Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
cynthia_ spune:
ceska777 imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, crede-ma ca stiu ce simti. Si al meu sot mai face figuri in ceea ce priveste ajutatul, ma enervez, trag o repriza zdravana de plans sa ma descarc (ca daca nu ma doare capu) dupa care vede si el ca virgula chiar nu mai pot si mai face cate ceva...
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Ellenuta spune:
hello zuzici ..
prin tentativa mea de dresaj am reusit sa ma cert si mai rau cu soacra .. so .. bitzi era schimbata, curata, jucata, mancata .. am pus-o in carut ca sa mancam si noi ceva .. a stat ce a stat si a apucat-o plansul .. eu am lasat-o si am avertizat-o si pe socrella s-o lase acolo sa planga .. a plans vreo 10 minute .. suna telefonul .. eu ma duc sa vorbesc si ea, crezand ca nu vad, se repede si o ia din carut ... m-am dus glont la ea si am incercat sa i-o iau pe eva din brate .. si ce credeti .. m-a impins .. eu trageam de eva si ea tragea in acelasi timp, am impins-o si eu putin ca nu puteam sa i-o iau din brate .. booonnn ... am certat-o si am crezut ca a inteles ..
mergem in parc, stam vreo 2 ore jumate .. bitzi se trezeste, ma joc cu ea, ii dau putin sa pape ca nu vrea .. incepe sa urle .. si plange vreo 5 minute ... socrella iar o ia in brate .. iar impins, iar tras de copil .. am rabufnit si eu .. ca e copilul meu, ca fac ce vreau cu el si il educ cum vreau eu etc etc .. am luat carutul si am plecat catre casa .. ea a urcat pe scari, eu am urcat pe dealul ptr caruturi .. ne intalnim .. eu nervoasa o intreb de ce trece peste cuvantul meu, ca eu incerc s-o dezvat pe eva de plansul prostesc si ea isi bate joc de mine .. ca e invatata in brate etc etc .. ea imi zice suparata .. da, tu spui ca eu am invatat-o in brate .. si i-am spus calr ca nu ea ci noi in general .. cum facea car, mar, gata o luam in brate ..
in fine ...
ceska imi pare rau pentru situatia prin care treci .. si eu sunt tare amarata din cauza sotului, nu am niciun chef de viata .. mi s-a luat de toate .. nici sanse de ameliorare .. isi face tot felul de treburi: ba la peste, ba la tenis, ba la bere ... si in weekend la fel .. i am fed up!!!!!!!!!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
honey79 spune:
Offff, fetelor.
Ce Dumnezeu se intampla???
Ellenuta mi te si imaginam cum va impingeati reciproc.Are tupeu socrela ta, clar.
Pe mine daca ma impingea, cred ca o dadeam afara din casa.
Eu sunt mai tacanita asa,cand mi se pune pata, apoi.... nu te mai intelegi cu mine.
Tin minte ca aveam vreo 14-15 ani si incepusem certurile cu maica-mea...deh, teenage rebel... si, intr-un weekend, vine sora mamii in vizita,cu al ei 2nd husband.
Si, ca de obicei,in zilele acelea, ma iau la cearta cu mama.
Buuun. Si numai ce apare matusa in camera de ne certam si-mi face morala.
Saraca de ea, mai bine isi tinea gura inchisa.
Ca i-am spus ca "la ora 12 are zutobuz cu directia Brasov si ar face bine sa fie in el, caci nu vreau s-o gasesc in casa cand ma-ntorc" si-am iesit apoi pe usa.
Cand am revenit acasa, undeva pe seara... matusa si unchesul erau plecati. Ca mai apoi, s-o tot sune pe mama sa-i zica sa ma duca la Biserici si Manastiri ca-s posedata.
Asa si cu socrela.Cred ca o zvarleam cat colo.
Inteleg, ti-e drag de ea, te mai bucuri ca te ajuta cu una, cu alta...dar nu face tu dupa cum te taie capul in casa mea.
Si cu sotul, pune-i pe Bitzi Sambata in brate , asta dupa ce te-ai imbracat , aranjat, si... iesi pe usa.Daca intreaba ceva, ii zici ca.. pleci la peste. Sau la o bere cu fetele.
