Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mav de la ce ti-a fost rau..tot contractii? Ca nici eu nu o duc prea grozav..si bbelina a miscat non stop, parca o deranja ceva!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Salutare dragutele mele burtici.

Brie, daaaaa asta vreau si eu. Sa cream o atmosfera armonioasa plina de caldura asa cum ar trebui sa fie intre niste mamici care asteapta pline de iubire sa-si tina bebelusii in brate. Si am incredere ca se poate pentru ca depinde numai de noi!

Desi poate o sa spuneti gata! eu zic ca e mai bine sa clarificam anumite lucruri pt a putea avea o relatie de prietenie intre noi decat sa ignoram si sa ne facem ca nu vedem pentru ca astfel se aduna frustrari si tensiune care vor continua sa tot izbucneasca din cand in cand ca si pana acum.

Mi se pare ca totul se putea rezolva prin admiterea propriilor greseli. Incep sa cred ca nu e vorba de pareri contrarii ci de 'batalie' pentru centrul atentiei. Dar oare nu se poate sa fim toate in centrul atentie?! Pai ce s-ar face o mamica cu mai multi copii daca ar face si ei asa, si sa nu uitam ca noi suntem oameni maturi si avem mai mare capacitate de control, sau ar trebui sa avem.

Personal, sunt de acord cu Gabitza (sper sa ne mai scrii si sa ne spui mai multe despre tine ), consider ca Maryb a fost judecata mult prea aspru, eu cred ca e de inteles reactia ei atunci cand a avut rezultat prost, fie el si fals la DT. A vrut doar sa-i fim aproape, a avut nevoie de cineva sa o inteleaga, si noi ce am facut...am vazut doar niste litere ingrosate care ne-au deranjat la ochi. Cat despre 'iesirea' de ieri, nu cred ca a fost pt ca urmarea razbunare cum a fost acuzata ci pt ca nu a fost drept ce s-a intamplat si a deranjat-o. Care dintre noi nu a avut macar o reactie impulsiva sa arunce cu piatra....

Sa nu credeti ca sunt partinitoare, nu, dar cum mai toate ati sarit pe Maryb cand nu numai ea e cea care a gresit....cred ca s-a gresit in ambele parti si mai rau e ca rezultatul e formarea de bisericute.

Oceanborn, treci mai repede inapoi ca iei bataie!!!! Mmm ce buna a fost cafeluta din pahar de unica folosinta, important e s-o bem intre prieteni si in armonie!

Edit: Acum am citit si ce s-a mai scris si da sunt de acord.

Revin cu alt mesaj mai vesel.

Olivia 18+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by brie

dandusa, si eu m-am gandit la lucrul asta.Il voi prinde cu centurile de siguranta din spate, alta varianta nu am.

pai nu...,da' chiar asa se prinde!
aici vb de scaunele normale de masina nu cele cu sistem isofix...
greu cu masina cu doua usi,da' te descurci tu...

Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirtha

Dandusa vroiam sa iti spun ceva dar am uitat. Sunt in mare criza de timp pentru ca trebuie sa predau niste lucrari pina la ora 14 si nu stiu daca voi reusi. Revin.

probabil ceva bun ce ai mancat tu...da' mai bine nu-mi ca-mi faci pofta...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

burticoasele mele dragi si frumoase, salutari de la mare! a dat Dzeu si am prins o vreme fantastica, m-am cam inrosit si azi noapte m-am mancat pielea de ziceai ca am luat niscai raie capreasca...apa e cam rece, dar nu rezistam sa nu fac baita ... va trimit multi pupicei insoriti si iz de mare sarata.
in alta ordine de idei, ma uitam pe poze la voi si burticile voastre sunt mari...a mea e mica comparativ cu a voastra...o sa pun si eu mai incolo poze cu ea la 18 saptamani, plus ca duminica eu fac 19 saptamani si inca nu am simtit miscarile...o dau in benga, oricum nu eram prea zdravana nici inainte.

Leeloo
18 +

http://good-times.webshots.com/photo/2325209900103252327XHMpwX
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dandusa nu mai stiu daca mi-ar raspuns cite kg are Crinuta si ce inaltime?

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

leeloo te invidiez mare, soare , briza, nispi offf vreau si eu sa faci poze multe sa vedem si noi poate chiar un filmulet cu marea vreau, vreau o scoica
17+Dimitrie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loren@

Dandusa nu mai stiu daca mi-ar raspuns cite kg are Crinuta si ce inaltime?

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

m-am luat cu altele si am uitat...
acum 2 sapt la control avea 9 kg si 85 cm...
nu pot fi sigura nici de una nici de alta pt ca la dr face f urat...,nu sta la cantarit,nu sta la consult...,plange si n-o lasa pe dr s-o atinga...
vreau sa cred ca nu are 9 kg...,pt ca am cantarit-o pe cantar mare cu mine in brate...,deci cu indulgenta as zice 10 kg...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Asa Leeloo relaxeaza burtica

Fetele, am creat un cont comun pe webshots sa putem pune poze. Asa ne cunoastem si noi mai bine, ce ziceti? Sper sa sariti cu burticile la interval! Il putem face privat si vom putea vedea doar noi pozele, nu toata lumea.

Datele le gasiti pe emailul comun.

Olivia 18+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Brie, ma bucur ca frumusica ta e mai bine! M-am tot gandit la voi, dar n-am avut timp nici macar sa pun mana pe telefon....
Elilov, nu mi-am luat concediu, dar mi-am luat de lucru acasa pt azi si maine (de luni incolo mai vad eu), unde-s pe terenul meu.... Daca simt ceva nasol ma intind in pat, e mult mai racoare, pot sa dau drumul la aer conditionat (la birou era si f cald), mananc cand mi-e foame....
Imi pare rau de tine pt izolare.... dar te sacrifici pt bb, asa ca o sa te descurci tu! Imi dau seama cum te simti.... cat am stat cu Seb in casa -3sapt- (in primul trimestru, cand tu inca nu venisei la noi la odisee), pt ca el a avut varicela si ta-su era in delegatie la Bucuresti... a fost cumplit pt mine.
Otilia, cu ocazia asta, iti repet: daca faci varicela acum, e foarte putin probabil ca bb sa pateasca ceva rau! Stiu cum e sa stai cu indoiala in suflet, dar mai bine iti pui credinta in DD si te rogi si o sa fie bine!
Lorena, ieri am ajuns cu greu la gradi- cu Seb si apoi la birou.... Aveam burta pietroi si ma durea (ardea) inauntru (banuiesc.... colul) si eram foarte aprinsa la fata si pt minute bune am avut privirea in ceata. Stiu ca trebuia sa merg la dr (cel putin pt chestia cu tulburarea vederii!), dar efectiv mi-a fost frica sa mai plec pe strada, singura. Ghinionul meu era ca ieri eram si singura pe tot etajul... Am preferat sa beau multa apa si sa iau No-spa (cred ca am luat vreo 4 in 6 ore)... si am stat... flamanda... si am asteptat pana a venit o prietena si m-a luat de acolo, pe la ora 15,30-16.
Cam asta a fost... si toata seara am avut uterul contractat....
Si cand m-am trezit dimineata si bb dormea....
Da' acum cred ca suntem bine amandoi, ca mi-a dat suturi! Adica sper!

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput