Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nati, Doamne ajuta!!!Bravo fata!!Sa se refeaca repede Matei si sa va vad acasa cu ajutorul Domnului, sanatosi si fericiti toti 3!!Esti o curajoasa si un exemplu.Pupam!!!

OanaSm, sunt si papusi baietzi dar eu nu stiu sa fac pantaloni, am incercat acum doua sau trei zile si a fost un esec.Oricum, sunt si alte solutii de pus pe perete pentru diverse chestii, da-mi o adresa de mail pe pm si-ti trimit.
Sun-ce de lucrusoare primeste fina-mea!!Toata lumea o iubeste pe Galu si pe mama de Galu...si pe tata de galu bien sur ca da...Draga de ea!!

Carisma, Violeta Tm
, daca n-o fii frig, ne plimbam prin parcul botanic.Ca noi ajungem la sf lui oct.Daca nu, gasim noi alt loc de plimbare.Violeta Tm, astept sa-mi trimiti link-ul de la patutz pe pm si sa pui poze
Sursula, cu mare drag asa face acum schimb de locuri.Si cu tine si cu Carissma.Vopi aici si eu acolo!!!
Dana, si tu Brutus??Amandina, hmm??Sa-ti fie de bine, recuperez eu cand ajung acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!De o sa ma ingras mai mult decat pe perioada sarcinii!!
Bujo, matusa ta e o comica!!Sa scrie o carte frateee!!!Esti fenomenala!!!!Ce masina ai vrea sa furi?Poate se naste Filip cu stea in frunte!!!!
Monalacule, ce tare esti cu scartzaici Codrin!!Mi-s dragi amandoi si durerea trece, acum important e ca esti acasa cu copilutzii
Mada, la fel imi spune si mie dr Leite...Sa nu ma stresez, sa nu ma gandesc si ca durerea nu e principala problema...Imi place cum actionezi cu Ari referitor la Amira, bine, nu ca ar avea vreo importantza opinia mea dar mi se pare foarte matur...
Caprioaraaaa, despre ce cercei vb?Ca m-am uitat pe gmail si n-am vazut decat super burtica ta.Si tu cu degetele la maini ca Bujo??Mey, mie nu mi se pare foarte lasata burta ta, adica imi pare o din poze...
Magda...nu-mi vine sa cred!!!???Ce ai patzit...Cum sa fure...Mi-e complet rau!!!Bine ca in final ati rezolvat situatia
Camy, afaceri nu inca...Dar tot acumulez, tot acumulez si bag la cap ce vad pe aici.Oricum, femeile care stau acasa fac o gramada de produse de artizanat, ba papuci de casa, ba papusi, ba picturi...diverse si f frumoase.Voi v-ati gandit la nume, ati hotarat ceva??Eu cand am fost prima data in Rio, in 2004, nu am avut nici un feeling...Adica totul era asa de natural, parca ma nascusem acolo.Oricum sa te pregatesti pentru multa multa multa mizerie.Cristi va iubeste dragul de el, si tu il iubesti asa ca mergeti inainte.Si ai promis si la bine si la rau, iti amintesti?O sa fie bine
Tecky, acum o asteptati pe Raluca amandoi!!!Ce bine ca sunteti acasa.
Maryb nah, lasa ca trece.Asta sa fie cea mai mare problema.S-o fii simtit ofensata fata...
Irinucaaaaa...Blondaaaaaaaaaa???Hai ca-s tare curioasa!!
Boti, suuuuuper camera lui Nancy.Si mobila arata bine, nu stiu ce vorbeai tu ca-i nu stiu cum...Foarte frumos!!M-am indragostit de camera lui Garga.
Ingry, acum poate intri mai des!!!
Didi vezi, asta e unul dintre motivele pentru care astia de aici nu iti fac mai mult de 3 eco pe perioada sarcinii, doar daca e neaparat necesar.Bb se dezvolta cum trebuie, n-are rost sa-ti faci griji inutile.Asa se intampla in ultimul trimestru si oricum ce vede el la eco nu e 100% asa si in realitate...

