Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 17
Olivia26 spune:
Otilia, eu m-am gandit sa facem cate un album fiecare si sa-l numim cu nick-ul de pe forum (nu stiu daca exista vreo limitare, stiu ca pe flickr exista si de aia am facut pe webshots). In felul asta fiecare hotaraste daca isi lasa albumul public sau il face privat.
Daca aveti sugestii, sunt binevenite.
Eu deja am pus cateva poze sa-mi vedeti mecla. ![]()
Dandusule, ce-mi place poza taaaa
Hai Romaniaaaaaa!!!!
Olivia
18+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Cuculetul mamei
BurticaSeriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
mav spune:
Otilia, am amanat sofatul, pt ca si asa am prea des contractii.
Sper sa-ti iasa ok analizele!
Ca o bolovanca ce sunt, va intreb abia dupa ce-am mancat: aveam voie macrou marinat sau am facut o prostie?![]()
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
olivia sunt de acord cu tine poate imi lasa careva un pm cu adresa de pe webshoot sau de la mailul comun eu nu am nici userul de acolo si nici parola
deci dati pm cu ce trebuie sa fac exact
revin pe seara
17+
Dimitrie
Olivia26 spune:
Ce spuneti daca vorbim despre orice face parte din viata noastra fara teama de a fi judecate ca suntem offtopic. Eu zic ca atata timp cand ceva tine de noi, tine de sarcina. Si cum ziceau fetele, cand nu ne intereseaza ceva, ignoram. Ma gandesc ca asa ne putem cunoaste mai bine, e doar o sugestie nu sariiiiiti.
Mai ales de cand Otilia ne-a dat pontul cum sa cautam intr-un capitol ceva ce ne intereseaza deci nu ne mai incurcam de discutiile care nu ne intereseaza.
Olivia
18+ 

Cuculetul mamei
elilov3 spune:
mai fetele si eu zic sa se discute de toate si toti eu nu am nici o problema cu chestia asta
stiti voi ceva ca am uitat sa schimb semnatura deabea acum realizai vai de mine rau am ajuns ![]()
18+
Dimitrie
Olivia26 spune:
Carmeeeen, hai ca
meritam dar ce-i cu
??????? Sper ca nu pleci si tu ca dam bataita!!!!!

Feteleeeee 
Olivia
18+ 

Cuculetul mamei
dandusa spune:
Olivia,
pan' sa pun eu numele albumului,m-ai ginit...s-a trezit Crinuta care-i maraitaaaaa si maraitaaaaa
eu am creierii varza de la niste bieti oameni care schimba nush' ce tevi si fac gauri de azi dimineata de 7.30 fara pauza...,saracii de ei...da' si saraci de noi...
ti-am vazut "mecla"...,ai fata de copil poznas...,pari asa pusa pe sotii...,burtica-i simpatica foc,data viitoare dezgoleste-o,c-o sa-i duci dorulllll
si...mai pune poze nu fi zgarcita...
Mamica stralucitoare
19+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Olivia26 spune:
Mav, parca macroul era dintre pestii cu continut ridicat de mercur dar nu cred ca are ceva daca ai mancat o data, numai sa nu faci excese. Asa ca sa-ti fie de bine papica si stai linistita.
Dandu, ehe crezi ca tu ca n-am si poze cu ea goala dar nu vi le arat.
Ei hai....poate una.![]()
Olivia
18+ 

Cuculetul mamei
mav spune:
Incredibil, am ajuns la 20s si eu nu am poza cu burta de bb2 goala! Singurele poze cu burta de bb2 sunt www.flickr.com/photos/12628432@N06/2572673888/in/set-72157604908385156/" target="_blank">astea de acum 2-3 zile, cand eram obosita, dupa 10 ore de munca.
Dar in realitate, burta mea arata mult mai mare decat pare in foto.![]()
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)