Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63
Raspunsuri - Pagina 13
Andreuk spune:
Aerlilian, sorry pt z1 pup fata sa-i treaca
Vorba lui Felix(care se plimba prin munti, pe la gratare, pe la mare...Unde umblati fetelor???)-"O luna noua, o speranta noua"
Rocsy, felicitari!Da' stiu ca te-ai chinuit soro cu foliculii astia incapatanati...De ala mare pe care-l banuia Tutu ca e chist ai scapat?Sper ca da si sper sa te aud peste 14 zile tipand de fericire..ai grija sa tipi sa te aud pana la Slobozia!
Credeti ca Tutu se duce la gratare in weekend???
Alina Balcan cum ai reusit sa slabesti atata???Ce as vrea si eu...dar mi-e tare fomitza...dupa 3 zile de regim sar cratitele in sus!!!Dar de maine ma apuc de aerobic...
Alina1974 spune:
BUNA ANDREUK , DACA VREI SA SLABESTI CU ADEVARAT TREBUIE SA AI FOARTE MULTA VOINTA PT. CA VEZI SI TU CITE TENTATII SINT IN JURUL NOSTRU SI ACUM SA ITI SPUN CUM AM REUSIT SA SCAP DE CELE 20 KG. IN PRIMUL RIND MERGI LA UN NUTRITIONIST CA SA ITI FAC UN PROGRAM DE SLABIRE PT. CA DACA AI CUMVA GLANDA NU VEI PUTEA SA SLABESTI FARA AJUTORUL UNUI MEDIC, IN PRIMUL RIND EU AM UN REGIM FACUT DE NUTRITIONIST PE SAPTAMINI ADICA (EX.LUNI DIMINEATA;O CEASCA DE CAFEA INDULCITA CU SUCRAZIT + 2 FELII DE SANCA PRAGA PUSE PE 2 FELII DE PIINE DE SECARA CU 50 GR. DE BRINZICA DIETETICA ASTA LA ORA 8 DIMINEATA APOI LA ORA 10 UN MAR , LA 12 O PULPA DE PUI FARA PIELE LA GRATAR SAU CUPTOR CU SALATA DE VARZA ,LA ORA 14 O PORTOCALA DUPA ACEA LA ORA 16 PREPARATE DIN CARNE DE CURCAN FARA RESTRICTIE DE GRAMAJ , IAR LA ORA 18 ADICA ULTIMA MASA 2 CRENVUSTI DE PUI CU MUSTAR SI 2 FELII DE PIINE DE SECARA SI OBLIGATORIU 3 LITRI DE APA CU LAMIE PE ZI APROPO STIU CA O SA MA INTREBI DE CE SE MANINCA ATIT DE MULT DAR ASA AR TREBUI SA MINCAM TOTI CIT MAI DES SI PUTIN SI OBLIGATORIU DUPA ORA 18 NU MAI PUI IN GURA NICI UN STROP DE APA CITEZ DOCTORUL.A AM UITAT SA ITI SPUN CA TREBUIE SA PARCURGI CAM 2 KM. PE ZII PE JOS SAU CU BICICLETA EU AM ALES SA MERG PE JOS PT CA DR. MIA RECOMANDAT SA FAC ASA CUM AI SPUS SI TU GIMNASTICA AEROBICA DAR MIE NU PREA IMI PLACE MISCAREA.) SA STII CA TREBUIE SA MANINCI ZILNIC ALT CEVA DECIT AI MINCAT CU O ZI IN URMA ASA ITI RECOMANDA DR. IN AFARA DE ZIUA DE DUMINICA CIND AI VOIE SA MANINCI ABSOLUT CE DORESTI , APOI URMATOARE SAPTAMINA TREBUIE SA O SUN SA IMI DEA ALT PROGRAM SI TOT ASA. APROPO ESTE O REGULA LA ACEST REGIM NU AI VOIE SA SARI PESTE NICI O MASA PT. CA NU SLABESTI DELOC TI-O SPUN DIN PROPRIA EXPERIENTA TREBUIE SA SLABETI 5 KG IN PRIMA SAPTAMINA DAR DACA NU SLABESTI TREBUIE SA O SUN SI SA II ZIC PT. CA TREBUIE SA IMI REDUCA DIN PORTII SI UITE ASA AM REUSIT EU NUMAI CU VOINTA SI TARIE SA SLABESC 20 KG . CRED CA TE-AM ZAPACIT DE CAP CU ATITEA CHESTII DAR ASTA ESTE ADEVARUL ANDREUK .TE PUP DULCE ! APROPO TU CITE KG. AI SI CE VIRSTA PT. CACI CONTEAZA FOARTE MULT DIN CAUZA CA FIECARE CORP REACTIONEAZA ALTFEL DUPA VIRSTA DE 30 ANI ASA MI-A SPUS DR.(P.S. DACA VREI SA MERGI SI TU LA DR. MEA ANUNTAMA PE NET SI ITI VOI DA TELEFONUL DINSEI SA TE PROGRAMEZI)CAM ASTA ESTE POVESTEA MEA PE SCURT .NOAPTE BUNA SI SOMN USOR TUTUROR ...javascript:insertsmilie('')
La RVDR! ...javascript:insertsmilie(''
Balcan Alina
felix76 spune:
Neata fetele,
Poftiti la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, lapte cu cereala si praji!
Felix
felix76 spune:
Alina, ma bucur ca ai revenit! De asemenea vreau sa iti spun ca te admir ca ai slabit asa de mult in timp atat de scurt! Eu n-am facut decat 2 luni stimulare si deja se cunoaste la cantar dar incerc sa ma abtin de la ducliuri si sa mananc paine mai putina, sper sa nu continui cu pusil kg ca tare greu mi-ar fi sa slabesc, sunt o pofticioasa...
Rocsy, sa fie intr-un ceas bun! Peste doua saptamani te astept sa ne dai vestea cea buna!
Aerlilian, imi pare rau de z1! Incepe o noua speranta, asa-i?
Andreuk cum esti? ti-a mai trecut supararea?
Crisarh, ai reusit sa prestezi fufu? Cu instalatia aerisita eu cred ca vor veni si ochisorii!
Jorjica, pe unde-mi umblii sor,me,o? Te-ai programat la ope? Ai reusit sa vazi cd-ul? (scuzati varsta intrebarilor!!!)
Tamy, posibil sa fie si de la implantare durerea de burtik, ne spui tu peste cateva zile...
Magdita, Lali, Vally, Anadomnica, Eleny, Mmc (ti-a trecut alergia?), daca am uitat pe cineva rog sa nu se supere, poop fetele dragutele!
Poop si vreau vesti buneeee,
Felix
rocsy2007 spune:
neatza!
andreuk pana la urma foliculul cel naravas s-a spart. asa si cel de pe dr care ajunsese la 25.
felix merci de ceiut.
pupici pentru tutunici
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Rocsy, sa fie intr-un ceas bun. Doamne ajuta sa iti reuseasca IA si sa ii faci sotului cel mai frumos cadou de ziua lui.
Aerlilian, imi pare rau scumpa mea pentru z1. O luam de la capat cu si mai multa increderea, ca nu avem alta cale.
Tamy, si eu , ca si Feli, sper ca durerea de burtica sa fie semn de implantare.Doamne ajuta ca tare ma mananca degetele sa trec o noua gravidutza pe prima pagina
Alina, ma bucur mult ca ne-ai mai scris si ca ne-ai dat vesti bune despre tine. Bafta multa in toamna la FIV si sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa reusesti din prima !
Pup toate fetele mele dragi, are dreptate Rocsy, nu va mai nominalizez ca suntem multe si sa nu uit vreuna !
Va urez o saptamana excelenta
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
tamaryllis spune:
Buna dimineata!
Fetelor, maine bag un test, ca nu mai am rabdare. In mesajul trecut am scris gresit: maine e ziua 11 de la ovulatie, deci eu cred ca e OK.
Maine sper sa va dau o veste buna! Dezamagita sau nu, am convingerea ca voi o sa fiti langa mine.
Va pup pe toate!
georgia_c spune:
m'neata micutele
o noua saptamana ,plina de munca... dupa ca a fost un we atat de scurt am iar o sapt super aglomerata .... naspaaaaaa....
felix, n-am apucat sa-l vaz ,il plimb dupa mine , dar nici nu cred ca voi reusi ceva sapt astea 2 .... oi vedea
roscy , sa dea DD sa fie ultima IA , aia norocoasa
aerlian , imi pare rau de z1
alina17941, felicitari , pe mine m-ar interesa un nutritionist bun ,mai ales ca am si ceva pb cu glanda tiroida
va pupacesc si vorbim mai tarziu
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Andreuk spune:
ALINA TI-AM TRIMIS UN MESAJ PRIVAT CA SA NU FIU OFFTOPIC SA MA CIUFULEASCA MODERATORII.
Feli, ce faci dragalasha?
Va pup pe toate, fara exceptie si va urez o saptamana cat mai frumoasa si plina de vesti bune!
Eu mi-am revenit cu pisicul, m-am hotarat sa merg la nutritionist si la endocrinolog sa vad daca e vreo problema pe partile astea si apoi vad ce decizii mai iau.Intre timp vreau sa merg si in concediu, peste 2 sapt am licenta si deci o sa fiu tare ocupata...poate asa nu o sa ma mai gandesc obsesiv la bb...