Multumim pentru aprecieri cu privire la papusa.Mai exersam, mai exersam, ne perfectionam...E prima data cand incerc lucru manual dar vazand aici femeile m-a prins si pe mine febra artizanala
Nici mie nu mi s-au umflat mainile, picioarele din cand in cand, atunci cand e f cald si umblu mult pe jos...Cu No spa cred ca am luat 3 sau 4 in toata sarcina, aici nu mi-au dat astia nici un fel de vitamina, medicament sau altele...Si tot asa, am luat de vreo 3-4 ori tylenol
Na ca m-am masurat si eu..98 cm...Ce se bucura astia pe aici ca a dat Port gol, parca a castigat Brazil nu stiu ce...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (32+)si Vil asteptand o

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mda,mai am putzin si totushi nu credeam ca ajung pana aici..si nici nu dau semn de nashtere...numai Sun e de vina ,ca ea tot mi-a zis ca simte ca nasc la termen sau depashesc...acum tre sa munceasca inzecit ca sa isi ia gandurile astea inapoi(SUN glumesc!)

Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

mi-am amintit ca vroiam sa va intreb ceva..voi camasile acelea, speciale de alaptat , le luati pentru alaptatul in spital sau pentru acasa??? Daca ar fi pentru acasa mi-as lua dintr-alea cu nasturi ca mi se par mai comode...

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumesc mult fetelor pentru suport , inseamna foarte mult pentru mine sa va stiu alaturi. Ana, nu e vorba ca asi fi ovulat mai tarziu, pur si simplu creste mai incet decat ar fi normal... la 23 de sapt avea cu vre-o 5 zile mai putin, iar la 31 de sapt, cu vre-o 11 zile mai putin; si acum diferenta e de 2-3 saptamani. Stiu si eu ca depind masuratorile si de ecograf, dar totusi e clar ca diferenta se mareste din ce in ce mai mult.

Didi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Mi-am updatat si semnatura. Nici nu imi vine sa cred ca ma indrept spre 33 de saptamani.

Diarux, foarte draguta poezia dedicata lui Nati!!!

Mada, ce scump e leganasul. Si eu mi-am pus pe listuta ceva de genul asta - doar ca e pentru baby boys.

Tecky, e foarte ciudat cu aceste semne pe corpul copilasilor. Si eu am vazut o fetita care avea un ciorchine de strugure pe burtica (cica mama ei ar fi furat niste struguri ). Nu stiu, eu nu cred in superstitii de nici un fel, dar vazand cu ochii mei asta m-a pus pe ganduri .

Ingry 32+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Didi mie la echo de 36 sapt. mi-a zis ca piciorusele dupa masuratori au cu o saptamana si ceva mai putin iar capul e cu o saptamana mai mare . Mi-a schimbat si DPN de la 3 iulie la 1 iulie.
Si la primul bebe la fel imi zicea, ca e capul mai dezvoltat.....dar e un copil normal si nu mi se pare a avea capul mare (vezi pozele de la semnatura si cele de pe picasa)....

Oricum greutatea este estimativa, bebele meu a avut la nastere cu 300 g mai putin, cred eu si masuratorile... la fel...

Mi-am permis sa scimb semnatura se azi Mi-e drag ca am ajuns la 37 sapt. ca pe la 32 eram super stresata ca o sa nasc atunci

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Didi si eu zic sa stai linistita ca nu cred ca e ceva grav, daca ar fi fost ceva eu zic ca ti-ar fi spus doctorul nu te-ar fi lasat asa. Mai bine asteapta eco de sambata si ai sa vezi ca totul e perfect! Sunt alaturi de tine si iti tin pumnii ptr sambata!

Narcisa pun maine poze cu Irina blondina Cred ca am luat-o razna de m-am facut blonda...de la hormoni cred ca mi se trage ca nu am fost niciodata blonda.

Irina35+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Narcisa am vazut si eu acum papusa...........e superba, ai talent mami nu gluma
fetele de mult vroiam sa va intreb ceva:
cand va mai intalniti in Bucuresti????????
ca vreau sa apuc sa va cunosc si eu inainte sa nasc........

Roxana31+ de Bianca Maria
AMR 9 SAPTAMANI

poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Multumesc mult pentru urari, sper si eu sa fie bine maine. Promit sa va anunt!
V-am pupat!

39+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Boti e absolut superba camera gargaritei, imi place la nebunie!!! Of, ce mi-ar placea si mie sa am o camera pt copil pe care sa pot s-o decorez dupa pofta inimii! Iar burtica ta e asa dulcica mititica, bucura-te ca e usor de carat dupa tine si n-ai probleme nici noaptea, ca eu de exemplu am ditamai burdihanul si abia ma mai misc. Nu mai spun ce chin e cand ma intorc de pe o parte pe alta...

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput