Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Brie,
daca masina ta nu are sistem isofix,nu-i bai...iti cumperi un scaun normal de bebelusi pe care sa-l prinzi in centurile masinii...

trist este ca exista si incompatibilitati intre scaune cu isofix si masini cu isofix...deci daca vreti sa cumparati un astfel de scaun este fff important sa probati daca se potriveste inainte sa-l achizitionati...

Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, voi v-ati gandit cand veti face botezul si unde?
Noi vrem sa-l facem in februarie, cred ca pe 14 ca apoi o sa fie Lasata Secului si o sa se intre in post.
Stiu ca suna nebuneste, dar cred ca prin august va trebui deja sa merg sa fac rezervare...dar unde?Pentru nunta am facut rezervare cu un an si o luna inainte, a fost la Sala Bizantina, la Casa Centrala a Armatei.As face si botezul acolo, dar e la subsol si nu au incalzire....
Ce spuneti, sunt un pic tralala ca ma gandesc deja la botez?

Ramo 13+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

dandusa, si eu m-am gandit la lucrul asta.Il voi prinde cu centurile de siguranta din spate, alta varianta nu am. Mai greu este ca am doar 2 usi, si e mai dificil, ar trebui sa intru toata in masina ca sa pot aseza copilul cat mai bine. O sa slabesc la loc ce sa fac !!! offfffffffff cate sacrificii tre sa mai fac !!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Monicus vezi pagina 1 . Acolo sunt date toate info. legate de analize pe trimestre.
Bine ai venit printre noi !

quote:
Originally posted by monicus

Salutare,

Sunt noua pe acest forum. Sunt o viitoare mamica si amcateva intrebari, la care nu le gasesc raspunsul. Ma poate ajuta careva?
Sunt insarcinata in 13 saptamani si imi puteti spune ce teste se fac pentru trimestrul II de sarcina? Ce am aflat de pe net, este ca la acesta faza este necesar sa faci triplu test, risc de trisomie 21. Mai sunt necesare si alte analize, in afara de ecografia care mi-am facut-o de curand la acest trimestru.
Imi puteti spune ce pret are acest triplu test si trisomia la spitalul Panait Sarbu?
Va multumesc frumos.

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ramo, nu esti tralalala. Noi inca nu ne-am gandit pt ca oricum botezam copilul pe la 9 luni, poate chiar un an.

olivia, PE UNDE ESTI??? Ne-ai scris atat de mult in ziua cand ai aflat ca ai baietel si in zilele urmatoare!! Iti simt lipsa pe aici Doar nu te-ai suparat si tu acum?

HAI MAI FETELOR SA NE REPLIEM !!!! NU MOR CAII CAND VOR CAINII !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

brie eu sunt aici pe baricade nu ma las la nimic
cetisi PM ha ha? daca nu vazusi vezi ca lasai la vorbitor un PM pt tine
eu nu plec nici sa ma dati afara poate numa dac aprimesc vreun ban de la moderatori
uff fetele acum numai ce ma anunta sotul ca pe langa copii cu oreion mai aparura la scola neste copii cu bubatul mare deja ma lasa nervi ufff de prin bubate am mai facut dar oreionul nema mama ei de treaba
17+Dimitrie

Mergi la inceput

ramo noi inca nu gandim asa departe stam linistiti nu am nici o clipa de liuniste pana nu il vad pe bb in fata mea sanatos si ferict deabea atunci ma gandesc la botez..oricum noi o sa facem mai restrans in familie
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Plec acasa, ca la birou e pustiu...ma duc sa fac de papa.
Sper sa mearga net-ul ca sa mai pot intra...de ieri cam facea figuri.

Ramo 13+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Brie punct ochit , punct lovit cu purtatul vorbei dar si cu repliatul !

Promit ca invat cum sa pun pe prima pagina link-uri in cel mai scurt timp posibil, dar va rog , pina nu parasim acest capitol , puneti care va pricepeti link-urile cu isofix pe prima pagina.

Dandusa vroiam sa iti spun ceva dar am uitat. Sunt in mare criza de timp pentru ca trebuie sa predau niste lucrari pina la ora 14 si nu stiu daca voi reusi. Revin.

Oceanborn sper sa nu fie o decizie finala ci doar un moment de suparare.

Stiuuuuu...cu botezul. Si pe mine ma intereseaza subiectul Dar dupa ora 14 pot participa la dsicutii....
Nu mai stiu nimic din ce vroiam sa scriu , asa ca merg sa imi continui lucrarile si revin cind am un respiro ......cu tot cu cirese. Azi suntem la runda 2.

Mirtha 20+

Mergi la inceput

fetele
vorbii cu sotul numai vine acasa o sa stea la mama in urmatoarele 2 saptamanii ca sa previno vreo infectare ceva intr enoi 2 acum chiar ca inebunesc singura in casa el nu a facut decat un bubat
[g] mama ei de treaba
trebuie sa sun la medicul de familie sa vad ce bubate am facut ca are evidenta de cand eram noi mici
17+Dimitrie

Mergi la inceput