Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 18
elilov3 spune:
olivia gata am uploadat si eu poznele mele
deabea acuma inteleg de ce i-ai zis dandusei hai romania!..hehe frumoase toate pozele mai vrem
eu fac ture intre buc si calc fac o salata de vinete iarasi buna buna
18+
Dimitrie
mav spune:
Olivia, merci pt raspuns...
Pana acum... cred ca s-a si digerat... Merit
.......
Da' alta data nu mai fac!
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bebecris spune:
fetelor, in sfarsit reusesc sa scriu si eu...pana acum am citit...chiar nu s emai termina cu certurile?
ma plictisesc chestiile astea...eu de ceva vreme, de cand iau magneziu sunt caaaaalma, nesimtit de calma...pe cuvant....ma supara nesimtirea...si atat...
haideti sa visam la palmieri, plaja, apa marii...
pai daca tot suntem la ora sinceritatii: noi nu facem parte din lumea buna, dar nici vai de noi suntem...doar c anu avem casa noastra si masina noastra...stam la socrii mei, intr-o camera...atmosfera este ok...daca nu o mai scapa socrela pe de laturi...asteptam d ela inceputul anului sa se vanda terenul de la catelu de pe autostrada soarelui...ca s ane putem lua si noi o casuta si poate o masinuta...nu ne-am refuzat nimic...vacanta in grecia in fiecare an, anul trecut in septembrie cand am implinit un an de la castorie sotul mi-a facut cadou un weekend la PARIS...am mers cu metroul si pe jos, am mancat la fast food-uri, dar am vizitat tot ce am putut in aproape 2 zile...am stat la un hotel ieftin...etap...mi-a placut....iar in februarie anul asta am facut din nou un efort si am fost 4 zile la viena...unde l-am conceput pe BEBE...la fel...plimbari la greu.
anul asta...zicem pas si poate vom merge in bulgaria un weekend pt ca am eu de organizat un evenim acolo..si daca totul este gratis!!! de ce, nu?
cam atat....momentan....am terminat psihologia acum 2 ani...SI ABIA ASTEP SA VINA MARTI SA MERGEM LA ECO SA-L VAD PE BEBE!!!!
17+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
mav spune:
Va rog sa mai postati inca o data linkul comun cu poze, ca eu l-am ratat!
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
dandusa spune:
Olivia,
cu ea goala zici?!
,n-ai curaj...

Mav,
ce-a vrut sa insemne explicatia cu '10 ore de munca'?,adica arati obosita???pai daca asa arati obosita,cum arati odihnita?
minunata burtica
,imi pare ca santem de aceeasi categorie...![]()
Elilov,
faci salata de vinete?si de ce ne spui?ca sa murim aici?

eu salivez deja...
Mamica stralucitoare
19+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Olivia26 spune:
Gata ma declar invidioasa, aveti niste burtici asa frumoaseee si Dandu si Mav si Elilov (ca tot mi-am clatit acum ochii
) Sa inteleg ca a mea e cea mai mica...ca din ce am vazut pana acum a mea e mult mai palida, doar seara se vede si ea dar cine o mai vede pe intuneric 
Olivia
18+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Cuculetul mamei
BurticaSeriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
cherieactiv spune:
otilia, mai citesc si eu asa ..in penumbra..ce sa zic?astept o noua odisee!cea a taticilor respectiv "SOTZII SI IUBITII MAMICILOR DE NOV-DEC 2008"..unde sa citesc cum povestesc eroii de ei, cum merg ei sa traga ca robii sa ne fie noua bine si sa nu ne lipseasca nimic..si sa ne cumpere carucioare si biberoane cele mai cele,ca deah..daca nu e carutz de pe nush ce site , se rupe cu bebe la plimbare, draga doamne..
Cherie 14+..cu E class avangarde 2006,cumparat in rate..platite luna de luna cu propria muncushoara..![]()
![]()
![]()
![]()
ginger(ve)
Olivia26 spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Olivia,
cu ea goala zici?!,n-ai curaj...
Mamica stralucitoare
19+cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Hahahahaha

Olivia
18+ 

Cuculetul mamei
elilov3 spune:
dandusa imi pare rau de pofta ..eu si terminai de gatit si si papai trimit si tie o portie prin e-mail ![]()
mav ai o burtica frumoasa si un baiat tare dragut flacaul lui mama trimit PM cu ...locul poznelor
pana acuma am aflat ca decat la rubeola am aflat ca sunt imuunizata am gasit niste analize din 2005 unde facusem rubeola..acum astept si restul vestilor
18+
Dimitrie
Olivia26 spune:
Hellooooo Oceanborn, s-a terminat cafeaua!!! Hai mai repede ca stau cu paharul gol!
Cherie, in rest ce mai faci? Esti bine, sanatoasa, voioasa?
Brie, acum ai disparut tu?!
Bebecris, marti facem galerie 
Olivia
18+ 

Cuculetul mamei