LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

CODRIN OCTAVIAN bun venit pe lume!!!

Simona felicitari! Refacere rapida si copil cuminte!

Ina, saru'mana ca ne-ai anuntat ... Pupici si sanatate multa lui Radu.

Caro si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simonescuuu felicitaaaaaaaari!! sa fie sanatos Codrin Octavian si sa va aduca numai bucurii!!! ete ca de acum o sa avem doi sarbatoriti pe 12 iunie.
Ina saru manusitele de anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Simona felicitari!!!Sa te refaci rapid si sa ai un bb somnoros si mancacios!!!...si cu ariciul cum ramane?:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari Simona, bine ai venit pe lume Codrin !!!
Ina, multumiri pt vestea asta frumoasa ! Si sanatate multa la voi !

Giulik a mancat precum 2 purcelusi aseara, si-a vizitat wc-ul, dupa care a tusit aproape toata noaptea, azi dimi am mai luat un sirop ... sa vedem ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut,scuze ca n-am mai intrat insa Ricu iar s-a burdusit si ne-a dat si noua...asa ca bolim.Mai fetelor..Copilul meu tuseste de 4 luni...deci nu sporadic...tuseste mereu.Am fost mereu la medic...si cica e viroza dupa viroza...unii copii trec foarte greu peste primul an de colectivitate.I-am dat asa...ketof,prospan cred ca trei sticle,stodal,mucosolvan,bromhexin,baraka,tantum verde...si mai sunt dar nu-mi amintesc denumirile.plus de doua ori antibiotic.Nu trece...si pace.Are perioade cind raceste si atunci se intensifica...ca acum de exemplu.Nu face febra deloc...doar tuseste...cind uscat cind expectoreaza.
Sa vad ce imi mai amintesc:
Catrina,LA MULTI ANI;sa cresti mare si sa fii fericita.
Andreea M,cu scuze iti doresc o viata lunga si frumoasa si sa te bucuri de puii tai.
Ioana...sa va fie de bine,mey...dupa atitia ani...nu v-ati plictisit,ca io cam dau semne tot dupa atitia.Glumesc.
Bebe de Blue,bine ai venit pe lume...sa vezi ce frumoasa-i viata cu asa o mami cool si un fratior pe masura...sa va traiasca.
Am vazut pe noru-mea cea superba...pe puii de moldoveanca...ce baiat mare e Ionu iar aia mica e o scumpete.
Roxa,cine cistiga campionatul?Deci dupa meciul cu italia,ricu si mario au decis sa vopseasca tractorul portocaliu desi abia al vopsisera rosu...una la mana.problema mea e urmatoarea...mi-a trecut pe la ureche cum ca daca Olanda cistiga campionatul...astia doi vopsesc hala portocalie...asa ca io m-a rog din tot sufletul sa nu cistige olandezii.De luni ricardo merge la gradi in toale portocalii...insa azi a venit mazgalit pe fata cu galben rosu si negru...tat-su s-a catranit...cica nu-l mai lasa la gradi ca frau e spalatoare de creiere.Nu se poate din olandez s-ajunga neamt.
Daria,Serban e ok...momentan nu ai i-au alt pisicut...mai asteptam sa vedem pe unde pleaca in vacanta...dar in septembrie trebuie neaparat...a plins toata noaptea dupa ce a murit pisicuta...l-am consolat numa cu faptul ca n-a murit calcata de masina sau omorita de copii,a murit in cosulet mingaiata cu dragoste.

Mergi la inceput

Daria de ce o lasi tu pe Giulia sa manance asa mult seara? incearca sa o distragi la jumatatea portiei "mari" ca sa nu mai ajunga la dat afara.... ca se strica tot binele acumulat prin mancare. si Patrick exagera asa cateodata seara dar cand m-am prins ca se prosteste si mananca aiurea si vomita apoi nu ii mai dau de mancare asa fara rost. stii tu... io doar zic

Mergi la inceput

Dana,io nu-s gravida da le dorm mai ceva ca o gravida.Cei drept m-a culc f tarziu dar dimineata m-a trezesc la 9 trimit copilul la gradi si m-a culc iar...m-a trezesc la 12 cind tre sa i-au copilul de la gradi...daca-s singura si dupaamiaza mai bag iar somn 1-2 ore...o putoare m-am facut...si m-a mai vait ca n-am timp ptr. curatenie.
Daria...voi si dupa salina...nu v-ati ameliorat cu tusea?Io mai am putin si m-a mut in spania la malu marii...nu se mai poate.Dupa o primavara frumoasa...acu ploua 11 grade si cica asa e cel putin trei saptamini...bleah
am cautat sa inchiriez ceva intr-un complex exact pe malul marii...si m-a costa 1500 de euro pe luna...dar macar e cald si e pe plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, am avut invitat la cina pe tat`so, asa k iti dai seama ca iar io eram "draqu`" sa comentez ceva Dar s-au lecuit amandoi. Sa vedem amu` cine ce a inteles

Edit: Ema, dupa salina n-am lipsit nicio zi de la gradi, n-am racit, n-am mucit, din 3 in 3 zile cate un acces de tuse :-) sa nu uitam. Insa nu i-am mai dat nimik inafara de Aerius. Azi noapte insa a fost destul de obositor pt noi doua, ea striga ca nu vrea sirop si sa o las in pace, io ma rugam de ea sa deschida gura ... k la prosti
Si ma bcuur ca ii vei dumpara lui erban pisicu` mai incolo !!! E un copil de exceptie , are pe cine samana !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

emaaa nuuuuu in spania nu e deloc bine, zau . vorbesc cu pretena mea de la Madrid si zice ca e chiar mai frig decat atunci cand am fost noi si ploua si-s mai putin de 10 grade noaptea. asa ca zi ami bine Grecia
sper sa ii mai treaca in vara tusea lui Ric, zau. ca chiar ca va omoara.
despre dormit... shhh plss.... is la munca

Mergi la inceput

Roxa,de Grecia sa n-aud cite zile oi avea...a fost cosmarul vietii mele am muncit 1 an de zile la cules de portocale...si sa imi amintesc numa prin ce am trecut acolo...si-s juma nebuna.Poate prin iulie s-o incalzi si prin palma...io una sper.Nu mi-ai zis...cine cistiga campionatu?
OOO,asa zi cuscra...si cum mai merge,de altfel?Vreo schimbare ceva?

Mergi la inceput