Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicole1980 spune:
Lorich –cum doarme el ca un brotacel pe burtica, este tare dulce.
Dordia – nu pot vedea pozele tale, imi cere parola mea de yahoo si nu ma lasa sa fac nimic
Getutza – vazut rochita…maaaamaaaaa ce slaba esti. Esti “manechina”
Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David
MissParker spune:
Fetelor, neata la o
fara cofeina... ca de obicei...
Am dormit prost, cu intreruperi, cu frisoane la un moment dat, cu dureri de solduri si cu eforturi tot mai mari de a ma intoarce de pe o parte pe alta, cred ca am nevoie de o macara
Burta imi atarna o tona, ma simt ca o balena pe uscat... Nu mai pot, fetelor, vreau sa nasc zilele astea... dar evident dupa ce joaca diseara romanii cu italienii ![]()
andreap, ma ia ameteala numai cand citesc de planurile tale (inducere, examen), dar iti doresc sa ti le si realizezi
si te admir pentru energia ta!!
Lorich, te asteptam cu povestea nasterii!! Pozele sunt nemaipomenite, Robertelul e un scumpisor (cel putin cu tricoul „s-a nascut un print“ arata ca un ingeras!!!) si tu radiezi toata de fericire!!!
iulia83, majoritatea bebeilor au icter, nu te panica, trece repede!! Am vazut poze, tare e dulce si pufoasa Mufitza ta!! Sa fiti in continuare la fel de fericiti toti trei!
Cleo, sunt indragostita iremediabil de potoroasa noastra mica, poza din parc mi-a pus capac
Imi place mult cum te descurci tu cu alaptatul, esti o maestra!
Nicole, si mie mi-a zis doctorul acelasi lucru, ca pt. noi adultii streptococul nu e o problema (il au foarte multi si se traieste bine si cu el), dar e bine de stiut la nastere, ca sa-l poata proteja pe bebe... Mai bine imi face mie o injectie decat sa ia bebe dupa aia antibiotice... cel putin asa am inteles de la doctor ca se procedeaza aici. Activeaza-ti PM-ul si-ti trimit eu parola pt. contul comun 
simonacip, multumesc mult de info re. streptococul B, eu sper sa scape bebe fara antibiotic...
Getutza, esti tu prea modesta, arati tare bine in pozuta cu rochita!! Nici nu se vede ca ai nascut. Ehe, asa aratam si eu pe la 22 de ani, ce vremuri... Imi place mult culoarea rochitei si nu mai vorbesc de picioarele sexy
O sa fii un star la botez 
puputi, tu pe unde mai esti, fata draga? Nu cumva ti-o fi venit deja samuraiul?? ![]()
Dar diana_d cum s-o descurca, draga de ea?
Felicia
38+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
diana_d spune:
Buna mamici dragi,
Va citesc cu mare drag si placere in medie o data la 3 zile, dar nu prea mai am energie pt scris.
MissParker, e o placere sa citesc mesajele tale. Degaja f mult optimism si pofta de viata, intelepciune.
ma descurc chiar greu singura, sunt moarta de oboseala, uneori imi vina sa plang, ma doare capul de surmenaj si nu mai pot adormi nici atunci cand bebe m-ar lasa vreo 2 ore. Daniel are colici si in fiecare dimineata avem meci cu smiorcaiala, foiala,... si sta treaz de la ora 4 pana pe la 12.. Mananca formula la 3 ore in jur de 100-120 ml, lapte nu mai am deloc, nici o picatura, dar asta atat din cauza oboselii, stresului cat si din cauza medicamentelor antialergice pe care inca trebuie sa le iau si care scad lactatia. In rest, nu pot spune decat ca bebelusul este un ingeras care mi-a luminat viata. Am avut cateva mici probleme - niste secretii verzui in nasuc tratate cu Betabioptal, apoi ciupercuca pe limbuta, un ochisor rosu (probabil l-a tras curentul in gradina,...,) dar le-am rezolvat.
De saptamana urmatoare mi-a promis cineva ca va sta 2 nopti pe saptamana cu bebelusul si sper sa-mi mai revin, ca efectiv nu mai rezist.
Andrea27, felicitari pt baietel, ce mai faci mamico?
Getuta, esti o frumoasa cu rochita ..
Fete dragi, va doresc numai bine si va pupup!!!
fecian spune:
Neatza burtici si mamici de pitici
In sfarsit am scapat de pufarina-mufarina si am pus cateva pozici noi. Atat pe contul comun cat si pe celalalt.
Acum ca doarme merg sa fac si eu un dus, cat am ocazia. Sper la pranz sa iesim putin afara, insa la cum e vremea cred ca o sa iesim doar in gradina. E un frig...asa ca a trebuit sa ii punem caldurica in camera la pufarina, ca altfel nu dormea.
MissParker ia zi, vine Davidutz
?
Getutza iti sta foarte bine in rochitza...si e foarte faina
.
V-am pupat si am fugit. Sper si azi sa pot scrie mai mult![]()
Pupici
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Simplicity is the key to excellency
Reallaura spune:
Am fost si noi afara 3 ore. A dormit neintors!. Acum postez repede ca incepe sa chiraie dupa papa.
Foarte draguti bbeii pe care i-am vazut: Lorich, Robita are o figura super interesanta, cu ochii aia taiati asa, la fel Ache, Adam arata a omultet mare in miniatura, f serios si matur la figura.Iulia bebelina ta e o dulce!
Dordia, pozele tale nu le pot vedea.
GEtutza, e f misto rochita, si iti sta tare bine, nu te mai stresa aiurea...asa suntem toate...stresate pe degeaba..
Diana_d, ne bucuram ca ne-ai scris, ca esti bine- in ciuda oboselii -si ca exista perspectiva oarecum a odihnei, macar de 2 ori pe sapt!
Nicole, dragut si Mogosoaia, am fost si noi la un botez in martie, dar parca prea departe pentru noi...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Nicole1980 spune:
Miss am activat PM . Astept parola sa vad si eu poze de bebe Iulia. 
Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David
buburuzii spune:
pupici bebelusilor, vad ca suntem tare putine ramase inca 2 in 1.
eu am avut niste mici peripetii saptamana aceasta, am fost internata vreo 2 zile in spital cu hipertensiune... noroc ca a fost alarma falsa, cred ca a crescut de la emotii, tocmai aflasem ca buburuza mea are deja 3,5 kg.
astazi implinim 39 de saptamani si o zi si am asa o presimtire ca saptamana viitoare ne va gasi cu o bebeluna in brate.
asa ca scoateti majoretele si pentru mine si pupici la bebelusii mancaciosi.
salutare,
gabitzam spune:
Buburuzii, sigur ca bagam majorete si pentru tine 
Mie parca nici acum nu-mi vine sa cred cum a trecut perioada asta, toata sarcina, burtica, nasterea si uite acum cu bebe in casa!! E incredibil, o minune! Parca acum am trecut prima data prin asta!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Nicole1980 spune:
Am vazut poze de pe albumul comun
Miss merci pt parola 
Puiutz de Iulia este asa dulcica si cumintica.
Am vazut si BB Adam - ce cuminte doarme el
Si pufarina lui Fecian - dulce dulce
Iar falcutele Teodorei Maria -le pup si le smotocesc putin virtual
Doamne ce dulci sunt tot bebeii. Incepuse sa imi fie frica de nasterea naturala, dar stiti ce mi-am propus , mai ales acum cand am vazut asa multi bb scumpi ? Am zis ca indata ce vin contractiile si mi se rup membranele voi incerca sa fiu cat mai calma, sa nu ma impacientez si sa ma gandesc doar la momentul in care il voi tine in brate. Acele cateva ore de durere si chin trebuie sa treaca repede si sa vina momentul in care David va fi la mami si tati in brate.
Hai ca mi-am facut curaj....
Contractii va astept cat mai curand, sunt pregatitata . O sa bag niste

pt mine si cine mai vrea.
Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David
MissParker spune:
fecian, sa-ti traiasca pufarina, ca tare e un dulcel!! Eu m-am tampit de tot pana vine Davidutza al meu... Ma joc Minesweeper, Sudoku, parca sunt pe autopilot...
diana_d, deci a avut ecou strigarea
Of, probabil ca tie iti este cel mai greu din toate mamicile de aici... Ai toata admiratia mea! Bafta multa sa ai un mic ajutor de saptamana viitoare, caci daca tu nu te odihnesti nici bebe nu are liniste...
dordia, nu am putut vedea nici eu pozicile tale... Nu le poti incarca tot pe contul comun?
buburuzii, bafta multa sa iasa bebeluna cat mai repede si sa ai o nastere usoara, sa incerci sa te relaxezi cat poti!! Si eu stau cu grija sa nu fie bebe David prea mare, ca deja cu circumferinta capului a ajuns pe la 33cm... Fiindca esti mai veterana, hai treaca de la mine, iti cedez locul, uite aici de la mine niste
Nicole1980, parca mi-ai citit gandurile, si eu imi fac mereu curaj uitandu-ma la bebeii care mai de care mai scumpi si adorabili ai odiseei noastre, imi spun ca doar n-oi fi eu mai prejos sa nu reusesc sa suport durerile alea... Si eu mi-am propus la fel, sa raman calma, sa nu intru in panica, sa ma gandesc la apogeul venirii lui bebe David pe lume si cum o sa ma simt atunci, cand il voi vedea, cand il voi mirosi, cand ii voi simti rasuflarea si pielicica aia fina, cand ma voi uita in ochii lui si voi vedea ce inseamna cu adevarat viata si fericirea... Of, ca mai am putin si plang de emotie... Hai, bebic mic, vino la mama, ca nu mai poate de dragul tau si vrea sa te aiba in brate cat mai repede!!
Hai sa bag si niste
pentru Daviducii nostri!!
Am uitat sa va spun ca la noi s-a facut o racoare dumnezeiasca, 21°, mi s-au dezumflat mainile si picioarele, stau cu sosetute si papucei in casa si tocmai mi-am facut un ceai de frunze de zmeura... Sa fie primit ![]()