Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Angelynna, felicitari pentru semnatura

Musette, multumesc, deci de la Ikea...Offf, acolo n-am cum sa ajung. Sunt chiar draguti saculetii aceia cu girafa si daca sunt din bbc e si mai bine. Incerc sa caut doar hainute si tesaturi 100% bbc, fara poliester.

Ratonelu, nu te supara pe mine, te rog

Joy21, mult noroc la medic

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nerantula.....nu am asta cu ..."sa moara si capra vecinului,,"....glumesccccc
dar e bine...sa ne sustinem noi......intre noi....balenutele....
si cum spuneam....am 1.55 cu indulgenta....deaaaa?
cine vrea o saratica...?
facutad e mine azi-noaptea....
sureee..sure....adik cumparata de la magazin....ca io nu prea le am bucataria...mare puturoasa..puturoasa mare.....

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

anca..nu m-am suparat,doamne fereste....nici nu m-am gandit la asa ceva....

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nu-i nimic Angelynna ,se mai intampla.

Fetelor mi-a expirat avertismentul!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

anca, sacii cu girafe sunt din ikea si sunt mai subtirei decat cel de la quelle

ratonelu si eu tot 1.55 cu indulgenta am si am luat 9 kg asa ca ... suntem in zona ... hihihi
credeam ca eu sunt singurul "pitic" de pe aici, dar vad ca nu e asa ... ca prin poze doar d-ne asemanatoarei girafelor mele (scuzati comparatia da e de bine ) am vazut, si altfel se distribuie 9 kg la 2 m si altfel la 1.55 ...

dar ata ete, sanatoase sa fim
n-am o obsesie pt albinute, da mi s-au parut vesele
avem si ursi, si girafe si masinute

marimi: body-urile verzi sunt de 3 luni, cele de la quelle sunt 50-56 iar restul sunt de 6 luni cica
sacul cu urs e marimea 70 iar cele de la ikea nu mai stiu ...

23+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Zambetmic sunt tare frumusele hainutele. Sa le poarte Vladut sanatos!

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Nu-i nimic Angelynna ,se mai intampla.

Fetelor mi-a expirat avertismentul!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+LUCA

BRAVO !! Oricum nu-l luasei deloc pe merit.... dar sti si tu cum e cu a avea o parere divergenta de a turmei...

Neatza si de la mine!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ce de sarbatorite

LA MULTI ANI !!!!

Sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de bebeii vostri.

pe toata lumea ca v-ati gandit la mine si v-ati facut griji. Ai mei m-au disperat ba cu broticella (sau cum naiba ii spune) ba cu cutremurul (nu si-au dat seama ca sunt pe insula) in fine, in fiecare zi ne suna cineva sa ne spuna despre una sau alta.

SIncer sa va spun nu am venit super incantata, in comparatie cu anul trecut cand mi-a ramas sufletul pe acolo (inca nu l-am recuperat )

Am luat vreo 3-4 kg in 10 zile, adik am 8 kg luate in sarcina pana acum si ma apropii vertiginos de locul 3 daca nu ma insel

Am facut baitza, nu m-am bronzat foarte tare pt ca sunt branza feta de felul meu si nu imi prieste soarele foarte tare. M-am ales in schimb cu pistrui pi pesti tot.

Soatza mea a facut scuba diving si eu am murit de ciuda si de invidie pt ca de cativa ani isi doreste si sufletul meu asta. Da' la anu' nu mai ratez

M-a terminat fizic si psihic drumul care parca nu se mai termina. M-au impresionat din nou peisajele si drumurile de la Bulgari si sincer au vreo 10 ani inaintea noastra la capitolul asta.

Ne-am intors cu bidon de ulei de masline si tot felu' de sticloantze cu uleiuri aromate de tot felul, masline la borcane, ardei iuti etc. Nu va zic cum arata masina... ca am mai fost cu un cuplu

Hai ca ma intind prea mult, va mai povestesc daca mai aveti curiozitati.

POze promit sa va pun da sa-mi treaca lenea. Pana luni mai sunt acasa.

AAAAA, si mor de ciuda ca va intalniti sambata ca io ma duc la un botez, da poate imi lasati careva numarul si daca scap repede trag o fuga si io ca botezu e foarte aproape.

Mary, ma bucur ca te-ai hotarat sa vii la noi

Asa, si ce e mai important, Andrei e foarte bine si voios si cred ca i-a priit concediul si baitza, i-a placut mult, da intr-una din picioruse si io mor de dragu lui

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
25+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

La multi ani !

CLAUDINA
SANZIANA
PINGUDINA

Si multa bafta celor ce merg azi la eco

PIersicuta
vecinica

Clau, azi pleaca al meu din bucuresti vreo 3 zile (pana luni) si daca nu ia aparatul cu el o sa incerc sa fac maine sau in weekend poze. Da' promiteti sa nu radeti de mine, ca am luat ca inecata De altfel, mi-am pregatit de pe site-ul ala italienesc si o comanda de vreo 8 produse, inclusiv carutul de care va ziceam... asteapta in pagina de favourits, ca sa dau click

Nu mai stiu care din fete intreba de intalnire: sambata, la ora 18, parcul Tineretului, la terasa cu scaune si mese rosii (n-are nume) vis-a-vis de terasa L'Incotro, intrarea dinspre Palatul Copiilor, cu 50 de m inainte de statia autobuz 313 de la Palat.

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor !!!!

in primul rand multumesc frumos pentru felicitari!!!si pentru toate urarile pe care mi le-ati facut ieri!!! sunteti niste scumpe toate si va multumesc inca o data!!! eva ca tu ai dat startul

acum sa fac si eu urari sarbatoritelor de astazi ca avem vreo doua

claudinna, sanziana, pingudina sa va dea Dzeu bebelushi sanatosi , sa aveti parte de multe bucurii alaturi de ei si de familie si sa fiti sanatoase si iubite!!!LA MULTI ANI FETELOR!!!

maryb bine ai venit la odiseea noastra!!!pana la urma nu conteaza din care faci parte ci doar sa ai un bebe sanatos nascut la termen si sa fiti voi fericiti!!! asa ca nu te mai stresa cu toate rautatile de pe forum indiferent din partea cui vin

promit sa intru sa citesc ultimele capitole dar undeva pe saptamana viitoare ca eu pana duminica tot am sa petrec, ieri am avut petrecere cu prietenii si pe la 1 noaptea deja ma durea burtica si se cam intarise ...azi fac o pauza pana diseara cand o sa petrec cu familia iar pe weekend sotul meu cica imi face o surpriza care dureaza 2-3 zile asa ca nu mai intru

am primit multe cadouri si frumoase dar cel mai frumos cadou a fost de la david al meu care ieri dimineata fix de ziua mea m-a trezit pe la 6 cu cateva piciorusenu pot sa descriu ce bucurie mi-a facut micutul meu dupa care al meu sot cand i-a sunat tel sa plece la serviciu mi-a zis :LA MULTI ANI MAMI!!!:, pot sa mai dorm 5 minute?? offf...are mama 2 baieti unu mai putusorel si unul mai harnicutz(david)

gata ies ma duc sa ma mai odihnesc pentru diseara, va pup pe toate !!!

21+ DAVID

Mergi la inceput