Par ondulat, cum il intretin!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hop si eu cu parul cret.
Acum am parul mai scurt si filat. Dar din clasa a 10-a am avut aceeasi freza: in trepte si filat, cu variatiuni de lungime. Am tot incercat sa schimb ceva dar nu prea am avut succes. In schimb am incercat o multime de culori. Si de cand eram mica imi doream breton, dar nu asa cum zicea cineva mai inainte cateva suvite mai scurte. Eu voiam un breton lins si frumos. Am incercat de vreo trei ori dar esec total. Ultima schimbare de look care am incercat-o a fost un fiasco. M-am hotarat eu sa fiu curajoasa si sa renunt la freza obisnuita. Zis si facut, ma las pe mana coafezei care imi recomanda o tunsura bob, ca se poate si pe par cret. Imi statea ingrozitor pentru ca eu am fata rotunda ori claia de par care imi incadra fata numai bine nu imi facea .
Asa ca a douzi, alta coafeza, filat si revenit la tunsoarea originala. Acum nu mai imi fac iluzii sa imi mai schimb freza, o sa lucrez doar la culoare.
Acum sunt vopsita cu Loreal Casting ciocolatiu. Sampon folosesc ceva de la Gliss pt. par vopsit. Si eu am probleme cu lipsa de stralucire a parului asa ca tocmai incerc ceva solutie de la Gliss pentru luciu si reparatorie dar efect nada.
Cel mai mult mi-a placut un balsam de la Avon. Se aplica dupa spalat pe parul umed si apoi parul arata exceptional, adica numai inele, bine definite si neincarcate. Ceva asemanator nu am mai intalnit la alta firma.
Si aici o poza cu noi
http://family.webshots.com/photo/2341423130102398249SGRRmB

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Stii cumva cum se numeste balsamul de la Avon? C am-ar interesa si pe mine, daca frizura nu mai pot s-o schimb, tot in scari si filat il am si au de 'nspe ani, macar buclele sa arate bine, sa nu mai stea ca o matura

Mergi la inceput

Din pacate m-am uitat in catalogul Avon si cred ca produsul respectiv nu mai exista . Am vazut ceva pasta de coafat care arata cumva asemanator dar nu stiu sigur daca e tot aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Din ce poze am vazut voi il aveti ondulat bine... al meu e ondulat de 3 lei... fix cat sa nu fie nici bucle, dar nici lins... ca matura...

Singurul balsam care-si face efectul cat de cat este cel de la vopselele loreal... de ce nu se gaseste si altfel, ca doar n-o sa ma vopsesc luna de luna ca sa am balsam...

Saaau... varianta cealalta... multa spuma ca sa se onduleze si sa fie oarece bucele... dar nu pot sa stau nici asa non-stop, cu spuma in par...

Nu sunt in stare sa-l intind... si chiar daca as fi... in maaaaxim 30 de minute e la loc... cu tot cu ulei de par si intins cu peria, placa...

In schimb fii'mea are niste bucle ... sper sa-i ramana asa mereu... nu ca mine, nici asa, nici invers....

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

A folosit cineva produse de la Tony&Guy pentru par ondulat?
Si o intrebare mai toanta( sa nu radeti). Scrie pe sampoane daca sunt hidratante? Ca asa mi-am diagnosticat parul adica deshidratat

Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

in clubul
Am parul ondulat spre cret , acum nu mai stiu exact daca de cand m-am nascut sau putin mai tarziu , tatal meu avea parul cret si amdoua fetele ii semanam, pt. ca in niste poze de la 2-3 ani nu parea cret ...si din pacate nu mai am pe cine sa intreb ..poate doar pe sorela ....

Am momente cand il iubesc , imi place de el , dar si momente cand il urasc .

Ma spal cu sampon de la L*real pt . par vopsit si neaparat folosesc si balsam din aceiasi gama ca altfel sta ca o matura ...

De pieptanat nu il pieptan , doar bag degetele prin el sau am un pieptan cu dinti f . rari .

Am incercat si Nivea pt. par ondulat , il aranja super fain, dar dupa 1,2 zile ma mainca capul .

Acum am descoperit de la Bess un tratament pt . caderea parului , cu ginseng si dupa fiecare spalat pun o fiola si il aranjeaza si ii confera stralucire .

Nu il usuc cu feonul niciodata , il las sa se usuce el natural .

Masti nu prea imi pun ca cele din comert nu au avut nici un efect , iar cu ulei de masline ...cah ..mi-e lene .

Recunosc ca il mai intind din cand in cand ...ca imi place f . mult si drept ...de aceea am primit si placa de intins , dar mai mult iarna , toamna si rar de tot ....si trebuie sa am grija sa nu ma ploua, sa nu ma picurea ca s-a incretit instant .

Din pacate nu am nici o poza ca s-a defectat computerul si nu mai am dar cu prima ocazie pun .

De vopsit l-am vopsit in toate nuantele ...acum e natural ..saten inchis .

Tunsoarea e in scari .
Mi-ar fi plakut si breton , dar nu e greu la par cret si frunte mica sa ai breton ....

Parul seamana cu al Mihaelei Radulescu ...nu ma laud dar ca sa va afceti o idee si o vazusem candva ca avea breton , si m-am gandit sa imi fac , dar supus votului familiei si prietenilor s-a decretat ca NU ...

Cu toateaceste inconveniente nu cred ca l-as fi vrut drept ..

A , este si f des ...ma rog a mai cazut ..dar tot este ..
Va pupacesc pe zulufi ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

legat de caderea parului

- primavara si toamna parul cade mai mult din cauza schimabarilor climaterice,ce cade mai mult de 100fire/zi se numeshte a avea probleme cu caderea parului!!!deci dc va cad mai mult de 100fire cumparatzi tratamente din saloane:neaparat sampon+tratament nu separate si amandoua de la aceeashi firma...de aceea se face si sampon si tratament sa se completeze una pe alta...atentie tratamentul trebuie sa fie pt scalp nu pt par...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Revin pentru ca tocmai am comandat de la Avon produsul minune. Se numeste pasta pt aranjarea parului, este un tub rosu de la Advance Tehnique. In catalog e la pagina 114, produsul nr.5. Merita sa incercati

Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Ma inscriu si eu in clubul ondulatelor. Al meu e genul "nehotarat", nici cret, nici lins, buclat dezorganizat. Adica nu e genul sa poti iesi din casa dupa ce l-am spalat ca arat ca o ciumafaie.
Sfaturi: de-a lungul timpului am folosit si au avut rezultate bune: gama Gliss de la Scwarzkopf, Garnier fructis pt par uscat (e cel cu microuleiuri, hidrateaza f bine), sampon cu Q10 de la plafar, gama Herbosophy de la sensiblu si...ulei de masline. De asemenea folosesc spuma de la Drei wetter taft cea alba, sensitive care nu incarca parul si nu deshidrateaza. Imi place fff tare balsamul leave-in de la Nivea cel caruia ii facea reclama ca indreapta parul fara placa; nu face asa ceva, dar il face fff matasos.

Eu am un breton intr-o parte si ca sa nu arat ca scoasa din priza imi intind bretonul si partea de sus a capului cu placa. Asa arat de zici ca-s coafata.

Tips: incercati sa va axati in special pe produse ce contin plante, naturiste. Recomand cu caldura plafarurile si mai putin sampoanele "comerciale". Este mai mare probabilitatea ca un sampon de la o firma cunoscuta sa aiba mai multe chimicale decat un altul de la o firma no-name, eventual romaneasca cumparat de la plafar.

Mult succes in aranjarea buclelor

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput