Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mandarinuta, cum ii faci ciulamaua?

Ayumi, sa-ti traoasca baietii. Sunt tare frumosi si blogul tau e minunat

eu iar cu treaba, am reusit sa trimit partitura in forma originala pe mail (Roxana, am lucrat cu photoshop si pdf-uri:))), si o modific doar pentru interpreti in programul de editat note, Sibelius, e ca si cum scrii ceva de mana in word, doar ca mai greu)

sunt cam stresata cu ciclul, daca pana luni nu-mi vine intru la pareri, sincer, bb 3 NU ar fi cea mai nimerita chestie acuma....daca e sa fie...asta e...dar prefer sa nu....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Nana.. care e AMR-ul?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

8 zile

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si mamicilor un si o imbratisare stransa!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dragele mele

nu am scris zilele astea ca sunt intr-o pasa proasta, nu m-a suparat nimeni , Miru e sanatoasa si vesela, dar cred ca sunt eu cam obosita si mi-au mai venit si rusii , apropo Sabina si mie mi-au intaziat vreo 6 zile si intrasem la idei, ieri am fost la farmacie si mi-am luat un test, dar nu a mai fost nevoie sa il fac, oricum am niste dureri de burta groaznice, nu am mai avut pana acum, iar acum e prima data de cand am nascut cand e abundent , in rest cate o zi doua si era gata

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, de ce nu faci un test de sarcina??? ca sa scapi de o grija. Pana acum l-ai avut regulat? Ca eu stiu ca atata timp cat alaptezi mai poate intarzia.
Carpatina, o sa pun si eu poze, dar n-am mai prea facut, nu am nimic recent. Poate fac azi o sedinta cu ei amandoi .

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, o sa fac si din asta , da mi-e frica

la mine ar fi al doilea dupa ce am nascut, mi-a venit o sg data, exact pe 6 mai . Prisi, la mine a fost f abundent de prima data.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

am vazut filmuletul cu Andreiutzu de Nana , blogul veteranilor din grup niste scumpi, vrabiuta ochioasa , ghighi fortzosul , daca am uitat pe cineva imi cer scuze,
avem niste copii minunati , le doresc multa sanatate tuturor ca si parintilor de altfel

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Tomasa, o sa fac si din asta , da mi-e frica

la mine ar fi al doilea dupa ce am nascut, mi-a venit o sg data, exact pe 6 mai . Prisi, la mine a fost f abundent de prima data.

lasa frica , mai bine sa stii cum stai , mergi fuguta si-ti cumpara un test
bafta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, pentru linistea ta fa testul de sarcina, la mine al 2-lea ciclu a venit la aproape 2 luni diferenta de primul, iar a treilea la fix 28 zile, asa ca ....nu cred ca are rost sa te stresezi, lasa ca bb3 nu vine asa repede.sa te linistesti.

Eu sunt in zor cu bagajele, am facut niste cumparaturi, mai am de la farmacie, dar asta dupa ce ajunge tati acasa.

Am pregatit si o mica surpriza pt tati, atat cat se poate cu un bebe dupa tine,azi facem 10 ani de la nunta...uffffff ce a mai trecut vremea, nu-mi vine sa cred.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

fetele de intalnire in Herastrau sunt si eu interesata, iar joi e si ziua ok, ca e tati acasa si ar putea sa mi-o aduca el pe Miru de acasa , ca sa nu mai trec eu sa o iau
Annisia o sa-mi iau papuci de schimb

poze

Mergi la inceput