Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Dordia, da si eu i-a bagat lui Daviduche un sup cu eferalgan cind am venit de la vaccin. Atit, //Nu mi-a facut nici febra nimic, cel de 4 luni insa a fost mai uritel cu febra vreo 2 zile, iar cel de 6 luni si mai uritel. Reactii locale la piciorus nu su fost si n-a trebuit sa-i pun lamiine, comprese reci...Sa vedem acum...Tu ii faci schema gratuita?

Da eu ii fac schema gratuita. Pe aia i-am facut-o si lui Stefan si nu a avut nici o pb...de nici un fel la niciunul din vaccinuri. Sper ca si Tudor sa se comporte la fel.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

Voiam sa va cer parerea: la 2 luni si 1 sapt, ne-au invitat nishte prieteni la mare. Macar in weekend. Si ei merg cu pitica, au gasit o pensiune de nu stiu care, la curte si copaci, in 2 mai (unde e shi peshte bun bun...)..ce ziceti, sa mergem? O sa facem vaccinul cu 1 sapt inainte de plimbarea la mare, suficient sa isi face efectul si sa treaca efectele secundare. O sa cer si parerea pediatrei, bineinteles dar... deja ma 'piseaza' la creier pers. atot stitutoare ca nu e bine, etc.

Cleo...noi am intrebat Dr. si ne-a recomandat sa stam cat putem de mult la mare la aerosoli, ultraviolete si putin soare. Si noi mergem in Aug in 2Mai la o vilutza pe malul marii cu terasa...si peluza pt copii...foarte frumos. Inchiriem toata vila deci...si toata curtea e a noastra. Jucam fotbal, volei...etc iar copii au topogan, balansoar...e tare misto. Abia astept.
Parerea mea e sa va duceti linistiti.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu am citit foarte mult pe tema vaccinurilor (tema foarte controversata dealtfel) si am decis ca nu il vaccinez pe David in primul an de viata. Si dupa aceea voi evita vaccinurile combinate, pe cat posibil. O sa-i fac eventual doar vaccinurile de baza, nici unul in plus. Am gasit pe net spre bucuria mea o pediatra in apropiere, care este membra a unei organizatii cu numele "Medicii in favoarea deciziei individuale de a vaccina" si la ea o sa merg pentru consultatii. Vreau sa-l vad pe bebe mai intai cu sistemul imunitar pus pe picioare, stabil, inainte de a-i injecta orice fel de substante straine in trupusorul lui mic. In fine, asta e punctul meu de vedere, fiecare face cum considera el de cuviinta...

Lavi, vad ca nu te lasi cu treaba, tot robotesti de zor... n-ai stare... Eu nu fac nimic, ma menajez total, oricum am citit ca eforturile de genul urcat scari, facut curatenie nu stimuleaza contractiile productive, asa ca de ce sa ma agit? Nici la mine bebe nu mai e asa vioi ca acum 3-4 saptamani, dar tot ma boxeaza din cand in cand sau se foieste pe sub piele ca un alien, manca-l-ar mama... si atunci stiu ca e totul ok...

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Gata, a nascut prietena mea! Un baietel David ! M-am linistit...
Laura si Miss

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Alina_Anto... ca esti asa grijulie cu prietena ta...dar daca e la spital totul va fi bine. Va naste si maine te vei duce sa vezi copilul dulce si pe ea. Steai linistita...si nu te agita.

Iulia de ce trezesti copilul noaptea...? Nu e bine...lasa fata ca iti spune ea cand ii e foame. Organismul de multe ori are nevoie de odihna.Asa ca...eu zic sa profiti si sa o lasi sa doarma si sa te odihnesti si tu.
Cu caldura...nu stiu ce sa zic...dar pe mine ma bate gandul sa pun AC pt ca...vor veni calduri mari si atunci nu vor mai dormi copii, vor fi maraiti..etc. Il voi instala pe hol...si ii voi da drumul eventual dimineatza...cat sa se faca racorica...si probabil inainte de somnul lor...dar astea sunt la nivel de planuri...deci...se prea poate sa nu se realizeze pt ca tati e impotriva lui...si nu suporta AC-ul...dar poate il conving.

Despre vaccinuri..dr. mea mi-a recomandat ambele scheme spunandu-mi ca mare dif nu e. Doar ca cele cu plata cica nu au reactii dupa....ceea ce nu e adevarat pt ca din grupul lui Stefan...multe mamici au optat pt varianta asta si copilasii au facut febra pe cand al meu cu varianta gratuita...nu a facut nik. Deci...zic eu ca depinde de organism...si de cum tolereaza vacc.

Gata ca ma duc sa ma intond putin pana se scoala Tudor sa ii dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Noua ne-a spus dr inca de la dav sa le facem pe cele gratis asa ca si acum la fel vom face...De altfel putina febra tb sa faca bb, ca asa vezi ca are efect vaccinul.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Alina_Anto...felicitari pt prietena ta, sa-i traiasca flacaul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe net,dar nu m-am simtit bine!Ieri de cum m-am trezit m-a luat o drere de cap,care nu mi-a trecut nici cu algocalmin fiola,iar spre dupa masa am facut febra38!A fost dr sa ma vada si a zis ca din cauza sanilor,ca am foarte mult lapte si sa ma mulg tot timpul dupa ce suge Ericut si mia zis sa reduc foarte mult lichidele!!!In schimb Eric e foarte cuminte,numai de 2 ori ne trezim noaptea pe la 2 si pe la 6!!!Sunt tare mandra de el!Intr-o zi mi-a dormit 7 ore dragul de el!!!

Iulia si Gabita bine ati ajuns acasa!!!

Getutza succes la botez!!!Si e foarte draguta rochita ta!!!

Diana_d,multumesc de felicitari si iti doresc multa sanatate si sa incerci sa te odihnesti daca va veni doamne respectiva sa te ajute!!!

Miss un mare ca esti o scumpa!!!Bine zicea Ylari ca toata lumea de aic te iubeste!!!!

Alina ,si tie si la Sara un mare din partea noastra!!!!

Va pupicesc pe toate!!!!

Poze

Andreea , de Ericut puiut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am scris povestea nasterii. e cam lunga si inca nu am spus tot ce am patit..e relatata pe scurt cica

o gasiti aici Povestea nasterii

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fost frate-miu pe la mine si are un aparat mai profi, am mai pus cateva in album, incepand de aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu

Mergi la inceput