Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Haideti sa va povestesc chestiuni mai vesele. M-am intalnit astazi cu Tomasa . Va asigur ca arata minunat si este foarte slaba. In opinia mea nu ar mai avea de slabit un gram, insa inteleg de ce isi doreste sa fie mai slaba, pentru ca nu este inca la greutatea la care fusese candva - la categoria "musca"as zice eu. A fost o adevarata placere si pentru mine, m-am relaxat extraordinar! Am bagat si un ochi pe la magazine, dar mai mult am stat de vorba, am descoperit ca avem foarte multe in comun si a fost foarte util sa impartasim experiente.

Tomasa, chiar voiam sa iti dau sms dupa aceea si sa iti spun ca a fost o intalnire minunata si parca am plecat de acolo linistita. Chiar am senzatia ca am pierdut pe undeva povara de care ti-am spus. Ca sa nu mai spun ca am realizat ca sunt lucruri mai importante in viata decat nimicurile cu care ma irosesc eu uneori. Ma gandesc la ceea ce mi-ai zis si ma rog sa fie totul bine maine.

Ieri la pranz am avut o intalnire la fel de placuta si relaxanta cu Sabina, care la fel se plangea de greutate, dar va asigur ca nu e deloc balena cum zice ea (la fel si ea, cred ca inca mai vrea sa fie trestia unduita de acum 5 ani). S-a nimerit sa fie o zi nu tocmai buna pentru mine si a fost exact ceea ce aveam nevoie sa ma inveselesc si sa ma detasez. In plus mi se pare exceptional sa vorbesti cu cineva cu un domeniu de activitate total diferit de al tau, despre care nu stii prea multe. Mai sa ma apuc de compus mai ceva ca Moga!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, ma bucur ca ti-a priit intalnirea cu Tomasa si Sabina, deci trebuie sa te vezi mai des cu fetele de aici.

Ayumi, ai niste baieti superbi, au crescut mult, sa fie sanatosi,iar tu sa te bucuri de ei.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Melania, uite aici filmuletzul cu dulcetzurile si papanashii nostri dragi.

Ayumi, sunt minunati Ryuji si Naoki Si tu esti frumoasaaaaa Te admir pt felul in care reusesti sa te descurci singura cu micii nazdravani si ai mai avut timp si de blog, esti grozava !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, poti sa vii luni pe la 11-11.30 in Baneasa ? Hai, ca si eu tot de departe vin ! Poate vine si gabitz, se anuntase si ea. Alte doritoare ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tuturor!

Am vazut toate pozele noi, bebelusii s-au distrat grozav la mare, tara ,munte, in leagane, conducind camioane masini sau catarindu-se in pat.
Am vazut pentru prima data o puppi tare dulce si un blog de gemeni minunat (Omedeto Gozaimasu!!!).

Zilele zboara foarte repede aici la Piatra Neamt.
Daria e bine, a inceput sa se ridice cu mai multa usurinta de pe spate in fundulet,face ture tiris prin casa, a inceput sa traga de cabluri si sa se agate de tot ce gaseste.

Ne luptam in continuare cu masa de prinz, nu stiu ce metode sa mai adopt. Macar daca i-ar fi placut borcanelele...
Miine incerc sa ii pregatesc carnita si legumele la cuptor. Poate ii plac mai mult decit la abur.
In rest e ca lipita de mine. Asa am obisnuit-o, la cea mai mica chemare sunt linga ea, dar parca zilele astea e mai mult ca oricind. Astazi am rugat-o pe bichi sa vina sa stea cu ea cit am lustrit eu prin casa.

Felicitari mamicilor care au inceput constructia caselor.

La noi e o perioada de stand by, nu e clar programul acestei veri.
Pina la sfirsitul lui iunie lucrurile ar trebui sa se clarifice.

Numai bine si pe curind.

Daria si Elena.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hai c-am reusit sa dobor si eu inamicii. Dorm care pe unde. Asa ca am avut un pic de timp sa ma delectez. Am vazut o vrabiutza vesela si zambareatza, mai sa-si ia zborul din leagan! pentru febletzea ochioasa. Am vazut si un domn vrednic de toata lauda. Dupa ce c-a reusit sa se catzere sngur in ditai paul, mai e si harnic nevoie mare, manca-l-ar mama! Papanash, Ghighi e de milioane!

Rox, n-ai ratat nici o postare. Am ajuns tarziu de la serbare, ca am mai stat sa socializam cu copiii si parintii la o sueta in curtea gradinitei. Serbarea a avut o calitate maaare: a fost scuuurta. A iesit frumusel, dar ca intotdeauna aglomeratie, inghesuiala si multa transpiratie. Ma bucur ca v-ati simtit bine astazi.

Luy, cu ce sa ajung eu taman in Baneasa? Ca as veni cu draga inima sa va vad. Mi-e dor de voooiiiii!!!!!!!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Asa, ca se vorbea despre forma fizica si greutate.

Ma gindeam ca sunt superficiala, ca asta e ultimul lucru care ar trebui sa ma preocupe dar cum spunea si Sabina e vorba si de sanatate si deasemeni de a te simti bine in pielea ta.
Eu nu am reusit sa ajung la spa. Bichi pleaca destul de des la tara, iar de vineri intra si Matei in vacanta, asa ca va fi si mai ocupata.

Am sa tin Scarsdale, o dieta care la mine a functionat foarte bine. Am vazut ca o tine si Prisi.
Daca scriu aici poate-poate ma ambitionez si stau on track.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna seara

in sfarsit mi-am terminat si eu lucrarea de licenta.
maine e ultima zi de inscrieri.
Am intrat in panica dar am terminat.
Maine dimineata merg sa mainscriu iar pe 24 iunie am examenul.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

am vazut copilasi frumosi.
trebuie sa recunoastem ca sunt cei mai dragalasi.

Papanash, Sllipers

Luy multumesc inca odata.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut toate fetele!

Si fatuca mea azi nu mi-a dat pace...ori din cauza vremi sau dintisori ??
Dar vad ca sant o gramada de copilasi bolnaviori...off multa sanatate puiutilor.

Sabina eu am 66 de la talia 42 la 46 e ceva...si nu reusesc sa dau un kg...

Papanash e mortal baiatul...ma emotionat asa de mult...ai flacau mare

mai citesc si revin

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput