Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
moldoveanca spune:
Uite ca acum m-ati facut sa plang,nici eu nu suport sa vad ca sufera un copilas pur si simplu innebunesc.Al meu nu a mai facut febra am urmat riguros tratamentul.Sabina nu am dormit sa stii am vegheat iricum nu mai dorm de 8 luni jum
teo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
moldoveanca spune:
Acum problema e ca a facut un kk foarte apoos.O fi de la viroza sau de la antitermice?
teo
moldoveanca spune:
Credeti ca as putea sa-i dau jum de paracetamol la 8 ore in loc de siropelele astea?Eu parca asa imi amintesc ca i-au dat spital.
teo
melaniatud spune:
Erina – Poate te ajuta daca iti spun ce ii mai dau de mancare lui Tudor: mamaliguta cu branza si iaurt, paste cu carne de vita si sos de rosii, supita de pui cu galuste, supita de rosii cu carnita…legume fierte ca inainte cu carnita papa mai greu dar mananca bine borcanelele.
Luy- multam …am vazut filmul!
Greyeras- sanatate piticei!
Moldoveanca – sorry dar eu nu-ti pot da niciun sfat pentru ca Tudor nu a fost bolnavior pana acu!
Multumim fetelor pt incurajarile privind casa….am mare nevoie de incurajari, tare greu mi se pare si ma scot din minti muncitorii astia din Romania… sa te fure, sa scape repede de treaba… si tot asa
balaceanu_l spune:
Moldoveanca eu ii dadeam Alexandrei paracetamol supozitor(1/2) cand nu lua siropul,dar cred ca poti sa ii dai fara nici o problema.Loredana-Bianca
Alexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
moldoveanca spune:
Multumesc Loredana stii cum e cu medicii aici daca ii intrebi ceva au doar Calpol pe buze
teo
tomasa spune:
Cecilia, si pe mine m-a intristat mult ce ai povestit. Offf, suferinta copiilor e cea mai greu de suportat pe lumea asta.
Ayumi, ma bucur ca ai revenit si ca scrii mai des. Cred ca ai trecut prin multe, dar cu rabdare se vor rezolva toate si vei fi mandra mamica a doi baieti mari si puternici.
Devylla, sincer iti spun, eu sunt sigura ca orice poze ai fi ales sunt foate frumoase.
Marunzika, le-am vazut! Foarte dulce Puppi, ca intotdeauna. Si a crescut mult.
Erina, iti sta super blonda, eu in locul tau n-as schimba culoarea. Cred ca e prima data cand iti vad pozele, pari o pustoaica. Iar cercelusii Dariei sunt foarte dragutzi.
Luy, pt. mine e foarte bine asa, eu ajung la 11.30. Poate ne strangem mai multe, daca nu, macar noi sigur ne vedem.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)