Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

cami_antonia,nu am gasit nici acolo si nici la alte inca 10 farmacii vizitate azi..Deci pregnylul lipseste cu desavarsire din cta,cica nu se mai importa..si tocmai acum..De ce n-o fi fost criza peste 3 sapt nu stiu..Asta e,nu am ce sa fac,ma tin de restul tratamentului si gata..

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

imi pare rau leditia ca nu gasesti pregnyl....eu nu am cautat de multe ori...dar cand am cautat am si gasit doar acolo.....dar stii ce imi place ca ai zis ca pui numele daca e fata antonia,....si eu imi doream la fel....caci de aia am nik-ul cami_antonia...pe mine ma cheama doar camelia.....si mi-am pus antonia ca imi doresc sa am o fetita cu acest nume....doar ca culmea....vezi cum le randuieste Dumnezeu ca data probabila de nastere sa fie chiar pe 12 februarie....adica de Sfantul Antonie......iar mie mi-ar placea sa aibe 2 zile...si de nastere si a unui sfant...dar mai departate ca timp.....asa ca daca s-a nimerit asa ma voi mai gandi....dar imi place foarte mult antonia.....

4+

Camelia

Mergi la inceput

fetelor mai am o intrebare la voi va rogggggggggggggggggggg

voi aveti ceva ca simptom...dureri de burta.....uter...ceva????ca pe mine m-a intepat azi de cateva ori plus ca acum ma doare putin ca la CM.....si stiu ca fina asa a avut....dar vreau sa stau linistita....stiu ca voi ati trecut de primele saptamani....va rog spuneti-mi......

4+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

pe 17ian e Sf Anton..e ziua mea onomastica :)
Eu mi-am facut id-ul aici cu multi ani in urma,eram la prima sarcina,dureri,habar nu aveam ce mi se intampla..asa ca n-am stat sa ma gandesc atunci..mi-am pus numele :)(unul din ele)..Antonia e unul din numele pe care vrem sa i-l punem..celalalt habar n-am,dar mai avem timp sa ne gandim..iar daca e baiat e David-Christian.
ps:edit ca sa-ti raspund cu durerile de burtica..ai dureri de burtica,daca-s prea intense ia un no-spa..spune-i dr..

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna cami,

eu sunt in sapt.6, si ma inteapa cam tot timpul uterul...nu este o durere acuta, dar simt cum bebe creste probabil..
mai mult imi fac griji in momentele cand nu simt nimic...

Ioana

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by cami_antonia

fetelor mai am o intrebare la voi va rogggggggggggggggggggg

voi aveti ceva ca simptom...dureri de burta.....uter...ceva????ca pe mine m-a intepat azi de cateva ori plus ca acum ma doare putin ca la CM.....si stiu ca fina asa a avut....dar vreau sa stau linistita....stiu ca voi ati trecut de primele saptamani....va rog spuneti-mi......

4+

Camelia

CAMI stai linistita ca e perfect normal, am avut si eu tot pe la 4-5 saptamani intepaturi si dureri exact ca atunci cand vine ciclu.Atata timp cat nu ai dureri mari si sangerari, nu ai de ce sa te ingrijorezi.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

fetelor dar m-am inspaimantat de ceva foarte tare....la fetele de la aspirante este o fata care zice ca are 3 teste pozitive si cica i-a oiesit analiza la sange negativa......sa fie teste proaste?????????????

caci si eu tot teste am deocamdata....dar am aceste intepaturi la uter si nu mi-a venit......

m-am cam ingrijorat

4+

Camelia

Mergi la inceput

Cami, din cate stiu eu teste fals pozitive nu prea exista.Eu cand mi-am facut testul eram in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclu, sunt acuma teste care pot depista sarcina si cu 5 zile inainte de ati veni.A doua zi am fost la medic sa-mi confirme ca nu mai aveam rabdare, trebuia sa stiu sigur.Nu mi-a facut test de sange ci o eco intravaginala unde s-a vazut clar un inceput de sac embrionar.Deci eu zic pentru linistea ta poti face o programare la medic pentru un eco si iti poate spune exact.

Mergi la inceput

Alte simptome inafara de intepaturi mai ai, sanii cum sunt????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
Originally posted by Naty

Anuc bine ai venit! Si eu am acasa o Ioana de 3 ani si 8 luni

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 8+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Si a mea e si Ioana...e Francesca Ioana.

Mergi la inceput