Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
Leditia spune:
cami asteapta putin si apoi fa o eco intravaginala.Stiu ca sunt teste fals pozitive,dar sunt destul de rare zic eu..In plus daca crezi ca nu mai poti astepta pt eco,mergi si fa-ti un test de sange.Ala e sigur!
La mine a fost comic..am simtit cred ca a doua zi cam dupa ce-am ramas..toata lumea mi-a zis ca-s nebuna,pana am inceput sa cred si eu ca-s nebuna..Ma uitam la munca la sanii mei cum se tranforma(pe furis evident) si incercam sa ma conving ca trebuie sa-mi vina ciclu si de aia sunt asa..si doar stiam cum arata sanii cand ramai,ca doar am mai ramas de 3 ori..Si o tineam in..sunt insarcinata..nu-s insarcinata..habar n-am.Toata lumea imi zicea sa-mi fac un test.Mie nu mi-au iesit niciodata testele desi am fost cu bb de 3 ori..vedeam la eco sarcina,dar nu iesea pe test!Asa ca acum am zis ca nu dau banii pe teste ca oricum nu-mi ies si mai rau ma enervez..Pana cand am vazut ca nu mai vine si deja intrasem la banuieli..asa ca am zis sa fac totusi un test din asta..Si-am facut..a iesit pozitiv!Nu-mi venea sa cred!Apoi peste 2sau 3 zile l-am facut si pe celalalt..al meu imi luase 2,pt orice eventualitate..a iesit si ala pozitiv..am facut si eco..eco vechi si naspa,aia nu prea se pricepea din ce am vazut eu,dar in fine,vazusem eu destule sarcini pe ecograf sa-mi dau seama..Si apoi am dat de dr la care voiam sa merg si am facut o eco intravaginala..i-am vazut si pulsatiile inimii..ce mai eram in culmea fericirii..Deci nu esti singura cu stari contradictorii..La mine sanii au fost primii care mi-au dat de stire..intotdeauna.
POZE
my baby
9+
mimika spune:
Mai fetelor, ce tari sunteti!!! Cat am avut de citiiiiiit...Multumesc pentru sfaturile vostre bune. Intr-adevar, nu aveam de ce sa ma stresez, ca nu ma mai dor sanii...:)). L-am vazut pe Samburel si i-am auzit inimioara. Ce senzatie...minunata. Mie mi se parea ca suna ca o ploaie grabita de vara.. Ma mai duc peste 2 saptamani. In cele din urma am gasit si Pregnyl. A gasit sotul cu greu. De dimineata gasisem si eu la un SensiBlue, dar am descoperit ca mi-a gresit dr de familie CNP-ul. Evident, ca pana dupa-amiaza cand a reusit sotul sa rezolve, nu mai erau fiolele. L-a trimis la alta farmacie SensiBlue, unde zicea ca are 4, avea doar una. Apoi s-a dus la un Helpnet, a dat de o tanti draguta, care a gasit in alta farmacie din retea, dar erau promise altcuiva care intarziase. Si a zambit sotul frumos si cu mana in buzunar si acum am toate fiolele . Dar, intr-adevar, cica nu se mai importa. Se mai gasesc doar "resturi".
Va pup, seara buna!
+5
cris30 spune:
Leditia, daca nu sunt indiscreta, cum s-a intamplat de ai pierdut 3 sarcini???? Eu sunt la prima si drept sa-ti spun cand citesc pe forum fete care au pierdut sarcini inainte, incep sa ma sperii.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri
vikky spune:
Fetelor am venit de la ecografie dezamagita ca nu s-a vazut nimic.Doctorita a zis sa revin saptamana viitoare ca e prea mica sarcina.Dupa calcule as avea 4 saptamani si sase zile.Intradevar la prima sarcina am facut eco la 6 saptamani si atunci s-a vazut.
Vreau sa precizez ca am facut eco abdominala.
4 saptamani+
Angellique spune:
Vikky,intradevar e prea micut saculetul ca sa se vada acum.De ce n-ai facut o analiza de sange ca sa fi sigura?BHcg?
10+
Angellique spune:
Asa i s-a intamplat si unei prietene.La 4 sapt nu se vedea nimic si la 5 sapt s-a dus si i-a confirmat sarcina.
10+
vikky spune:
Sunt sigura ca sunt insarcinata Angellique caci am 4 teste pozitive,dar credeam ca o sa se vada totusi sarcina.Doctorita m-a linistit ,mi-a zis ca sigur o sa apara saptamana viitoare,in saptamana 5 spre 6.Mi-a prescris Elevit si no-spa .
Mihaela cu CRISTIAN-MIHAI(2 ani si o luna)si4 saptamani + cu bebe 2
cris30 spune:
quote:
Originally posted by vikky
Fetelor am venit de la ecografie dezamagita ca nu s-a vazut nimic.Doctorita a zis sa revin saptamana viitoare ca e prea mica sarcina.Dupa calcule as avea 4 saptamani si sase zile.Intradevar la prima sarcina am facut eco la 6 saptamani si atunci s-a vazut.
Vreau sa precizez ca am facut eco abdominala.
4 saptamani+
Eu am facut eco intravaginala la 4 sapt si 3 zile si s-a vazut bine sacul ovular.Acuma cred ca depinde ce eco iti face doctorul.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri
cristi_2003 spune:
eu eco abdominala la 4 sapt nu se vedea nimic, doar semne indirecte
la 5 sapt si 3 zile se vedea sacul
la 8 sapt se vedea bebe bine de tot -22 mm (2,2 cm)
si nici mie nu imi vin pantalonii si abdomenul inferior se rotunjeste
9+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Michelle81 spune:
Anuc-bine ai venit la odisee si o sarcina cat mai usoara!!
Eu acum jumatate de ora am vomitat,acum sunt putin mai bine...
10+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png