Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Brie, buna papa, am sa fac si eu o supita.

Bebecris, ti-am admirat pozele

Otilia, ti-am trimis PM.

Olivia 18+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

merci...OLIVIA

SI EU Am vazut pozele tale...imi place aia de pe plaja.....iubesc marea

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Olivia, probabil ca asa gandeste si sefa mea, ca n-arat -suficient de- obosita si mai pot!

Bebecris, deja vazusem ca esti frumoasa! Si rochita alb cu negru... e superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

multumessc...am vrut sa pun si poze d ela mare dar..m-am gandit ca nu au sens..eram mult prea slaba....nu mai intru in nicio rochita...de unde pot sa-mi iau si eu ceva extrem de simplu? cu bretele....simpla si ieftina?
aveti idee?

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mav , nu am uitat ce am promis . Abia acum am terminat de predat lucrarile acelea pe care eu speram sa le termin pina in ora 14 si culmea in afara de cirese , o para si o multitudine de covrigei nu am reusit sa maninc nimic.
Incerc sa rasfoiesc paginile din urma si cum am reusit sa pun mina pe link ti-am trimis PM. Chair daca link-ul apare maine pe prima pagina sper ca nu-i tirziu.

quote:
Originally posted by mav

Olivia, minunat username ai gasit!
Sunteti tare frumoase, mamicilor!
Multumesc pt PM-uri!
Danusa, da, ma, eram foarte obosita, aveam fata descompusa... Si doar ce ma luase Sebi de proaspata...
Mirtha, de la tine inca n-am primit nimic si mai sunt in zona doar vreo ora... Tu ai parola de la contul comun? Ti-o trimit?
Cherie, chiar asa, cum mai esti cu infectia urinara si cu durerile?

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Salutari tuturor buticilor!V-am citit de-abia acum...toata ziua a fost un stres continuu la serviciu...toata lumea tipa,este agitata si oricat mi-am impus eu sa nu ma enervez am cam facut-o....s-au transmis energiile negative....offff.....ma simt vinovata fat de puiul meu: vede atat de devreme ce grea e viata!...Noroc ca e si frumoasa!
Multa sanatate,burtici sexy!Imi dati si mie,va rog parola de la adresa comuna?

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mav

Olivia, probabil ca asa gandeste si sefa mea, ca n-arat -suficient de- obosita si mai pot!

Sa stii ca da, mie mi se pare ca arati foarte bine si fresh.

Bebecris, aia e si singura pe care am pus-o cu burtica, e facuta we trecut, deci acum cateva zile si sa nu uit sa mentionez...dimineata.

Olivia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

burtici!
In sfarsit reusesc si eu sa revin alaturi de voi, ma bucur ca s-au linistit lucrurile, ieri sincer mi-a fost teama sa intru, nici nu eram eu in masura sa spun ceva legat de situatia creata, asa ca am asteptat linistea...

Noi am ajuns inapoi acasa dupa 2 luni petrecute in Romania, acum ma linistesc si eu si ma bucur de fiecare clipa de sarcina, de bebe miscaret care si-a facut simtita prezenta sambata, imediat dupa ce a decolat avionul, printr-un sut care a speriat-o pe mama rau de tot...dar si-a revenit ea si 2 ore a fost in al noualea cer si la propriu, si la figurat

Azi am fost la dr pentru analize de sange si urina si astept ecografia de pe 25 sa-l vada si tati pe bebe pentru prima oara in direct si mami sa-l revada pe gimnastul nostru care toata ziua n-are astampar..

Ma bucur pentru toate burticile cu eco si analize bune si sunt alaturi de burticile cu mici sau mari probleme, trebuie sa avem incredere in puii nostri si in D-zeu ca totul va fi bine...

pe burtici! Acum merg sa mai citesc din urma si sa incerc sa raspund si eu pe unde ma pricep..

18+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Nebunico, ma bucur mult ca totul e bine. Felicitari pentru bebeshuturi! Pe 25 mergi pentru morfologie, nu?

Olivia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am citit, am digerat (ce este digerabil), m-am minunat, am aprobat, am mai luat o feliuta de lamaie...
As fi vrut sa se termine tigania asta, dar aveti dreptate, tortul fara cireasa in varf nu e de gala.
Am fost uimita sa vad cate persoane intelepte, modeste si pline de calitati se afla in jurul meu. Virtual.
Bai fratilor lasati mesajele gen "cineva"
"careva" "undeva" "candva". Spune-ti exact ce vreti sa spuneti. Lasati PM-urile de sustinere si postarile pe forum unde vreti sa aratati cat de ortodoxe sunteti si ce bune crestine de nu va scapa o duminica de la biserica.Incetati ca zgarmaniti si sa cautati rahat acolo unde nu exista.Nu va mai autonumiti judecatori si dati sentinte si trageti concluzii fara sa o ceara nimeni.
Este clar, intre mine si maryb este o antipatie clara, declarata mai mult sau mai putin civilizat, sincer nu mi-ar putea fi niciodata prietena dar daca maine ar avea nevoie de ajutor as incerca sa o ajuta ca asa sunt eu .
Iar asta cu lumea buna, pline de bani, m-a amuzat teribil. Nu stiu despre celelalte dar eu ca sa va fac sa va simtiti mai bine...am si eu un credit la banca ca aproape toate dintre voi, am o masina cumparata din banii munciti(de dimineata pana noaptea) iar scopul discutiei a fost altul.Dar acum fiecare cu complexele si frustrarile lui.Sunt cateva persoane aici care imi sunt tare dragi, cu unele dintre ele nu am vorbit niciodata si unele care imi sunt total antipatice si cu care incerc sa nu am nici un contact.Si cred ca este normal pt ca sunt convinsa ca fiecareia i se intampla la fel.
Dar macar nu incerc sa pretind ca sunt altceva decat ceea ce sunt.
Sotul meu are o vorba "in Romania toata lumea are despre orice opinie. Opinia aici este precum gaura fundului. Fiecare are cate una" Si cata dreptate are...

De ce acest mesaj si de ce acum?! Pentru ca daca vreau sa merg la teatru fie el si de papusi ,merg la teatru. Cu actori adevarati. Si in general merg la teatru de calitate.Sunt prea sarac sa imi pot permite lucruri ieftinee.
Eu va doresc o sarcina usoara in continuare .

PS. Fac o completare...pt ca cineva drag mie mi-a atras atentia asupra unui aspect, si are dreptate, parti ale mesajului meu se refera strict la persoane care habar nu au ce s-a intamplat pe aici, nu au intervenit nici la bine nici la rau, dar tup s-au trezit acum ca au si ele samburele dreptatii pe undeva. Nu zic unde ca nu e frumos
14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput