Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele va rog voi ce stiti de bubate si oreion si sarcina?
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna dimineata burtici,

Nu cred ca va mai aduceti aminte de mine, am postat la inceputul acestei odisei, cand abia aflasem ca am ramas insarcinata si eram tare fericita, dupa un am de incercari.
Dupa care a urmat o perioada in care m-am simtit foarte rau, mai bine de trei luni de zile mi-a fost rau in continuu, nu am suportat nici calculator, nici televizor, a fost groaznic.
De scurt timp mi-am mai revenit si ieri am intrat sa citesc odiseea noastra si nu mica mi-a fost mirarea cand am nimerit in mijlocul unui scandal... am incercat sa gasesc "firul" celor intamplate si am ramas foarte surprinsa sa constat urmatoarele:
- cand s-a discutat despre subiectul "apa in sarcina" initiat de maryb, subiect care este foarte-foarte important (mie dr Iosup mi-a subliniat ca neaparat trebuie sa beau 2-3 litri de apa pe zi pentru ca ajuta enorm placentei si nu numai....) am fost tare mirata sa vad ca v-a deranjat, pe multe dintre voi;
- cand s-a discutat despre subiectul masini, iar maryb a sesizat ca acesta nu mai deranjeaza pe nimeni, iar v-ati suparat.
Sincer, eu nu prea inteleg....
Maryb a deschis odiseea, cu mare bucurie in suflet, dupa o sarcina pierduta si multa durere... apoi a gasit timpul necesar sa se ocupe de topic si a avut mereu o vorba buna pentru toata lumea (atat cat am putut citi ieri si azi din urma, eu asta am vazut).
Intr-adevar, la un moment dat s-a suparat, fiind intr-o situatie delicata, pe faptul ca ar fi vrut mai multa sustinere din partea voastra in momentele de teama vis-a-vis de aminiocenteza, poate a exagerat, dar e de inteles, in astfel de momente... si i-ati adresat cuvinte grele, tocmai atunci, cand poate si de teama, a izbucnit si ea... nu e usor sa treci prin asa ceva!
Apoi a adus vorba despre apa in sarcina si cineva s-a suparat foarte tare, mai multe dintre voi apoi au spus ca s-a deviat de la subiect!!!!!!... Pai sincer, daca ea a incercat sa va explice cum face sa bea mai multa apa (mai ales ca multe fete au si intrebat-o cum reuseste, iar ea a dat mai departe sfaturi) si pe multe dintre voi v-a deranjat treaba asta, ati fost absolut nedrepte! Insa..... cand a venit vorba de masini si maryb s-a enervat, pe drept cuvant, ca despre acest subiect discutati detasat, a primit un raspuns foarte obraznic si rautacios, cum ca oricum ii sunt ignorate mesajele si ar face bine sa faca la fel. Nu spun ca exprimarea ei ulterioara, cea pentru care a primit avertizare, a fost ok... dar nici nu inteleg de ce anumite persoane nu vad a fi interesant doar ceea ce discuta ele...si de ce tocmai cine a gasit total neinteresat subiectul cu apa, gaseste ok subiectul cu masinile? Sorry, dar nu este corect!
Sincer, e trist sa vad cum o persoana ca maryb este marginalizata la modul acesta. Ar trebui sa va uitati un pic in urma sa vedeti ca nu merita anumite raspunsuri rautacioase si ca reactiile ei au fost, pana la urma, generate si de comportamentul unora dintre voi.
Aceasta este prima mea postare dupa mult timp, pe acest topic, din motive obiective....dar si ultima. Oricum nu va afecta pe nimeni, asa ca nu-i bai!
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi si imi permit sa va dau un sfat: discutati tot ceea vi se pare placut si nu mai vedeti doar paiul din ochiul altuia, ca nu e corect, zau asa...
Numai bine si multa sanatate pt. voi si bebei!

http://bd.lilypie.com/stgnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ziua buna!
Mirtha, daca mai ai la indemana linkurile, te rog sa le mai postezi inca o data si le pun eu in lista acum! Imi pare rau, dar nu-mi permite timpul sa caut in urma... si nici nu-mi face placere sa ma reintorc la paginile cu certuri...
Mie mi-a fost tare rau ieri, am zis ca ajung la urgenta....
Iar azi, abia acum juma de ora l-am simtit pe bb si am fost foarte ingrijorata ca... nu-i mai simtisem miscarile de aseara... si de obicei era activ dimineata si dupa ce mancam...
Uf, bine ca a trecut!
Amalia ma bucur tare-tare-tare mult pt voi!!!! Dumnezeu e mare! Hihihi... o sa fim mame de doi baieti! Grozav (cum ar spune Sebi)!
Mamiseli, Otilia, Diana si... cine mi-a mai raspuns la ultimele intrebari (scuze, dar nu am retinut si nu mai pot cauta acum), va multumesc frumos! Am retinut exact ce trebuia!
Elilov, burta mea seamana cu a ta, desi... poate ca e putin mai mare! Sunt o burtoasaaaaa! Si am acum (la 4 luni jumate) atatea kg cate aveam la Seb la 9 luni, inainte de nastere.
Eh, sa fim noi sanatoase si bebici la fel! Doamne ajuta!
Brie, cum se mai simte Brianna? Ati terminat tratamentul? Este ok?

O zi frumoasa tuturor!

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

gabitza bine ai revenit
probabil cand ai postat tu eu nici nu apucasem sa am cont aici
eu am mai zis si ma repet eu sunt ca elvetia neutra nu ma bag am vorbit si cu unele si cu altele eu pe toate va iubesc
ori voi nu auzirati ca o sa stau singura 2 sapt inchisa in casa
gabitza pai pleci asa fuga nu ne zici nimic de bb tau ce ai fetita baietel..ce analize ai facut cum a fost la echo? pai se poate
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Elilov am auzit, dar ce sa fac? Sa iti tin eu de urit?Nasol ca trebuie sa stai departe de sot atita timp, dar eu habar nu am ce e bubatele...oreion am avut cind eram mica..nu ma pricep daca e periculos in sarcina!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

mav sper ca acum esti in concediu ca daca nu trec prin monitor pana la tine si iti dau o bataita nana na na de necesita concediu nu alta sper ca nu te suparasi
a si inca ceva e bine de stiut ca esti mai burtoasa ca mine hihi
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

gabitza, ce sa-ti spun. Citesti de doua zile si ti-ai format o parere.Ma intriga lucrul acesta pt ca majoritatea de aici, de fapt hai sa vb de mine si nu in numele tuturor, DECI EU sunt de la inceput, printre primele, din luna martie. Am fost ZI de ZI cu aceste gravidute si tot am indoilei asupra unor persoane.S-a exagerat si de-o parte si de cealalta, nimic de spus.
Eu imi amintesc foarte bine cele intamplate de-a lungul celor aproape 4 luni.
Pe mine personal m-a deranjat atitudinea lui maryb ca s-a dus mai pe la toate odiseele (parca vreo 2) si a vb de noi.DE CE?? Asta este o atitudine pe care eu nu o inghit.Si de aici am tot dreptul sa trag o concluzie finala despre aceasta persoana, cu mii si mii de pareri de rau pt ca m-am inselat tare mult in privinta ei.Mie una nu-mi plac astfel de oameni.Iar o alta concluzie adiacenta este aceea ca nu se mai simtea in mijlocul atentiei. Poate reuseste in alta parte.PUNCT si nici ca mai deschid discutia despre acest subiect.Imi este pana peste cap si un picior mai sus.

Iar gabitza..........ce sa-ti spun.....te-ai trezit acum aproape la spartul targului. Daca taceai ....stii singurica cum e vorba aia
Dar fiecare are dreptul sa scrie ce vrea si la o opinie.

19+

Mergi la inceput

loren@ nnu ca sunt periculoase ci super periculoase de ex rubeola luata in luna 3-4 produce malformatii severe fatului
na eu stiu ca am facut pe cateva dintre ele dar pe care nush..astept cu nerabdare ora 14.30 sa ajunga doctorita de fam la cab sa sunam sa vedem ce bubate ...ce boli am mai facut cand am fost mica
a si da da vreau sa imi tineti de urat sa ma pupati sa ma frichiziti toate alea glumesc sa nu va suparati fetele din lipsa de ocupatie stiti voi creierul nemuncit monstrii scoate
17+ Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav, multumesc mult de intrebare. Mai...ce sa-ti spun este mult mai bine acum.Inca este in tratament pana duminica.Nasucul nu mai este infundat, poate respira usor noaptea si nu mai respira pe gura.Nu i-a mai curs sange absolut deloc si asta e cel mai important.Intrasem la sperieti si nimic altceva.Maine are serbare la gradi, este Scufita Rosie si are mari emotii.
De dimineata s-a trezit si primul lucru mi-a zis "mami, zi-mi repede cum se zice Scufita Rosie in engleza ca am uitat si maine am serbarea si ma fac de rusine"
De abia astept ziua de maine, imi sunt tare dragi copilasii de la gradi si imi vine sa-i mananc pe toti cand ii vad costumati.

Tu cum te mai simti? Ti-ai revizuit alimentatia?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu citesc si subiecte care nu tin de copii - cind am timp - si daca ma intereseaza... in niciun caz nu as spune cuiva ca bate cimpii ca nu vorbeste strict de copii sau burta, daca nu imi place sar peste...intrucit mai sunt si alte subiecte care ne pot interesa..inclusiv despre masini si daca condusul da contractii....a...si sunt de acord cu cele zise de Brie!Succes cu Scufita Rosie!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput