Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

hai ca nu mai e mult si trece perioada asta.

peste tot scrie ca trimestrul 2 e super frumos, ca te simti bine si de toate.

9+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by flowerbee

quote:
Originally posted by cristi_2003

bee- te poti plange ca noi suntem aici sa ne ajutam una pe cealalta.

9+

Multumesc mult, Cristi. Adevarul este ca in acest moment mi-au dat lacrimile pentru ca imi e din ce in ce mai greu sa suport valurile de greata uneori violenta care ma apuca din senin. Stiu ca nu sunt singura, ca toate trec prin acelasi lucru si imi doresc ca toate sa scapam mai repede de greturile astea care ne scot din circuit.

Bee6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Bee, mergi acasa sa stai linistita. Hai ca starile asttea sunt trecatoare.
Ce-am mai bazait si eu in week-end. Din fericire azi ma simt bine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Roxana, esti o tare scumpa ca te ocupi de unele mai grele de cap (MOI).

Uite ca am incercat, daca nu vedeti nimic e mea maxima culpa...
http://good-times.webshots.com/photo/2747821550103620697eQyzOu

Cautind poze am dat peste cele ale Francescai ca bebe mic mic si ale mele gravida, asa ca a trebuit sa pun citeva... pozele recente sunt unde e fata mai mare... (indicatie pretioasa)
Dar am mai facut in weekend poze insa sunt inca in camera si trebuie sa le incarc in comp.

No, asta e fata mea, stiti voi cum e cu fiecare cioara isi lauda puiul.... acum ma apuc sa va si citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Le urez noilor gravidute bun venit si sarcina usoara!
Ma intreba cineva de ce am pierdut 3 sarcini,parca cris30,dar pt ca am citit acum destul de mult din urma,nu mai retin exact,scuze daca fac confuzii
Deci Dumnezeu stie,s-a intamplat pur si simplu,dar sarcinile au fost mici.Apoi am descoperit ca am un sindrom de hipercoagulabilitate pt care iau aspenter...si evident tratament de sustinere.
Ma rog la Dumnezeu sa fie bine de data asta,caci mi se umple sufletul de fericire cand ma gandesc si-mi imaginez Craciunul acesta cu burtica..asteptand sa nasc..apoi sa-l tin pe bb in brate...deja il iubesc,ii vorbesc..eu il alint "fetita"am eu o chestie cu asta..si e minunea mea.

roxana a fost al meu ieri si a mai cautat ,dar nu mai exista pe niciunde pregnyl..off..practic mai aveam 3 sapt de facut,sper sa fie ok si fara.
Ieri am mancat un kfc...wow,cat am putut sa bag in mine..
Si acum mi-e foame de nu mai pot,am un nod in gat..un pic de greata,dar tot mi-e foame.
Si inca ceva..cand ma intind,dim in pat..simt o tensiune in abdomen..parca se intinde ceva acolo si nu prea-mi place..Aseara am avut niste greturi..Nu stiu,uneori am dim si apoi seara..uneori dupa-amiaza..uneori doar seara..Ciudat,pe vremuri oamenii vbeau de greturi matinale..ale mele sunt de capu; lor

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andre_ea

Ia uitati ce semnatura mi-am tras!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2

Ce faina poza de la echo...
Si am citit si perlutele baietelului tau, dar poze cu el nu ai?
Nu-s in petit, zau....

Mergi la inceput

Naty, ce frumoasa fetita ai, ce par bogat are! (da, sunt un pic geloasa, noi suntem familie cu par mai putin, hahaha)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Iris2002
Uite ca am incercat, daca nu vedeti nimic e mea maxima culpa...
http://good-times.webshots.com/photo/2747821550103620697eQyzOu

ba se vad foarte bine, Francesca e o dulce! iar tu ai fost o graviduta foarte draguta.
Michelle, bee, imi pare rau ca va e azi mai rau.... sper sa treaca mai repede.
roxie24rop bine ai venit printre noi. ne dai te rog DPN_ul sa te trecem in listuta? despre mersul la mare s-a discutat in capitolul trecut la sfarsit, am sa te rog sa citesti acolo.
Ledi sa iti fie de bine kfc-ul. eu i-am promis copchilului ca comandam chinese vineri la meci pentru ca vom fi singuri... sper sa si pot manca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

EU NU POT VEDEA POZE - AM BLOCATE ADRESELE CE CONTIN POZE - TOATE!!!!
Ma oftic de nu mai pot!

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Roxana, mersi, draguta ca intotdeauna... si gravidele sunt intotdeauna frumoase, nu-i asa? Inafara de cele care ca si mine au ramas cu kilograme in plus si o sa arate altfel la a doua sarcina...

Flowerbee si Michelle, imi e mila de voi fetelor, cu greturile...

La mine e inca o zi lejera, am si eu 9 saptamini si un pic, oare chiar am scapat de greturi?

Bun venit noilor fete, vad ca e plin de americance si avem si o canadianca...

Porumbita, cartea aceea e pentru femei insarcinate care vor sa ramana la o greutate cit de cit normala? Ca m-ar interesa... nu ca nu stiu ce trebuie sa fac, stiu, dar practica ma omoara...(ma stii tu pe mine)

Nu stiu daca am mai zis, insa si eu am scos fata, in decembrie, la citeva zile de la nastere (de fapt intai la 10 ore dupa nastere, cind am venit din spital). Aici se scot repede copiii, indiferent de anotimp, si si pentru mamici e bine sa iasa repede la aer... nu va asteptati sa faceti la inceput plimbari lungi, ca nu sunteti inca pregatite, dar e bine sa iesim la aer, si noi si pruncii.

Mai povesteati cindva despre cum vom stii cum sa ne ingrijim bebeii...aici e un sistem foarte bine pus la punct, vine in casa pentru 8 zile o doamna care ii invata pe parinti(da, si taticii sunt foarte foarte implicati) cum sa faca baita, cum sa alapteze(asta numai pe mamici) cum sa schimbe scutecele(eu cel putin nu aveam habar).

Apropo de tatici, in cazul vostru vor fi prezenti la nastere?
Aici sunt intotdeauna prezenti, si pentru mine a insemnat enorm prezenta lui acolo. Am avut o nastere lunga si grea, insa el a fost raza mea de soare, sustinerea mea, si desi nu i-a fost usor, a zis ca nu ar fi renuntat pentru nimic in lume. Nu i-a fost usor sa ma vada in dureri, ca greul fizic l-am dus eu. Sotul meu a taiat si cordonul ombilical, si la fel va face la al doilea bebe... e important pentru el sa se simta implicat astfel, sa ia parte la nastere cit de cit "direct".

Am scris un roman....

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu pe cristi nu il vreau cu mine nici daca fac cezariana (ca atunci chiar nu are ce sa caute acolo) si nici daca nasc natural ca nu vreau sa ma vada urata si tipand si in chinuri. fac eu bebe dar vreau sa pastrez si taticul!

9+

Mergi la inceput