Ceska, tu treci exact prin ce am trecut eu. Si te inteleg perfect. Acum, nu stiu cum e al tau sot, dar...vad ca tu esti ca si mine. Ca sa nu mai zic ca si situatia e cam la fel:amandoua am lasat familii si prieteni, ca sa ne urmam barbatul iubit.
Eu ma certam cu el pe fiecare weekend, dupa cum am mai spus.... deh, in cursul saptamanii, tot EU aveam consideratie pentru el, ca e obosit de la munca si ca a doua zi o ia de la capat. Dar, in weekend, era jale.
Pana i-am spus clar, pe un ton calm... ca vreau sa imi ia bilet de avion mie si lui AJ, cu directia Romania.
Si sa nu incerce sa-mi faca probleme, cum ca nu m-ar lasa sa-l iau pe AJ, caci..oricum nu ii pasa de el si nu-l iubeste.
Am fost rautacioasa, si i-am spus lucruri pe care le vad eu, chiar daca el zice altfel.
De-atunci s-a mai schimbat, cel putin in relatia cu copilul.
Si, cand se delasa..... il iau pe AJ si i-l pun in brate si eu ies in curte. Sau imi fac de lucru prin casa.
Nu ne e nici noua bine, in sensul de bine asa cum ni l-am dori, dar.... supravietuim si, speram la timpuri mai bune.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ellenuta spune:
honey iti dai seama cum a fost .. nu vreau sa ma cert cu ea si sper ca a inteles mesajul meu .. cat despre sot .. iti dai seama ca daca fac asa, tot pe soacra cade "necazul" .. si eu proasta, abia astept weekendurile sa ne bucuram impreuna de copilul nostru, sa stam pur si simplu impreuna si el isi vede de treaba ...
oricum, sambata merg la tara cu sau fara el .. sa mai stea si eva la aer curat si eu sa ma joc cu nepotelul meu ca e asa un scump.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cristacoman spune:
Buna seara, tuturor.
In primul rand La Multe Lunitze! bebeilor nascuti in ultimele zile. Sa fiti sanatosi si ascultatori. si de la noi.
Referitor la innecat, trebuie sa fim vigilenti tot timpul. Antonia s-a innecat cu saliva pe la vreo 3 luni cand statea in sezlong singura in sufragerie si se juca. S-a innecat asa de rau ca s-a invinetit si nu mai putea respira. Noroc ca am fost pe faza si am venit repede cand am auzit-o tusind, am luat-o si am tinut-o de picioare cu capul in jos si si-a revenit repede. Cu cateva saptamani inainte citisem in revista Baby ce trebuie sa faci cand ti se inneaca copilul.
Citesc din urma si revin.
Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)- avem 4 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow
andreea29 spune:
Buna seara ,zuzici!
Am un pic de timp liber .Raducu e in parc cu mama.Off,vad ca va plangeti de soti.Cred ca niciodata nu e bine pentru ca de exemplu al meu ma ajuta la toate alea in casa dar nu este acasa.Este un tata de weekend cum ar veni...Am trecut prin multe depresii din cauza asta dar ...ce sa fac...
Cum fac sa-mi apara poze la semnatura?Ca vreau sa ma laud si eu cu bubulinul meu
Andreea,mami de Raducu (30.01.2007)
Miutza spune:
ceska, imi pare ff rau pt ce ti se intampla. nu pot sa-mi imaginez cum e, probabil simti ca traiti in 2 lumi diferite desi stati in aceeasi casa... cred insa ca ii trebuie un dush rece ca sa-si reevalueze valorile si prioritatile. sunt convinsa ca va iubeste pe amandoi insa poate s-a blocat ceva pe undeva... pana la urma veti rezolva problema, sunt sigura, pt ca iubirea e mai presus de orice curaj!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
andreea29 spune:
Acum am vazut ca am scris la semnatura ca bebe e nascut in 2007!!!Sunt obosita
Andreea,mami de Raducu (30.01.2007)
andreea29 spune:
Gata ,am reparat!Dupa acest monolog,va las...revin mai tarziu dupa baita
Andreea,mami de Raducu (30.01.2008)
theli spune:
Buna fetelor!
Ne primiti si pe noi in gasca?
Suntem Theli si Maia (n.12 februarie 2008)...
http://maia-nicolau.blogspot.com