Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, io cred ca Rocsy e in plin proces de inseminare! De aia nu ne scrie!

Mmc-nd, n-am mai auzit de-astea. E posibil sa faci alergie la alta componenta din utrogestan, una din chestiile alea de umplutura! Sper sa-ti treaca repede!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

georgia ... de fapt... puuuuuuuuuuuuuuuuuuup adicatelea luuung puuuup. Ca tare mai seamana ceea ce povestesti tu cu starea mea de spirit, adica: bagam noi ce bagam medicamente si fufuiala... da' tot Sefu e responsabil de cand si unde si cum, n-ai ce-i face la asta. Cred ca uneori asa ne atrage atentia: vezi tu... folicul este, spargere este, endometru este, gigei sunt cu caru... da nu vine minunea ... si de ce? De ceeeee\?? Te intrebi! Asa ca eu de unde eram muuult disperata si plangeam in hohote pana la 2-3 zile de la cm... ca nu vineee bebeeeee ... m-am oprit si am inceput rugaciunea. Gata, s-a schimbat toata starea de spirit dupa asta... mai plang 1-2 ore cand vad rosu, si apoi fuguta la rugaciune, ca asta ma scapa de depresie si ganduri negre: cand vrea Sefu (vorba ta) atunci sa fie, eu am doar datoria sa fac tot ce-mi sta mie in putere, sa ma rog... si ... sa se faca voia Lui.
mmc_nd tu iei utrogestanul pe cale orala? Eu am avut ceva reactii adverse si nu mi-a placut, asa ca am trecut la administrare vaginala. Are acelasi efect, insa scapi de toate cele secundare efecte... in plus pe cale orala se sintetizeaza doar 50% din doza, pe cand pe cale vaginala 100%.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Off,dragele mele,teoretic,aveti mare dreptate.Practic,insa,lucrurile stau altfel si o stiti si voi prea bine...O sa incerc sa fiu mai optimista,sa gandesc pozitiv...O sa incerc...
Crisa,totusi ce ti-a yis la laparo?E ok,nu ai endo si nimic altceva?A vazut si un foliculas pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

fetele, aproape ca m-ati scos din butoi.Tare frumos scrieti voi si aveti niste suflete maaaaari!Ma bucur ca va cunosc, chiar si numai virtual.Meritati cel mai frumos dar din lume si o sa-l obtineti pt ca sunteti luptatoare!
Si eu pe langa voi, ma mai impiedic eu asa cand vin rushii dar imi trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Aerlilian, nu mi-a spus prea multe, mi-a zis doar ca nu am nimic, nimic. Eu l-am intrebat daca eu sunt ok, sotul ok, de ce nu vine bb? M-a chemat miercuri sa-mi scoata firele si cu spermograma sotului sa vb. In rest nu mi-a zis nimic. In ziua cu laparo, marti, am simtit durerile de dinainte de ovulatie si mi-am dat seama ca se pregateste de ovulatie, chestia e ca tot pe dreapta, dupa avort numai pe dreapta am ovulat. Acum nu le mai simt, dar m-am gandit ca daca se poate sa incercam, incercam, asa de distractie macar.aspiranta la

Mergi la inceput

Fetelor, iar am facut febra, 37.4, oare de ce? Si voi ati avut febra asta? Sau o fi ceva neinregula la mine?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

anadomnica, nu-l iau pe cale orala, asta mi-ar mai lipsi. Dar chestia este ca am cam eliminat alti factori de la care as putea face alergie. Ia sa sap eu un pic pe internet .

crisarh, eu stiu ca se considera a fi febra de la 37.5...

Se auzea ceva de-o intalneala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Crisarh, eu dupa fiacare operatie (si nu ma pot lauda ca au fost putine cu dr. T ) am avut 37.5, dar nu a fost nicio problema. Asa ca probabil este normal. Refacere rapida!

Ana

Mergi la inceput

merci, deci sa nu intru in panica prea tare, probabil ca organismul se lupta sa vindece acolo pe unde a intrat tutu, nu?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mmc_nd, intalnirea a ramas candva pe saptamana viitoare. eu abia astept sa ne cunoastem toate, sa pot asocia unui nume si un chip

Mergi la inceput