Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 19
EvaF spune:
Fetelor, va salut si eu in fuga. Azi e nebunie, vin niste baieti de la mobexpert sa ne mute dormitorul in noul apartament, avem un dormitor imens, de lemn masiv, patul e 2/3m si un dressing cat peretele din acela cu usi enorme glisante, asa ca fara ajutor nu ne-am fi mutat in veci. Ufff, sa scapam odata!
In plus, dupa-amiaza merg si eu la doctor, e controlul lunar de rutina, ii arat si ultima ecografie si poate imi mai da ceva analize, asa stiu ca se face in trim 3. Vedem! Nu scoateti agitate ca nu fac nici un fel de eco!

Sanziana

Claudinna

Pingudina

Bafta celor care mergeti la eco! 

Va poop!
27+
Luca 
AMR 88 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Merci Alinush!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA
Nocom spune:
Neata si de la mine,
Moni bine ai venit sanatoasa!!!!
ratonelu, vad ca tot nu ti-ai bagat nimic la semnatura. Ai gasit acolo sus in dreata contul meu, si in el profilul persoanl? Trebuie sa intri si sa editezi semnatura. Scri ce vrei tu la semnatura, iti pui pozici... Am incredere in tine ca reusesti!!!!

Va dati seama ca nu pot rata sa nu le sustin pe fetele care merg azi la eco morfo:

FELICIC 

PIERSICUTA 

Si tot din suflet un LA MULTI ANI!!!! pt
CLAUDINNA 

SANZIANA 

PIGUDINA 

Mult noroc in viata si numai bucurii!!!!
24+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by freshanana
maryb vad ca ai fost si pe la iul-aug sa iti spui of-ul28+
AMR 84 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
maryB a facut parte si din odisee de iul-august. Din motive pe care te las sa le ghicesti, a fost nevoita sa plece de acolo, asa ca fetele de acolo sunt prietenele ei.

Vasile21+
bibinika
foto
ramonzca79 spune:
salutareeeeeee fetelor!!! LA MULTI ANI ...sarbatoritelor!!!!! si ..bebei sanatosi si frumosi!!
nu-mi vine sa cred ca mai am 2 zile si raman acasa...yupiiiii...cred ca o sa ma plictisesc dar....asta e...
fetelor...ce stiti pana la urma despre acele mingii pt gimnastica care sunt uzuale si in travaliu????????meritaaaa????am gasit pe site-ul unei firme din arad la pret ff bun fata de rsetul...cele de 65cm la 36 ron iar cele de 75cm la 48 ron...pe alte site-uri am gasit la 100 ron...so....
pleaseeee....daca stie cineva ceva despre ele sa-mi spuna si mie!!!!
POZE...POZULICI
26+...
Erik
felicic76 spune:
multumim de incurajari!
eu am eco la 16.30 si pana intru si la tutu o sa se faca tarziu, si-am ratacit si stick-ul
si cred ca iau un cd sau dvd, sa filmez puiul. Daca ajung acasa la o ora rezonabila, dau de stire ce si cum.
clau; esto o draguta si eu o balenuta! nah, ca fac si rime
la subiectul celule stem nici un raspuns?![]()
Vasile
21+
bibinika
foto
angelynna82 spune:
Ne mai gandim daca vom face ctr pentru celulele stem. Am sa vorbesc cu doctora data viitoare cand ne intalnim despre acest aspect.
Azi noapte am putut dormi cu o perna intre picioare si in sf am dormit bustean ![]()
23+ 
Bebe
Eco
maryb spune:
LA MULTI ANI CLAUDINNA !!! 
LA MULTI ANI SANZIANA !!! 
LA MULTI ANI PINGUDINA !!! 
maryb
19+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
freshnana, asa cum a spus si felicic, am facut parte din odiseea de iul-aug, dar am pierdut acea sarcina, in schimb am ramas alaturi de fete, de aia am povestit si acolo ce am patit....dar gata, chiar vreau sa uit ![]()
maryb
19+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
felicic, stiu ca ti-am ramas datoare cu o tacla, n-am uitat sa stii
abia astept sa vii cu vesti bune de la dr azi, tin pumnii 
maryb
19+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu