Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Papanash, mor de dragu lu Andrei! sa-ti traiasca alpinistu!!!

Melania, copiii mei s-au ridicat in picioare si au pasit fara niciun premergator:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Stiu Sabina de copilasii tai ca ne-ai povestit si mai stiu si eu 2 dar am si exemple de bebici care doar dupa premergator s-au ridicat ....
Uff..doar am zis ca nu-i cumpar ...si asa ma bate toata lumea la cap ca exagerez..
Mai vad...mai astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

cecilia, gasesti pe adresa comuna de mail un link catre filmuletzul lui Andrei

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gh nu paseste daca-l tin de manute, se lasa in jos. Nu-i place deloc sa mearga , doar tinandu-se de mobile se simte bine.

mandarinut, cum te mai simti?

luy, ce scumpa eeeeeeeeeeeeeeeee.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Luy cred ca fata nu stie cum sa-ti zica:" Mami vreau un leagan in camera mea, unul in bucatarie, unul in fata blocului...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai melania, ce legatura are premergatorul cu ridicatu ca nu inteleg:)
din cate mamici sunt aici nu stiu cate au folosit premergatoru inainte sa se ridice bb, inclin sa cred ca niciuna

stii ca exista copii care se ridica si merg direct? :) fara 4 labe fara nimica.
Si sunt si din astia cum e al meu care prevad ca va merge pana hat dupa un an in 4 labe:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

M-a terminat Ghighi ! de suit in pat a inceput acum 2 zile, cand eu si tati eram la meci, in pat, iar el se juca pe jos.
filmul de azi e facut cand era tare obosit, de-aia maraia....a dormit juma de ora si de cand s-a trezit, altceva nu mai face, decat suit in pat. se suie in cateva secunde, cat am fost eu la baie s-a suit si a si coborat, din pacate pe partea unde nu erau perne pe jos, s-a lovit saracul.....
eu zic tot asa, premergatorul nu il ajuta, din contra, nu-si dezvolta simtul echilibrului si va merge mai greu.parerea mea.
Ghighi merge, face pasi singurel in pat, pe jos, pana azi doar statea singurel in picioare, adica dupa ce se ridica la masa sau scaun sau pat isi dadea drumul si statea cateva secunde, dupa care iar se sprijinea.
ei, azi a inceput sa pasesca, nu a facut mai mult de 3 pasi....dar eu nu l-am incurajat, pleaca el curajos, manca-l-ar mama!
Mi-a umplut sufletul de bucurie, e mult mai mult decat indrazneam eu sa-mi doresc.

multumesc pentru urari, va pupam si noi.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

pai melania, ce legatura are premergatorul cu ridicatu ca nu inteleg:)
din cate mamici sunt aici nu stiu cate au folosit premergatoru inainte sa se ridice bb, inclin sa cred ca niciuna

Pai uite o sa o intreb pe fina mea care e legatura intre folosirea premergatorului si ridicatul in picioare...ea zice ca cel mic nu se ridica neam si dupa ce l-a pus in premergator si s-a sprijinit in picioruse a inceput sa se ridice singur in patut.
Si cred ca au fost pusi bebei de pe forumul nostru in premergator inainte sa se ridice ...eu asa imi amintesc.

Mergi la inceput

sa va mai zic ca pana la ora asta n-am mancat decat un sandwich mic si am baut o cafea ? pai asta cura de slabire, Ghighi entertainment!

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Luy, eu am vazut filmul cu printesa in leagan acum cateva zile cand ai pus tu versiunea finala cu papanasii, da' n-am zis nimic, ca am crezut ca m-am uitat ilicit . am vazut si episodul 1 'diversificarea', e o bombonica dulce micuta ochioasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

Luy, eu am vazut filmul cu printesa in leagan acum cateva zile cand ai pus tu versiunea finala cu papanasii, da' n-am zis nimic, ca am crezut ca m-am uitat ilicit . am vazut si episodul 1 'diversificarea', e o bombonica dulce micuta ochioasa

Ce versiune finala?
Exista un filmulet cu mai multi bebici?
Unde?
Ca tot doarme Tudor poate ma delectez si eu

Mergi la inceput