Familia regala - un model al vietii de familie
M-a impresionat aceasta stire. www.expres.ro/articole/detalii-articol/807221/Cuplul-regal-quotun-model-al-vietii-de-familiequot/" target="_blank">Familia regala - un model al vietii de familie.Mi-am re-amintit ca romanii au un rege - mai presus decat mascarada politica damboviteana, mai presus de interese si culoare politica.
E trist ca romanii nu si-au desemnat model pe regele lor. Un model de onoare. Un simbol adevarat al Romaniei.
La multi ani fericiti familiei regale!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Manuc spune:
Din pacate a trebuit sa treaca prea mult timp pana sa accepte romanii o astfel de stire.
Rufus spune:
Nu cred ca o sa accepte chiar toti...de altfel o sa vezi in continuare.
Oricum, nu exista vreo comparatie intre politicienii actuali si familia regala. Nici una.
Eu unul as fi onorat ca familia regala sa aiba un cuvant de spus in viata noastra.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Manuc spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Nu cred ca o sa accepte chiar toti...de altfel o sa vezi in continuare.
Nu toti, bineinteles. Ma gandeam doar ca nu se mai manifesta acea ura generala fata de tot ce are legatura cu acest om. Acum poate fi privit cu tot respectul pe care il merita chiar si de unii care exclud monarhia ca forma de guvernare.
hristina spune:
Oricum,un adevarat model pe care romanii l-ar putea accepta, poate, peste inca 20 de ani!
Toata stima si admiratia pentru demnitatea si nobletea Majestatilor Lor!
Marox spune:
Din articolul dat in link inteleg ca Pelesul va fi pastrat ca muzeu si accesibil turistilor. Iar Pelisorul va (re)deveni resedinta regala. Asta inseamna ca nu va mai fi vizitabil?
Sabina spune:
eu sunt regalista, dar m-a iritat party-ul privat la Ateneu.
sa-l inchiriem si la nunti pe bune atunci, eventual cu manele :(((
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
M&M spune:
Ateneu nu a fost contruit sub indemnul familiei regale in 1886???
Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Sabina spune:
NU!!
http://www.filarmonicaenescu.ro/html/cladire.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
rotty spune:
Mie mi se pare ca au sarit calul cu manifestarile astea!!! OK, sunt fosta casa regala a Romaniei, dar a fost prea de tot. In plus sunt curioasa cine a platit pentru toata mascarada asta! Cred ca a fost vorba si de bani publici, ceea ce mi se pare total inacceptabil.
Revenirea MS in tara mi s-a parut a fi un gest de normalitate, chiar ma gandeam: uite ca putem fi si noi, romanii, capabili sa ne acceptam istoria si trecutul fara sa facem crize de isterie. Dar, din pacate, celebrarea nuntii de diamant a fost prea ostentativa, cum nu sade bine unei case regale.
Oana