Ce tip de anestezie ati facut la cezariana?
Raspunsuri - Pagina 2
kid2003 spune:
Eu nu am avut nimic de la rahia de la cezariana...In schimb, cu un an inainte facusem o operatie la genunchi cu rahie, la alt spital, si mi-a fost f f rau 2 saptamani dupa aia. Ameteli, voma, durere de cap, tot tacamul. La nastere mi-a fost frica de aceste efecte, dar anestezista mi-a spus ca la rahiile de pe vremuri se folosea un ac gros si se pierdea lichid rahidian...cica ea nu o sa foloseasca un astfel de ac si cei cu genunchiul asta au folosit sigur. Nu am avut nimic dupa, nici ameteli, nici greturi, nimic...
Cu alaptatul, aici e cu cantec. Eu am alaptat la vreo 7 ore de la operatie cand mi-au adus bebelusul. Dar la mine se declansase nasterea naturala (mi s-au rupt membranele) si am inteles ca oxitocina care se elibereaza atunci, la inceputul travaliului, duce la aparitia laptelui. La cezariana executata la rece, nefiind hormonul ala prezent (bine, iti fac ei in vena dar e artificial) vine laptele mai greu. Din cauza asta am sa astept si de data asta cat se poate de mult, nu o sa fac inainte de termen cu o saptamana-doua, asa cum se practica...
bb2
crinuta spune:
Rahi anestezie.
Am fost foarte multumita, si nu am avut nici cea mai mica neplacere.
Nu dureri de cap, nu greturi, nimic.
A fost clar cea mai buna alegere.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
chanel spune:
si eu am avut tot anestezie rahi si a fost ok ; m-a durut insa capul in prima saptamana dar imi trecea daca beam cafea ..apoi cred ca era si din cauza stresului caci cum am venit acasa de la spital a fost ok.
E minunat sa poti sa-ti vezi bebelusul imediat dupa nastere
musettepink spune:
Kid oricum nu cred ca imi face dr cezariana la rece,chiar asa pretentii nu am.Chiar o sa-l intreb!Merci
Crinuta merci
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+LUCA
Muuh spune:
Rahi - epidurala. Am facut o reactie in sensul ca am dezvoltat doua fixatii pe masa de operatie: 1 ca vreau apa - eram obsedata si toata echipa facea misto de mine si 2 intrebam pe oricine cum il cheama dar asa de fiecare data cand il vedeam desi stiam teoretic - mi-a trecut dupa vreo cateva ore. In rest nimic neplacut.
Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)
musettepink spune:
Merci Muhh,vad ca reactile nu sunt chiar asa grave cum credeam eu asa ca acum chiar iau in calcul aceasta anestezie,intr-un fel mai bine decat generala,vreau sa-l vad pe bebe din prima clipa!Ti-am vazut pozele din concediu,super mamica,super burtica,super baietelul!
27+LUCA
musettepink spune:
Merci Chanel
27+LUCA