Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Boti e super tare dormitorul lui garga!!! Imi place tare mult fotoliul tau si perdelutele si pernutele si floricelele...ce mai, imi place tot!

Irina35+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Buna gravidutelor,

Reapar si eu prin zona dupa o lunga intrerupere (nici nu mai stiu cat a trecut - cred ca vreo 2-3 saptamani). Va spun cu toata sinceritatea ca v-am simtit lipsa foarte mult. Mereu ma gandeam ca poate a mai aparut vreun pepenas, care e atmosfera pe forum, ce faceti voi...

Ufffff, greu a fost mutatul asta. Au fost multe surprize pe drum. Mobila ne-a intarziat vreo 4 zile. Plus enorm de multe cumparaturi - imaginati-va ca ne-am mutat de la un apartament cu 2 camere la o casa cu living-room + dining room, 3 bedrooms, office, curte si gradina. Oricum, ne place tare mult aici in Salt Lake City; casa e intr-o zona foarte linistita si in acelasi timp la 5 minute (de condus) de universitate (sotiorul a zis ca va folosi bicicleta cand nu are de predat ) si la 10 minute de centru. Oriunde intorci privirea vezi muntii, unele piscuri sunt inca cu zapada.
Mai avem de aranjat lucruri prin casa, cutii de desfacut, dar in principiu ce a fost mai mult a trecut. O data ce terminam cu astea, ne vom ocupa cu toate cele necesare pentru bebica. Abia astept!!!

La inceputul acestui capitol am vazut fugitiv ca au mai aparut 2 pepenasi. anangie si Nati FELICITARI!

Boti, am vazut camera bebelusei tale. E tare frumoasa!

In rest, ma duc sa citesc din urma postarile vostre (pe cele din acest capitol), cu regretul ca vor ramene cateva capitole necitite .

Va pup!!!!!

Ingry 29+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

M-am intors de la doctor si sunt cam suparata . Fetita e cu aproape 3 saptamani mai mica decat ar trebuii, are aprox 1800 g... doctorul a zis ca nu sunt semne de suferinta fetala, in afara de faptul ca nu prea creste totul se prezinta bine, circulatia sangvina uterina e ok, placenta e ok, de gr 2, colul meu e super lung si inchis... In fine, a zis sa ma duc sambata sa imi faca nu stiu ce investigatie, am uitat cum se cheama, pentru a cerceta mai amanuntit daca sunt semne de suferinta fetala. A zis ca daca descopera vre-un semn de suferinta, probabil o sa imi faca cezariana, dar daca nu, ii e bine acolo deocamdata.
Acuma nu stiu ce sa cred, doctorul a vazut ca ma cam panichez si probabil nu a vrut sa ma sperie, ca a tot zis sa nu ma ingrijorez, ca poate sa fie totul bine. Voi ati mai intalnit un asemenea retard de crestere?

Didi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salut din nou
am terminat meditatia si am fost cu tati pana jos lapiata sa luam fructe ca ramasesem fara. numai ca ciresele mele.......au carneee!!!Am mancat asa ca pana m-am prins...a mai durat oleak. ce sa fac, proteina , nene! dupa aioa am dat-o pe mere. numai ca nu m-am putut abtine si am papat si niste biscuiti cu ele, ca deh! asa mananc de cand ma stiu. si ma mai mir de ce arat in halul asta. am 12 kile la 28 de sapt. nici nu vreau sa ma gandesc unde o sa ajung!
TECKY, CRIS mi se pare distractiva ideea cu poezicile pentru proaspetele mamici. poate mai descretesc niste frunti intre timp... Daca o sa aveti chef de texte mai serioase....am sa va dau un link. intr-o vreme eram tare mandra de ele. de fapt si acum sunt, dar nu ma mai preocupa atat de mult. Poate dupa ce vine BB ma apuc sa fac pentru el.
BOTI da pe unde nu l-a cautat saraca soa mea pe nebun! ideea e ca nu intelege unde poate sa fi disparut asa deodata!!! a luat toate masinile la rand, toti copacii. nu a dormit toata noaptea si dimeneata a luat-o de la capat. nimic, si prin beciuri a fost. cred ca o stie tot militariul de acum! sper sa se mai fi linistit.
ma duc sa mai citesc cate ceva pe net.

bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Boti ce fericita esti!

Nu te plangi de nimic, cuibul e gata.....pai cred ca ai sa regreti perioada asta...

Didi nu te ingrijora, va mai recupara ea, important este sa gaseasca cauza si sa fie sanatoasa! pentru voi!

Felicitari baby_r !
Apropo cum e pepenele galben? Am fost tentata de multe ori sa iau dar imi era teama ca nu e bun...mie imi place cel zemos

Anaxena pe unde esti? Esti bine?

Am luat ieri la promotie 2 biberoane Avent de 260 ml cu 41,3 roni . Se gasesc la farmaciile Sensiblu (depinde de stocul fiecarei farmacii). In Cora era 28 roni unul, iar la ei in farmacie 33,0ron...avantajos nu? Am observat ca sunt mai scumpe dar mai rezistente la fiert in special.

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 36+ cu

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ingry bine ai revenit! Ma bucur ca totul e ok cu mutarea si noua casuta!

Didisoru uite un pup pt tine, pt ca imi imaginez ca esti suparata. Eu am mai auzit de bebei care sunt mai mici cu 2-3 sapt decat ar trebui. Nu stiu ce sa zic...decat ca sigur va fi bine cu bebelina voastra! SIGUR, auzi tu?!? Tin pumnii stransi si ma rog ca investigatiile acelea sa dezvaluie doar o bebelina finutza si atat!

Fetele de iunie mai dati si voi un semn sa stim ca sunteti bine! Caci se cam apropie la toata lumea!

Vic? Gabi? Ca si voi trebuia sa mergeti la doctor...

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Didi nu te speria,dc era ceva grav cred ca dr tau iti spunea,poate e vreo eroare la ecograf sau asha e dumneaei mai micutza sau ai avut cumva ciclul neregulat si oi fi ovulat mai tarziu

apropo eu sunt ok

Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Didi cred ca te-a chemat sa faceti dopplere si eu am facut pentru ca garga e mica si ea, la 32s3z avea 1510 gr calculate cu marinimie de doc dar nu erau semne de suferinta fetala. Acum la 35 s nu cred ca are mai mult 1900-2000 gr. Numai ca mie doc mi-a zis de mult ca va fi micutza, fara sa fie vreodata in suferinta sau sa puna problema de IUGR. Mi-a zis ca daca o sa batem 2800 sa ma felicit.

Io zic sa te clamezi, sa mergi si maine la dopplere sa vedeti cum e cu circulatia sanguina pe arterele uterine si facem noi doua clubul mamicilor de fetitze cat degetelul, pe care o sa le facem mari si frumoase, sa vezi tu... , calm, pleeeease, macar pana sambata cand vezi cum stai...

LE: noi la ultima eco aveam retard 10 zile - 2 saptamani, dar doc a zis ca nu-i mare bai, ca in rest totul e perfect.

Monica 35+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

flo pepenele galben e bunnnnnnnnn...........ca se pricepe sotul sa il aleaga.............eu zic sa iei cu incredere.........ca are gust........
didi si eu zic tot la fel sa stai linistita......fiecare bebe are ritmul sau de crestere.......sunt sigura ca bebe e bine , asteptam vesti sambata.........
ana ma bucur sa vad ca esti bine........, hai ca mai aveti un pic si o sa va vedeti fetita!!!!!!!!!!!!!

Roxana31+ de Bianca Maria
AMR 9 SAPTAMANI

poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ingry, bine ai revenit!!! Sa stapaniti sanatosi casuta.
Didi, asteapta pana la urmatoarea eco, poate e doar o eroare de interpretare.
Diarux, chiar imi plac poeziile tale. Eu , una, astept sa mai citesc , sa stii.

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput