Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
tomasa spune:
Sabina, daca e de-abia a doua menstra dupa nastere nu tb sa te astepti sa vina la fix, mai ales cu alaptat si cu cezariene la activ. Mie mi s-au mai reglat in timp, primele au fost relativ haotice si nici acum nu sunt "ceas". Eu cred ca te stresezi degeaba.
Oricum, chiar daca e sa fie bb3, ma astept de la tine sa te bucuri mult!
Cecilia, aniversare frumoasa si cat mai multi ani fericiti impreuna! Noi in august facem 7 ani de casatorie, cifra fatidica, cu criza celor 7 ani. Cica daca nu ne despartim nici acum, nu mai sunt sanse .
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancasilv spune:
Neata fetele! Ce mai faceti? As vrea si eu sa ma bag la o intilnire, sper ca pe asta sa nu o mai ratez. Eu o sa vin cu masina, deci mai pot lua un bebic si o mamica de pe aproape.Stiu ca cel mai aproape e Luy, asa ca daca e doritoare...daca nu poate altcineva care sta pe linga Tineretului. Noi sintem bine, inca nedintosi dar cu gingiile umflate si spart f putin, nu excelam la capitolul greutate (aprx 8200), dar la miscare stam super bine. Se ridica in picioare, acum incearca sa se ridice in fundulet de la orizontala, nu prea ii reuseste, dar persevereaza.Cu greutatea m-am calmat, el niciodata nu a luat super in greutate. La mincare e campion, dar la cita miscare face toata ziua nici nu are cum sa se puna. Va pupam si speram sa ne vedem curind!
anca si Bb Vladut...
gabitz78 spune:
hello.
n-am mai scris ca nu am noutati.
cecilia - multi ani inainte, sanatate si iubire maxima!
vin si eu in herastrau, dar sa spuneti cand si la ce ora!!!!!!
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
Cecilia La mai multi ani ! si petrecere frumoasa, sper sa-ti iasa surpriza
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Mai cu rusii astia, vad nu sunt singura care sufera. Numai ca la mine au sosit mult mai devreme, ma simt cam rau. In plus am tot avit stari de ameteala si lesin zilele astea, stiam ca mai patesc uneori asa de la rusi, dar cum stiam ca mai e mult pana atunci am crezut ca o fi alta cauza.
Sabina, e bine ca ai trimis partitura, dar tot mai ai de facut modificarile la ea, ca de ele fugeai tu. Cat timp mai ai sa le faci? Ca m-am lamurit eu ca au interpretii aia ceva de repetat inainte.
Prisi, o sa treaca zilele mai rele.
Cecilia, felicitari pentru aniversare, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de puiul vostru! Si bafta in ceea ce priveste surpriza.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
buna si de la noi
poate om ajunge si noi la intalnire, daca nu ne hotaram sa ramanem saptamana viitoare la bunici...
gabitz, am inteles ca pe la 4 dupa amiaza ca sa ajunga si fetele de la servici
cecilia la multi ani si sa va iubiti la fel si peste 100 ani .. si noi facem marti 3 ani de casnicie
. Si eu incerc sa ii pregatesc o surpriza sotului
. distractie maxima si vreme frumoasa la mare
vazut filmulete si poze cu copii care mai e care mai frumosi si mai fortosi... Andrei de Nana, Cristi de Cecilia, Puppi de marunzika, daria de Erina, Ghighi de papanash... Chiar, ghighi, Robert iti transmite niste chiote de incurajare si ca in curand vrea sa incerce si el asemenea escaladari... dar nu-l creddd, ca are funduletul greu
Avem si noi poze noi www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank">aici
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marunzika/Marunzika.jpg)
Marunzika spune:
Puppi e mai bine, de fapt nu a mai tusit decat de 2x aseara la nani si apoi nimic; acum i-am dat sirop de tuse si doarme. Cred ca-i dau doar azi si maine. De fapt cum am banuit nu-i tuse, se cam ineaca de la muci.
Sanatate tuturor bebicilor bolnaviori!
carpatina s-a mai inseninat la voi? La noi tot ploua......astea-s lacrimile italienilor ce-au sa curga siroi diseara cand au sa piarda contra noastra :))
Chiar la voi se iese "la sunat" dupa meciuri? Ca noi avem ambele steaguri la masina, si, in functie de cine castiga (sper ca noi) iesim o tura! Pupam trandafir dulce!
Yaia ceva comentarii pt meci?
Si:
HAI ROMANIA!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
greyeras spune:
Hai ca am citit si eu din urma, ieri nu am mai intrat ca a venit tati devreme acasa si am fost la cumparaturi, binenteles gaza mica s-a ales ca intodeauna cu cele mai multe. Am fost prin Auchan si printre achizitiile piticei este si o piscina care e pe jumate acoperita. Apropo acum e mai bine, a mai facut ieri 38.2 apoi gata, oricum i-am dat antitermice pana aseara. Dintisori ioc!
Am vazut poze cu Robert de Alehiam, multi de la Aduta si o scumpa Daria.
Pentru intalnire ma bag garantat, al meu sot e liber joi si ne aduce cu placere. Daca ramane la ora 16 la locul indicat de Annisia (multam de explicatii, sper sa nimeresc) venim sigur.
Deci
INTALNIREA RAMANE JOI LA ORA 16:00 IN HERASTRAU?
Sabina si eu zic ca nu e bb, cand alaptam imi venea la fel de haotic si am trecut prin ce treci si tu acum, numai ca eu luam repede test de sarcina ca sa ma linistesc.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Prisi, da sa-i iei pe aia de stat in casa... Ba nu, ca poate ai dintr-aia cu puf si mai stiu eu ce nebunii, de iar imi rod unghiile de invidie... Nu vrei sa-ti aduc eu ceva??? Pe la ora 16 zici ca e ok? Cand scapi de la munci?
Sabina, nu face bre niciun test de sarcina!!! Eu zic sa incepi cu poftele si sa-l pregatesti pe tati pentru un nou bebe. Vezi sa ai pofte de parfumuri, tzoale, chestii socoteli, nu haleala...
Gabitza, eu ziceam ca pe la ora 16 ar fi acceptabil, ca sa ajunga si mamicile lucratoare si sa se mai duca din calduri. Intalnirea e joi, in Herastrau. Eventual o sa stabilim sa ne vedem la 16 la intrarea in Pavilionul H si mergem impreuna de acolo. E bine pentru tine?
Roxule, bine ca ai scapat de grija musafirilor, ca pana joia viitoare esti reparata... Sa o iei si pe Alex cu matalutza. Asta este valabil si pentru Sabina balerina!!!!
Alehiam, probabil ca lunile astea nu ne vom mai vedea cu toatele, ca o sa tot fim plecate care incotro. Ar fi pacat sa ratezi intalneala!!!! Vezi ce hotarare iei si poate ajungi, totusi... Eventual sa ramai la bunici pana joi; nu stiu ce sa zic. Faci cum te coafeaza pe tine mai bine...
Pinacolada, Tomasa, Slippers, Urmy, Sim, Aniast, Betty, care mai sunteti bre? E neaparat necesara prezenta domniilor voastre!!! Bine???
Micul Yannis creste mare
rnico spune:
ceau!
am revenit si noi...cu 2 dintisori, care dupa zile agitate cu supt noaptea din 2 in 2 ore si 5 scaune pe zi, s-au lasat pipaiti si vazuti:)))
acum ne-am mai linistit
speram sa ajungem si noi la intalnirea din Herastrau- care, din cate am inteles, este joi la ora 16
bb alesia 23oct2007