Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
baby_r7 spune:
Silvia sa ai o nastere usoara si o refacere cat mai rapida........
bebe Stefan te asteptam cu drag sa vii!!!!!!

Roxana
31+ de
Bianca Maria
AMR 9 SAPTAMANI
poze burtica si nu numai....
SunSmile spune:
Narcis daaa, o iubeste multa lume. Io si ta-su ii numaram degetele prin piele deja, parca am innebunit cu asteptarea asta! De fapt, toti copiii sunt asteptati cu o imensa dragoste, nu?
Ana mey, io iti doresc sa nasti si azi, daca tu iti doresti asta! Da' feelingu' meu tot ala a ramas, sa stii:)
Didi hai ca uite si Boti a patit la fel..aveti fetite finutze, asta e tot! Eu sunt convinsa ca e bine!
Viiic? Gaaabi?
Ma'c la film!
SUN
37+ 

Biribu spune:
buna burtici!
azi m-a luat si pe mine harnicia si am calcat lucruri de bb! o fi semn ca se apropie...
intii si intii sa felicit mamica proaspata:
NATI SA-TI TRAIASCA COMOARA!!!! FELICITARI SI SA VA INTOARCETI CURIND ACASA AMINDOI, SANATOSI SI VOIOSI!

37+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
narcisa.s spune:
Sun-ule, daaa, toata lumea o iubeste pe Galuuu...Mey, imi pare rau pentru cehii tai...
Baby_r, multzumim de aprecieri...Cum am spus in realitate arata mult, mult mai rau, inca mai avem de exersat
Syyyylviutza, maine va fii totul bine si in regula!!Doamne ajuta, sa nu ai emotii si sa iti tii repede bb-le in bratze!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
Ingry spune:
Narcisa, cu siguranta ca de acum voi reintra in normal. Sunt tare fericita sa va citesc si sa interactionez cu voi chiar daca doar 'online'. Am vazut si papusa, wow cred ca e nevoie de multa rabdare si talent sa faci asa ceva!
Sun, ce dea cadouase!!! Sa le stapaniti si voi ce Galu sanatosi!
Vad ca toate va masurati burtica. Ultima oara, medicul mi-a masurat-o si mi-a zis ca bebe e in limitele normale dar nu mi-a zis exact cat masoara . Hai ca azi o masor si eu
.
Anaxena, eu in cele 2-3 saptamani lipsa pe forum m-am tot gandit la tine. Nu stiu, chiar credeam ca vei naste pana acum
. Dar lasa ca bebelusei ii e mai bine in burtica. Ce a fost mult a trecut, de acum sunt zilele numarate pana la marea intalnire.
Silvia, Doamne ajuta maine!
Tocmai m-a sunat iubirisca mea (sotiorul), vine acasa asa ca vom lua lunch-ul impreuna. Va pupic pe toate!
P.S.- Huh, acum sunt la 9 ore diferenta de Romania!
Ingry
32+
Alexandru David
boticelina spune:
Dadadada, Didi avem fetitze finutze si cu DPN in aceeasi zi, stii tu ca noi am mers cot la cot, tranquila por favor 
Fetele, stiti ce a patit in schimb burtica mea? In loc sa-mi apara linea nigra sub buric, mi s-a colorat cicatricea de la operatie
Cred ca ala a fost the weakest point pentru pigment 
Monica
35+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
baby_r7 spune:
eu va las ...............plecam la o plimbare de seara prin apropiere.......ne scoate tati la aer...........![]()
![]()
![]()
![]()
Roxana
31+ de
Bianca Maria
AMR 9 SAPTAMANI
poze burtica si nu numai....
M&M spune:
Tocmai am primit o invitatie la ziua fetitei unor colegi , care implineste sambata 1 anisor...In afara de hainute si jucarii ce mai poti duce cadou unui copilas de un an , caci noi suntem in pana de idei...
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Cristina poti sa iei canutze din alea de training cu motz sau cu pai. Si io am mai gasit la Real niste prosoape mortale, gen poncho cu gluga, cu fluturasi sau gargaritza pt fetitze si cu folbalisti sau un brotac pentru baietei, ne aratase la un moment dat Biri. Sunt f practice pt scos din baitza bebeloni mai mari. Va dati seama ca am luat si io 2 bucati d-astea
desi le vom tine 1 an in tipla, dar erau prea tari!
Si zici tu "in afara de hainute si jucarii" dar sa-mi zici si mie cate jucarii gasesti tu potrivite pt 1 an ca io am facut bataturi cautand ceva. Am rascolit juma de oras pina am gasit niste cuburi/sfere/cilindri mari ![]()
Monica
35+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
narcisa.s spune:
Cris, parca sunt niste carti speciale pentru copii de peste 1 an...Farfurii, canutze, tacamuri pentru copii...
Ingry, si intre mine si tzara sunt 6 ore diferentza, nu suntem atat de departe ca si voi...Hehehe...Eu imi aduc aminte de Salt Lae inca de cand a fost olimpiada de iarnaaaaaaaaaaa...
Si aici cica a nins azi noapte...In zona montana, la vreo 100 km de Florianopolis
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7