LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)
Raspunsuri - Pagina 6
amironeanu spune:
Catrina Sa cresti sanatoasa, desteapta, frumoasa si sa ai noroc in viata! Papadie, sa-ti traiasca fetitele si voi impreuna cu ele! Asteptam poze de la petrecere.
Ioana, multi ani fericiti impreuna!
Roxana, daca e Mugur pe stadion sigur castigam
Gabi, eu spun ca Stefan este pe drumul cel bun daca realizeaza ca face o boacana cand face pe el. Eu si acum o intreb pe Stefi daca vrea pipi, se mai ia cu joaca si isi aduce aminte in ultimul minut. Si Matei a fost la fel cu trezitul, cred ca in prima luna l-am trezit eu sa-i dau sa suga, apoi l-am lasat pe el, dar la 6, cand suna ceasul il pun la san daca nu m-a trezit pana atunci.
O zi frumoasa va doresc!
cristalina spune:
La multi ani Catrina!
Sa cresti mare si voioasa si sa ai parte de tot binele din lume!
Papadie, sa va traiasca fetele cucuietele si sa va umple viata de bucurii!
Ioana, multi ani fericiti impreuna! Pana la nunta de diamant mai aveti
Felicia, speram ca mama ta a trecut cu bien de operatie. Sanatate multa!
Roxi, cum a fost in excursie!?...:)
Gabi, e clar, sunteti pe drumul cel bun. La cat mai putine accidente. Tare simpatic Stefanut cu mopil...baiat destept!
Kim, mmm..piscina...vreau si eu...:)))
Lui John i s-a pus pata sa-i ia Mariei papagali de ziua ei! Noi nici cand e liniste mormant nu le putem face sa doarma mai mult dar cu aia sa ne chiuie in cap...:))))
O zi minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Amironeanu, cum e juniorul ???
Ioana, voi cum steti ? La multi, multi ani impreuna cu iubire !
Rox, azi esti cu kestii sarate au ba ?
Papadieee, faci totrturi si bunataturi ?
Ema, cum e Serban ?
Roller, ce-ti face burtik ?
BlueAngel, da un semn !!!
Leeloo, felicitari pt progres, e un pas imens, pe Giulik nu o deranja sa stea jegoasa cu orele ... Pupici lui Stefan, e de nota 10 cu * ! Ce face Tudor ?
Mitzu, voi cum sunteti ?
Lia, timisorenii mumosi cum sunt ?
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
vrabiuta spune:
neata!
in primul rand la multi ani mielutului!!! si pupici pescarusului!
aniversare fericita ioana si la mai multi!!
felicia - sanatate mamei tale!
dana - te astept la studio cu burtica, piticlont si sot
gabi - pupici lui stefanut cel istet! credeam ca o sa ne vedem pe 7 iunie la nunta antoniei.
ma bucur ca v-au placut pozele liei.
a avut o perioada de mare interes pentru litere, la inceputul anului, cand intreba non-stop despre ele. in doua saptamani deja invatase vreo 15 litere (bineinteles ca mai confunda V cu A si M cu N), dupa care intrebarile s-au rarit, asa ca nici eu nu i-am mai spus nimic. personal cred ca fiecare "achizitie" are timpul ei si este important ca puii nostri sa acumuleze acum doar informatiile care ii intereseaza.
dragelor, eu sunt singura singurica acasa, dra lia e la bunici, tati la munchen... e prea liniste pe-aici. sa nu ma plang de liniste, nu? ma duc sa ma intind nitel sa odihnesc burtica.
o zi frumoasa!
impresii de calatorie
roller025 spune:
Neatza, pe la pranz...
La multi ani, Catrinel! Papadioara, sa-ti traisca minunile!
Ioana, sa atingi nunta de aur!
Io dorm, continuu, non-stop, in mers, in autobuz etc... Bb si-a facut program: intre 9 si 11 seara da ture, viziteaza imprejurimi, cred ca studiaza mediul ambiant. Apoi doarme toata noaptea, nu vrea nik peste noapte (nu seamana cu Vicu, care ma scula la 4 de foame ). Dar dimineatza la 6-6.30 e treaz, da cu shutu si alearga in batatura. Asa ca ma trezesc... si pe la 7.30 ma ia un somn... tocma bine cand tre' sa ma trezesc pentru job, gradi si alte alea...
Cam asta e...
Hai ca va pupu!
PS Andries, daca intri, zi-mi si mie de un medic la Budimex.
edit: Marcela - uni e studiou'?
g_ioana spune:
Daria azi suntem mai bine,io sper ca in week-end sa fim in mare forma...mandra de cand a iesit din greva foamei,rontaie non-stop:))
Noi de vreo cateva seri ne distram citind carti pe intuneric cu lanterna:))
Giulik ce face,este in vacanta???
kro spune:
LA MULTI ANI CATRINA!
Papa, sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase si fericite ... si voi alaturi de ele!
Te asteptam cu multe poze!
Ioana - felicitari pentru aniversarea de ieri
Noi am avut ieri Serbarea Abecedarului, iar in seara asta e serbarea oficiala la scoala ...
Va las aici cateva poze de ieri (sunt si poze cu pomisorul-cadou pentru doamna invatatoare, cel de care va spuneam zilele trecute ... in diferite etape de realizare)
http://community.webshots.com/album/563769783aqRbOw?start=0
Caro si fetele
ina32 spune:
La multi ani fericiti d-rei Catrina!!!! La multi ani cu intarziere Andrea si Marcela, multi ani fericiti in casnicie Ioanei.
Caro-ce draguta ideea de serbare in parc...frumos si copacul pentru doamna...
Radu e pe antibiotic...iarNu stiu cand il operam de polipi, ca el o tine dunga cu racelileAltfel e vioi, plin de energie, crizat/isteric daca nu se danseaza dupa cum canta 'mnealui, iar de cateva saptamani a inceput tenisul...e cat fileul de inalt
De cateva saptamani am scapat de pampers definitiv...a fost mai usor decat ma asteptam...dar am schimbat de vreo 3 ori asternuturile, si sunt sigura ca nu se opreste aici.
ina32 spune:
Duamnelor, astazi la ora 13 s-a nascut bebe Codrin Octavian, fratele d-lui Pufulescu
Simo-refacere rapida si sa te bucuri toata viata de baietii tai!!!!!