Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna seara!

Am reusit sa intru pe mailul comun si am vazut si eu filmuletul cu fluturasul Nanei,tare m-a emotionat....
Si pe frumusica cu ochi albastri,Yannisa de Marunzika...mai mami cum iti rezista parul ala lung si frumos,nu se agata Puppi de el?

Melania am si eu doua intrebari:ce consistenta a avut mamaliga si daca galustele din supa le-ai facut cu oua intregi?Vroiam sa-i dau si eu maine galuste din supa, bubulinei mele,dar ma intrebam daca n-o avea ceva,ca-s si cu albus...

Teo ce filmulete vroiai sa vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Melania, multumesc pentru sugestii.
Ma bucur ca Tudor papa bine. Daria nu se atinge de borcanele, nu stiu ce o sa ne facem in vacanta.

Am sa ii incerc si paste miine. Astazi am facut pulpita de pui cu orez si legume in vas Jena la cuptor. A papat foarte putin orez si carnita, bucatele taiate marunt. Sper la mai bine.

E important ca ai inceput constructia casei Melania. Noi suntem doar la faza de PUZ. Iti doresc multa rabdare si foarte mult noroc.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Moldoveanca, eu parca inclin sa cred ca diareea nu e de la antitermice totusi, asta pt. ca stiu ca se dau si in enterocolitele cu febra, iar daca ar irita intestinal nu cred ca s-ar recomanda in cazurile astea. Despre paracetamolul normal nu stiu sa se administreze copiilor... dar pana la urma pe vremea noastra nu cred ca exista sub forma de sirop.
Greyeras, bine ca nu fata are varicela, ca asa intelesesem .

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mami25, sanatate multa.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Tomasa, multumesc pentru complimente. La aproape 34 de ani e chiar grozav sa ti se spuna asa ceva.

Am ramas blonda. Dupa ce am sunat la cumnatica sa o intreb ea ce zice, dupa ce am incercat sa sun la mama sa vad ea ce spune, in final l-am scos pe sot din sedinta si mi-a spus: blonda vara, roscata toamna.
Nu am mers la stilista pentru ca a fost mama luni si dupa ce ca a trebuit sa astepte desi avea programare nici nu si-a dat silinta prea mult.

A iesit mai bine decit la salon, am si highlights si e un cenusiu frumos. Celelalte doua cutii cu roscat le voi oferi soacrei respectiv unei verisoare.

Mergi la inceput

Nici noi nu ne laudam cu prea multe...Miruna mea sta in fundulet si face rostogoliri,dar nu s-a ridicat inca,e la faza de stat pe o parte,se sprijina pe cot si indoaie un picior
Mai nou,se manifesta la ea un sentiment nou: teama...avem pe lada de la pat doua papusi si un pinguin din cauciuc,incepe sa tremure daca le apropii de ea.Deja le-am luat si le-am ascuns,sa nu le mai vada...
Dinti nu avem inca,suntem in asteptarea lor...poate daca ies mai tarziu,or sa tina mai mult
Poze de luna asta am pus aici

Mergi la inceput

Erina si eu zic sa nu schimbi culoarea,esti o blonda faina!

Multa sanatate bebicilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Daria a adormit la 8.55 pe melodia asta:
www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE&feature=related" target="_blank">Leona Lewis-Better in time

Imi place foarte mult. De fiecare data cind o ascult ii spun :Daria e o melodie foarte frumoasa. Tu sa nu ai niciodata o poveste asa trista ca in ea.

Ma gindeam sa ii fac CD-uri cu muzica mea preferata pina va incepe sa isi aleaga singura muzica. Ar fi foarte interesant pentru memory chest.

Vorbesc tot felul de lucruri cu Daria.
Simt asa: mi-am dorit o fetita pe care sa o urc pe un piedestal si sa-i repet obsesiv ca e frumoasa si ca o iubesc si ea o sa creasca libera (de complexe), fericita, ascutita la minte si, fireste, Cosanzeana pana la cer.

Uneori cind vad un barbat inteligent si prezentabil la tv ii spun: asa un baiat bun si frumos sa gasesti si tu Daria!
De fiecare data cind are3 ocazia hubby comenteaza: Asa ca tati!!!

V-am spus ca va invata 4 limbi straine incepind gradual de la 9 luni?

Eheii, avem atitea de facut!!! Dumnezeu sa ne tina sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Inainte si dupa casatorie

Inainte de casatorie:

> Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp.

> Femeia: Vrei sa plec?

> Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.

> Femeia: Ma iubesti?

> Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!

> Femeia: M-ai inselat vreodata?

> Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.

> Femeia: O sa faci sex numai cu mine?

> Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.

> Femeia: O sa ma lovesti vreodata?

> Barbatul: Ai inebunit?

> Femeia: Pot sa am incredere in tine?

> Barbatul: Da!

> Femeia: Iubitule!

Dupa casatorie:

> Cititi dialogul de jos in sus.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nu asta a fost intentia mea sa va intristez, dar tare ma durea sufletul pt micul sufletel.

Ayumi, ma bucur a sunteti bine, baiatii au crescut frumos, nu degeaba sunt ei veterani in gasca aceasta.Imi pare tare rau ca ati trecut prin clipe grele, pana la urma important este sa fie sanatosi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput