminte daca a scris cineva de asa ceva, in afara de mine, ati facut analize pentru Ureaplasma si v-a iesit pozitiv? Eu am luat si antibiotice si acum trebuie sa refac analizele, dar ma interesa daca a fost cineva de la noi care sa se fi vindecat "din prima", sunt destul de stresata, cam asta ar fi perioada in care ar putea sa se manifeste destul de urat.

Otilia, si noi credem ca asta l-a facut sa se miste mai brusc, mai ales ca nu avea decat 18 sapt neimplinite atunci, dar se pare ca si-a intrat in forma deja.

Mav, multumim!

18+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput