Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dordia, da si eu i-a bagat lui Daviduche un sup cu eferalgan cind am venit de la vaccin. Atit, //Nu mi-a facut nici febra nimic, cel de 4 luni insa a fost mai uritel cu febra vreo 2 zile, iar cel de 6 luni si mai uritel. Reactii locale la piciorus nu su fost si n-a trebuit sa-i pun lamiine, comprese reci...Sa vedem acum...Tu ii faci schema gratuita?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa
si-o sa taie greatsa
ca altfel creshte mustatsa.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si acu sa recitesc din urma.

Deci, gabitsam, povestea ta m-a emotionat la lacrimi. Oi fi io cu hormonii cacalau, dar si tu le povestesti atat de fain... sa ityi uram sanatate multa, si sa te bucuri de baietii tai!!

mihaser, sanatate si lui Cris. Io ma inarmez cu rabdari, copiii tot fac din astea.... de-ale burticilor.

getutza81, ai o rochitsa...yamy. Si tu arati f. bine!! Ai un piept generos, dar la picioare si burtica...nici nu se vede ca ai nascut acu 2 luni!!Distractie placuta la botez!!!

diana_d, bine ai revenit printre noi. Ca o sa te ajute cineva, o sa fie super. Oricum, va fi din ce in ce mai usor. Iar cand iti zambeste puiul...merita toate eforturile. Bine ti-ar prinde sa ai pe cineva la menaj, ajutor. 4-5 ore pe sapt, si tot te scapa de ce e mult si greu de frecat (aspirat, baia, etc). Cel putin io asta simt nevoia, decat sa frec faiantsa, parca ash sta cu puiul sa ne relaxam, sau sa ieshim la plimbarici. Si ce am remarcat io: daca mananc bine, e altceva... cand tineam regimul ala crunt de la inceput, aveam lapte dar nu asha mult ca acum, durea capul, dar slabeam continuu. Acu mananc de nu mai slabesc.... am lapte si de dat, si is plina de energie. Oarecum

elenuca, hai ca va descurcati!! Cat despre imbracat, io nu pun caciulitsa decat cand e f. vant. Imbraca fata cum te simti tu confortabil, e clar ca ai depashit masura daca fata transpira. Asta e regula- fiecare copil e diferit, si moshteneste si metabolismul mamei. Decat sa fii tu stresata ca ii prea frig/prea cald la copil, mai bine mbraca sa fii tu linishtita.
Io de ex. ieri i-am pus body si pantalonel. Si gata.
Alaltaieri, parca o fo mai cald, si am fo la rochitsa si nishte iepuri in picioare, ca sosete nu erau alea...
Si cand doarme, o invelesc cu un scutec de finet care si-l pune in cap. Adica o las in body cu manaec scurta, sau cu maneca lunga si subtire, pantalonel, ca oricum se dezvelesht,si scutecul din care face ce vrea. Fifitsa lui mama..capoasa!
la aer cond. inca nu am dat drumul, oricum nu e ind ormitor, e dincolo de perete...dar parca inca rezistam.

lilly si io is mai stresata de cand am cantar. De aia m-am ferit sa iau, dar cand a zis pediatra ca ar fi bine, sa monitorizez cat papa, etc, o alaptam, o cantaream si cand vedeam ca a mancat 60gr, si doarme tun, si mie imi curg sanii, incepeam sa plang. Si o trezeam: o schimbam de pampers, ii stergeam ochisorii, ii faceam masaj la ochisor, la piciorushe, in 15 min o trezeam si mai baga inca 20ml de laptik. Si sincer, dupa 1 sapt, cand am realizat ca a luat peste 200gr, m-am linistit, si am rasuflat usurata. E ea potoroasa, dar e bun laptikul de la mami, si e pe un trend ascendent. Uof...psihoza cantar e crunta. Nu va recomand sa va luati

diana79 1.200gr intr-o luna?? PARFUM!! sa faci tort!! Io o sa prajituresc cand trece de 5 kile

brrr...fetelor...vine vaccinul? Ne temem.

Voiam sa va cer parerea: la 2 luni si 1 sapt, ne-au invitat nishte prieteni la mare. Macar in weekend. Si ei merg cu pitica, au gasit o pensiune de nu stiu care, la curte si copaci, in 2 mai (unde e shi peshte bun bun...)..ce ziceti, sa mergem? O sa facem vaccinul cu 1 sapt inainte de plimbarea la mare, suficient sa isi face efectul si sa treaca efectele secundare. O sa cer si parerea pediatrei, bineinteles dar... deja ma 'piseaza' la creier pers. atot stitutoare ca nu e bine, etc.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, mersi de aprecieri,

Nicole hai ca mai e putin
Laura nu stiu de unde are ochii aia, cred ca tot de la ta-su, de unde a luat cam absolut totul, de la mine doar Rh-ul. Bun si ala!

Miss radiam de fericire si in acelasi timp eram ca lovita de tren – asta e minunea de a fi mamica, oricat de obosita as fi, tot radiez cand ma uit la el… cand nu urlaaaaa… Povestea… abia astept sa am timp sa scriu ceva, doar ca am nascut natural, s-a declansat la 2 dimineata in ziua in care la 8 trebuia sa ma duc la inducere. Si am nascut cu peridurala, Slava Domnului… cine a inventat-o a iubit mult femeile ! Tu cum mai esti, as vrea sa citesc din urma dar nu prea pot, stiti voi de ce, dar mai e putin si vine Daviducul, nu?

Pup si ma preg sa merg la dr. am mari emotii, ca trebuie sa-l las singur cu mama si nu stiu cum o sa faca, daca o sa planga rau, teoretic as putea fi inapoi in 2-3 ore, dar practic ..traficul, toata lumea merge la carrefourul ala afurisit si-i dezastru... sunt varza de emotii...

Pup la toata lumea, Gabi am salvat pagina sa citesc si eu povestea cat pot de repede. Pup vecina draga si fericita!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, m-a sunat acum prietena mea cea mai buna ca naste!! Noi suntem ca doua surori, am copilarit impreuna, am fost la scoala, liceu si facultate impreuna, iar acum suntem amandoua mamici!
M-a luat prin surprindere pt ca ea este in 36 sapt si 4 zile... Dar azi la 3 dimineata i s-a rupt apa si acum are contractii din 5 in 5 min.. Totusi dr a hotarat sa-i faca ceza pt ca bebe are cordonul in jurul gatului iar ea este foarte foarte mica in bazin..
Am niste emotii pt ea... Si nu pot sa merg la spital (chiar daca e la 5 min de mine), pt ca nu am cu cine s-o las pe Sara. Sotul meu a plecat in Italia azi dimineata si se intoarce maine ... offf...de cand m-a sunat sunt intr-o agitatie...nici la nasterea mea nu am fost asa..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzam, emotionanta povestea nasterii.Cat de stresant sa inceapa nasterea natural dupa o cezariana!

Lori, e un frumos Robita. Lasa ca si al meu seamana cu tati, nu are nimic de la mine...

Alina_anto, recuperare rapida prietenei tale! Nu te stresa inutil ca nu are rost. Totul va decurge ok si va avea un bb in brate la sf zilei. Ma bucur ca ai reinceput sa papati la san.

Eu nu stiu ce sa mai fac cu Mircea, il tin si cate 2 ore la san inainte sa fac bibe.
tot sper sa se sature, pentru ca de supt, suge.
dar tot flamind e dupa.
Azi, desi ii tai des unghiutele, si-a bagat degetelele in fata si si-a dat sangele, de foame, in timp ce preparam biberonul. Offf Dragul meu...si ziceam ca nu are nimic de la mine...decat lacomia asta...

Diana_d sa-ti dea Dumnezeu forta, ca mare curajoasa ai fost!
Eu psihic, nu stiu cum ai rezistat...eu am atata nevoie de tati zilele astea...chiar dc vine tarziu, traiesc in ideea ca se face 7, 9, 10 si vine acasa, chiar dc nu ajuta f tare... Noi suntem alaturi de tine.

Cleo, tu ziceai ca ai facut un calcul la vaccinuri...cat ar fi in total, pe un an...ca ma tenteaza sa fac si cu kid card la Medicover (deocamdata am white plan, care nu include si vaccinurile)

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Simona..da..vine vaccinul...si imi e teama sa nu faca febra. La Stefan i-am bagat un sup eferalgan imediat dupa vaccin si unul seara si...gata! Dar Tudor e altfel...totusi sper ca sa-i semene lui Stefan si aici.

Gata...ma duc la nani!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Bine ca ai deschis subiectul cu vaccinurile. Sunt foarte curioasa ce va recomanda voua doctorii. Noi am fost miercuri la controlul de o luna si mi-a zis mai multe scheme. Ar fi cea gratuita si doua pe sistem privat - una cu un vaccin de 5 valente si unul cu 6. Nici n-am retinut cum le zice ca eram ocupata sa imbrac puiul, asa ca poate ma luminati si pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor neatza si de la mine, LORI SA-TI TRAIASCA BAIATUL SA TE BUCURI DE EL, SI SA STII CA SEAMANA CU TINE DAR SI CU TATI AL LUI, ESTI F. FERICITA SI SE VEDE IN CIUDA OBOSELII.
Eu nu am mai intrat din motive adm , respectiv un pic de curat, mers la man si ped, rude si cunostinte in vizita, plus ca tati e in ses si il ajutam sa invete( ca de i-a placut cartea si e la a doua facultate), iar eu mai am de dat niste ex la doctorat si imi cam mananca timpul.
Noi tot 2 in 1 dar am cam inceput sa intru in panica ca nu prea ii mai simt miscarile atat de mult cum le simteam prin sapt 36-37, si ma baga in sperieti.Voi ati patit la fel?
Dupa ses tati al nostru pleaca in Italia sa ajute un prieten sa-si duca masina acasa( ca a facut accident la Arad si masina e in service) si a promis ca vine inapoi cu o masina de lucruri pt bebe, i-a gasit sa-i cumpere pana si costum de vanator in miniatura( ca trebuie sa fie vanator ca tasu), m-am distrat teribil cand am vazit costumul ala asa de mic.
Azi noapte am dormit f. bine doar ca ma intorc ff. greu de pe o parte pe alta si v-am zis care e marea mea nedumerire ca bebe nu mai e asa de miscaret.
Am vazut pozele lui CLEO CU MARA a dulcica precum o bombo si imi place ca rade mereu, mai ales in poze, e fotogenica fata ta CLEO.
MISS tu cum mai esti? Sper ca bine , hai curaj ca nu mai e mult si scapam noi de mingile de baschet
Pupici
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici cel Gras
Va pup , ma duc sa beau cafeaua cu soacra-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata si saru’mana pt. , Cleo! Vad ca ati umplut o pagina de aseara... Hehe, unde sunt vremurile cand se umplea cate un capitol de pe o zi pe alta...

Aseara la meciuri cred ca am avut ceva contractii, ca se intarea burta de numa-numa... sau or fi fost emotiile... Raportez o noapte mai buna ca ultima, m-au durut mai putin soldurile, Doamne-ajuta... Sau m-am culcat euforica aseara dupa acel 4-1 nemilos tras de olandezi cocoseilor, care a fost o incantare!! Acu’ sa vedeti ce crima si pedeapsa de meciuri vor fi in ultima zi a acestei grupe: italienii, francezii si romanii au nevoie ca de aer de victorie ca sa se califice... Daca olandezii vin cu rezerve ca sa se menajeze pt. sferturi de finala, poate avem bafta si-i batem, altfel nu ne vad bine...

Lorich, se pare ca Robertelul tau a vrut sa se impuna si sa nu se lase „indus“... Ce bine ca ai avut peridurala si n-a fost prea dureros... Eu oricum nu voi ezita nici o secunda sa apelez la asta cand voi simti ca e cazul... si poate chiar putin mai devreme, in fond de ce sa ma las chinuita de dureri daca le pot atenua cumva? Ca nu-mi face nimeni dupa aia statuie...

Cleo, eu in locul tau m-as duce cu piticuta la mare, e acolo un aer benefic si o sa-i faca bine. Stii ceva? Unde veti fi voi si unde va veti simti voi bine, acolo va fi perfect si pentru ea; asta le poti spune celor care sustin ca nu e bine... Haida-de, ca o fi mai bine s-o plimbi prin Bucurestiul ala imbacsit de gaze de esapament in loc sa iesi pe o faleza, la aerosoli...

alina_anto, te cred ca esti emotionata pt. prietena ta, bafta multa si de la noi, ii dorim ce ne dorim si noua: o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si papacios! Si mie mi-au spus doua prietene sa le dau SMS imediat ce apar contractiile, ca vor sa fie in gand alaturi de mine si sa-mi tina pumnii... Of, Doamne, ce de emotii!

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi!
aseara am facut prima baitza in cadutza. ne-a placut asa de mult incat azi noapte a trebuit sa ne trezeasca mami sa ne dea tzitzi ca noi nu aveam de gand sa mai papam. acu paparam si stam cumintica in patuce.
fetelor, la mine in camera sunt 27 de grade cu geamul deschis la maxim. nu mai vorbesc ca noaptea stau cu el rabatat ca altfel murim de calduri. nu stiu ce sa mai fac sa se racoreasca. aerul cond nu e o solutie, ca nu-l suporta sotul si nici nu e prea bun pt bebe. ne topim aici.
azi vine preotul sa ne faca molifta sa pot iesi si eu din casa ca turbez
va pup...vb mai tarziu, mai am ceva de scris la povestea nasterii ca tot am timp cat doarme mufitza mea

ah! era sa uit! fata mea stranuta de ieri cam des. mi-au si venit multe persoane dintre care 2 cu copil mic mi-e cam frica..

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput