Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
Iaca niscaiva bancuri cu radio Erevan, celebrul radio Erevan, sa mai destindem atmosfera dupa balciul asta![]()
![]()
:
Un ascultator suna la un post de radio.
- Buna ziua!
- Buna ziua! Va ascultam .
- Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin
de identitate pe numele Popovici Mihai. As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.
Intrebare: Se poate folosi aspirina ca si anticonceptional?
Raspuns: Bineinteles, daca se tine strans intre genunchi.
O ASCULTATOARE INTREABA LA RADIO EREVAN
-SINT DISPERATA! FATA MEA DE 18 ANI A FUGIT CU UN BAIAT DE 20.
I SE POATE INTIMPLA CEVA?
RADIO EREVAN RASPUNDE-STATI LINISTITA DOAMNA;CIT TIMP FUGE NU I SE POATE INTIMPLA NIMIC !
Radio Erevan:
-Iubit popor, este ora 7 si tovarasul presedinte Eltin tocmai se trezeste. E timpul ca si dumneavoastra sa va treziti.
Ceva mai tarziu:
-Iubit popor, este ora 7 si jumatate, tovarasul presedinte Eltin isi face inviorarea de dimineata. E timpul ca si dumneavoastra sa va faceti miscare.
Si mai tarziu:
-Iubit popor, este exact ora 8 si tovarasul presedinte Eltin tocmai serveste Micul Dejun, pentru poporul sovietic: muzica populara!
Acestea fiind spuse, noapte buna!
27+
Luca 
AMR 88 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
_irina_ spune:
Buna seara burtici,
Uf, tocmai am dat gata jumatate de kilogram de visine si acum ma uit gales la niste cirese. Dar nu cred ca mai au loc.
Eu am aer conditionat intr-una din camere, in camera lui bb nu, dar ma gandesc ca daca va fi foarte cald o sa las sa ajunga racoare si acolo. nu as pune chiar aer conditionat acolo ca si asa sunt eu sensibila, mai lipseste sa fie si domnisoara sensibila.
Ma inscriu la concursul de "cele mai putine comparaturi pentru bb". Eu nu am cumparat nimic, nu i-am pregatit camera (e inca in stadiul de camera-sera-depozit. Adica acolo imi tin florile si am dus acolo toate chestiile nefolositoare. Camera lui bb inca nu are usa, pentru ca am desfiintat usa pe vremuri si nu ne-am hotarat inca sa punem una la loc , nu i-am schimbat parchetul si nu e zugravita. Nu i-am cumparat nimic, nimic lui bb si nici macar nu am cautat inca prin magazine de unde as putea cumpara, la ce pret si care e mai ok.
Si in plus nici mie nu mi-am cumparat decat o pereche de pantaloni de graviduta care zac in dulap si asteapta sa le modific tivul.
Am castigat?
Si ma auto-declar castigatoare la concursul "cea mai denaturata fiica". Inca nu mi-am anuntat parintii ca sunt gravida.

24+ 
sanziana27 spune:
Nushu la multi ani si un bebe sanatos, mancacios si norocos!
Maryb bine ai venit la odisee!Dar bine ar fi sa nu mai continuati discutiile avute si aici, ca prea se tulbura apele odiseei noastre linistite si senine!
22+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
_irina_ spune:
Nushulica la multi ani, multa fericire si tot ce iti doresti!

Multa, multa bafta fetelor care merg maine la eco si control! Asteptam vesti bune si in continuare bb-ii sa fie sanatosi, voiosi, jucausi si grasunei.
24+ 
EvaF spune:
quote:
Originally posted by _irina_
Buna seara burtici,
Uf, tocmai am dat gata jumatate de kilogram de visine si acum ma uit gales la niste cirese. Dar nu cred ca mai au loc.
Eu am aer conditionat intr-una din camere, in camera lui bb nu, dar ma gandesc ca daca va fi foarte cald o sa las sa ajunga racoare si acolo. nu as pune chiar aer conditionat acolo ca si asa sunt eu sensibila, mai lipseste sa fie si domnisoara sensibila.
Ma inscriu la concursul de "cele mai putine comparaturi pentru bb". Eu nu am cumparat nimic, nu i-am pregatit camera (e inca in stadiul de camera-sera-depozit. Adica acolo imi tin florile si am dus acolo toate chestiile nefolositoare. Camera lui bb inca nu are usa, pentru ca am desfiintat usa pe vremuri si nu ne-am hotarat inca sa punem una la loc , nu i-am schimbat parchetul si nu e zugravita. Nu i-am cumparat nimic, nimic lui bb si nici macar nu am cautat inca prin magazine de unde as putea cumpara, la ce pret si care e mai ok.
Si in plus nici mie nu mi-am cumparat decat o pereche de pantaloni de graviduta care zac in dulap si asteapta sa le modific tivul.
Am castigat?
Si ma auto-declar castigatoare la concursul "cea mai denaturata fiica". Inca nu mi-am anuntat parintii ca sunt gravida.24+
Irina

F tare!!!!
Felicitari! Cred ca ai castigat! In plus, ai de la mine si premiul: "Good Sense of Humour" 
27+
Luca 
AMR 88 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
JulyMorning spune:
irina parol ca esti cea mai "denaturata"
, gata iti cedez locul. Desi nici noi n-am zugravit, camera trebe modificata in totalitate, nici n-am meditat prea profund la ce as vrea sa fac.
Da' asta cu parintii e cea mai tare.. cum naiba?? Spune-mi macar ca nu stati in acelasi oras si n-au avut ocazia sa te vada, ca daca le-ai mai si ascuns, te fac sefa ![]()
NUSHU La Multi Ani, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si destepti si sa fiti fericiti! Si inca un dram de noroc
_
Our future determines our past
Fasolica
de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Nerantula spune:
Irina, nu stiu la ce sa ma mir mai intai:
Cum, nu ti-ai anuntat inca parintii ca vor fi bunici ?? Si atunci cine te bate la cap cu tot felul de planuri care nu te intereseaza si superstitii pe care nu vrei sa le auzi?
Cum nu ti-ai luat nimic de gravida, mai incapi in hainele vechi?? (marturisesc ca aici, pe langa uimire, e si putina invidie
, eu ma uit tanjind la lucrusoarele mele de vara in care ma simteam asa vaporoasa .. acum ma simt vapoara
)
Revin:
Cum nu are usa camera lui bebe ?? Nici macar un cearsaf prins in niste cuisoare, in care sa te incurci cand vei alerga repede la cel mai mic scancet al lui??
Ntz, ntz, ntz ...
24+ 
Haiduc iubit
_irina_ spune:
Parintii sunt in alta localitate. Ca daca ma vedeau isi dadeau seama imediat... ca m-am ingrasat, nu ca sunt gravida.
Oricum ma bat la cap cu planuri si superstitii si ma cearta ca trebuie sa renunt la matza. Daca le-as mai spune si ca sunt gravida, ar fi si mai cool. Cel mai interesant e ca maica'mea dupa ce a renuntat mult timp sa ma mai bata la cap sa fac copii, a trecut la faza psihologie inversa, sa ma bata la cap ca nu are rost sa fac copii, apoi la faza de ingrijorare (oare nu poate sa faca copii si de aia nu face?). La ultima discutie mi-a zis foarte serioasa, dupa ce m-a intrebat de cateva ori daca nu cumva sunt gravida: oricum si daca esti cred ca ne anunti cine stie cand sau poate direct la botez.
Cel mai "dragut" e ca maica'mea mi-a "urat" intotdeauna ca daca o fi sa am un copil sa am o fata. Si daca am o fata sa am o fata asa ca mine. Si iata ca la ultimul eco a aparut ca e fata. Ma tot rog sa ii apara ceva intre picioare sa fie baietel, dar...
24+ 
ramonzca79 spune:
seara buna fetelorrrr!!!! bine ai venit maryb!!!!
am mai pus pozeeeeeee...chiar si de azi.....am achizitionat 3 rochii noi asa ca...."tre sa dau din coada"!!!

POZE...POZULICI
26+...
Erik
andrey2008 spune:
Buna fetelor.
Am reusit si eu sa citesc ce ati scris azi,tare mult ati mai scris si eu nu am retinut mai nimic sunt tare obosita.Nu as vrea sa va stresez cu starile mele dar cui sa ma plang si eu.
Pe langa faptul ca nu am dormit aproape deloc azi noapte azi a trebuit sa merg la timi la medic ptr concediu medical,m-a terminat drumu,si ca sa fie totul pe dos maine tre sa merg iara,macar sper sa dorm acuma ,asa ca va las,va
pe toate si sa auzim numai vesti bune.
Ioana
28+