LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Ema, io am lansat un ultim ultimatum
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ina32 spune:
quote:
Originally posted by ema
salut,scuze ca n-am mai intrat insa Ricu iar s-a burdusit si ne-a dat si noua...asa ca bolim.Mai fetelor..Copilul meu tuseste de 4 luni...deci nu sporadic...tuseste mereu.Am fost mereu la medic...si cica e viroza dupa viroza...unii copii trec foarte greu peste primul an de colectivitate.I-am dat asa...ketof,prospan cred ca trei sticle,stodal,mucosolvan,bromhexin,baraka,tantum verde...si mai sunt dar nu-mi amintesc denumirile.plus de doua ori antibiotic.Nu trece...si pace.Are perioade cind raceste si atunci se intensifica...ca acum de exemplu.Nu face febra deloc...doar tuseste...cind uscat cind expectoreaza.
Exact aceleasi probleme le avem si noi...aceeasi tuse cvasipermanenta,fara febra, cu mici variatii aceleasi siropuri i-am dat (nu exagerez, acum cred ca am deja peste 10 modele de siropuri in dulap). Iar acum ia a treia ora antibiotic de la inceputul anului
ema spune:
Ok,da o invitatie la vreo cina faina intr-o circiuma...altfel se discuta ...zic si eu...chiar daca invitatia ar fi din partea ta.Ca dragoste inca exista !uite..la noi de la moartea socrului meu...al meu nu prea ma mai vedea prin casa...exceptind noaptea cind era cel pe care-l stiam insa eu cu problemele mele...subtire tare cu sexul.m-a refer strict la atmosfera din casa ca familie...era complet absent,pe ginduri,venea pleca ca din si la hotel,minca ,schimba hainele si dormea.L-am lasat o luna,doua, treisi mi-am dat seama ca dacanu fac ceva...se duce naibii totul.Asa ca m-a apucat aspiratu sistersul prafului...goala pusca...dimineata cind era copilul la gradi...si brusc am devenit vizibila...nu mai pleca la maica-sa sa-i tie de urit statea acasa la program de admirat privelisti nude.
ema spune:
Ina,si ce facem...stam asa?Ca mie mi s-a cam luat sincer...nicila doctor nu l-am mai dus ca m-am saturat de aceeasi replica...asa e in primul an de colectivitate...la plamini nu se aude nimic,in git nu e rosu...n-am ce sa-i dau.ultima oara i-am zis...cred ca ar trebuiti sa-mi da-ti mie somnifere...de tusea lui nu pot dormi noaptea iar ziua dorm pe unde apuc.Acum serios...oare chiar e de lasat asa?
szivarvany spune:
Ema, la noi tot aia e baiu` k`n trecut ... k el vine mancand pamantu` ... dar sa fie dupa orele 23,00 ... si`apoi mai si`un draq`, io cu toate si si cu dansul din buric ?! ...
szivarvany spune:
Noah io zic sa ne vedem toate cele cu plozii tusind, la Salina Praid dupa 15 septembrie
ema spune:
da...si la noi eu as cu toate...dar macar eu n-am servici..si sa stau de stat...zic asa...macar un pic de atentie sa-mi dea...sa am cu cine vorbi...io-s tare singura aici...urla cucu-n urechi...am copilul ce-i drept..dar asa cineva sa vorbesc..numa pe el...si daca si el pleca la ma-sa...apoi io ce fac singura toata ziua?Eu fac totul in casa...si nu m-a deranjeaza...casa mea sclipeste in orice moment,problema mea era ca...el era departe si cind era in canapea la tv.A suferit si sufera enorm dupa taica-sau...nu zic ca nu-i greu ,si eu l-am pierdut pe tata...si stiu cit e de greu...da acum ce sa fac...el o murit dar io-s in viata...apoi zic cite zile mai am sa le traiesc macar.
roller025 spune:
Felicitari, Simona!!
Bine ai venit, Codrin!
O viata nemaipomenita familiei!!!!
Io cred ca ariciul a fost cauza....
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
ina32 spune:
Eu mai am o speranta...dupa ce-l operez de polipi...cand o fi aia. Daca si dupa aceea mai tuseste asa...Si mai sper sa fie asa cum zic dr, mai bine dupa primul an de gradi. in rest...aerius, singulaire (care parca as zice ca e cel mai eficient), naturiste, 5 picaturi de propolis pe o bucatica de paine, in fiecare zi...si nervi de otel.
Nu ne-ai mai zis nimic de nunta...sau au ratat eu?
roxanaz spune:
aasaaaa scuze, uitasem sa raspund cu campionatu'. io as vrea italia dar nu o sa se intample de data asta. si dupa Portugalia-Cehia de ieri cred ca Portugalia o sa se bata tare ori cu Olanda ori cu Germania. as pune ceva bani si pe Spania dar sunt cam driblangii si cam visatori, mai putin cu pragmatismu'.
Mario e taaareee... sa nu mai duci copilu la gradi, da!!! perverteste copilu'!!!