LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..io azi avui o zi "libera" ,am stat acasa,s-a gandit cupilu meu ca am nevoie..asa ca a facut greva foamei de ieri dupa micul dejun pana azi la pranz...meii io d'aia va invidiez de mooor pe mamicile cu doi copii,ca aveti nerfi pentru asta...
Vrabiuta,Lia este superba ca de obicei,chiar mi-era dor de ea si de pozele tale!!!Pupacim bb-ul super activ!!
Simonamusai sa pui poze cu ariciul!!!
Vivia si la noi este cald de vreo doua zile numa'29 de grade avem...numa' ca nu mergem la piscina zilnic...mergem in schimb la concerte zilnic,ne puse Nichita(actualul primar) o scena sub balcon si de duminica ne duduie non-stop,ba popolara,ba usoara ,ba meciuri..pana duminica la alegeri sper sa reziste tencuiala de pe bloc..
Roxi super tare excursionistul de Pat,ati gasit dinozaurul pan' la urma?..meii acu sincer nici io nu stiu ce-s alea greturi...mai degraba neinsarcinata, nu suport sa merg cu mijloacele de transport in comun din cauza mirosurilor de parfum si alte alea...
Vivia,btw cum stai cu dieta si kg?
Felicia insanatosire grabnica lui Liviu si tinem pumnii pentru mama ta!...io pentru par am luat revalid...ca de masca pentru par oi avea timp la pensie...
Daria, mamaaa ce ma oftici cand povestesti ca Giulik deseneaza singura cu orele...sau ca sta 40 de minute pe scaun...azi m-a innebunit cupilu ca vrea sa o imbrac ca baietii si cu sapca cu cozorocul invers...i-am zis c-o duc la psiholog ca refuza mancarea si fustitzele
Aaaa,azi este mare sabatoare in familie,facem 9 ani de la casatorie...mamaaa ce baba sunt..da' n-avem nik in plan,poate in week-end cand se mai revigoreaza copii mei.
hai sa avem o zi buna,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata, v-am citit si mai ales cele 6 mesaje identice ale simonei (hehehe, pupic, le tot incepeam si realizam ca-i acelasi mesaj), pup la burtica si sa fie totul bine
ema, multam de mesaje, am vazut pozele, arati f bine si inteleg ca te si simti mult mai bine. am vazut si poza din dec 2007. pup mare si sanatate. ce-a mai crescut ric si ce mai ajuta el la gratare.
marcela, lia e o frumoasa si o desteapta, philip n-are nici o treaba inca cu scrisul, drept, nici nu insist.
felicia, ii tin pumnii mamei tale
nu's ce-am mai vrut sa spun, mai bag vreo 3 cani de ceai si poate mai revin

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La noi sitn temperaturi neobisnuite..26 de grade dimineataDe 3 ani sta piscina la locul ei si nu am folosit-o!
Ioana...cum mai stau cu kg? Nu raspund la provocari ,da?La citi mai multi ani impreuna!!!!Faceti un plan ,nu ratati evenimentul!
Roxa asa si Luca cu dinozaurii...dar eu am stabilit..nu se iau jucari in parc etc..Sa vezi ce bine o sa doarma la noapte!

Simo sa face poze ariciului!

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna seara la schimbul 2!

Noi suntem ok, am trecut cu bine de prima noapte cu soacra, urmeaza a doua si ultima ! Tudor a dormit iar pina la 5.30 cind m-am dus eu sa=l trezesc - la noapte il las sa doarma cit vrea ca sa vad de fapt la ce ora s-ar trezi...
Stefan azi nu a avut niciun accident la gradinita, dar a avut unul acasa - restul toate la olita. Problema este ca el spune cind ii vine dar uneori spune chiar in clipa cind a dat drumul la pipi, iar alteori fix dupa ce a facut si vine sa-mi arate ca a facut... dar perseveram! Faza super a fost ieri cind a facut pe el in bucatarie si cind m-am dus dupa el ca nu stiam pe unde este, el luase din baie ditamai mopul si stergea baltaraia de pipi de pe jos... baiat destept - a vazut cu ce stergeam eu si ca sa nu-l mai cert, vroia sa-si sterga urmele...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi sinteti pe drumul cel bun! Ce dulce faza cu stersul..baiat istet!
Felicia tinem pumnii..Nu a vrut sa-mi faca decit PAPA Nicolau, dar din 2003 s-a intiat pt toate femeile peste 30 de ani ,obtiunea de a face acest test(adica sa fie platit de asigurari,aici nu poti face ce vrei tu) Sanatate copiilor..acum a trecut sezonul de raceli ar trebui sa va linistiti...
edit..vazut poze...vazut Ricu cel frumos, vazut Giulik si tortul ei papusa..super..Vazut Ilinca si rochita roz..vazut talentatul baiat numit Ionu'..misto initiativa..Ce este club XS?
vazut copii de Carmenutaa...

Fabiola pe unde a disparut?
Liliana unde-s pozele?
De Anca nu stie nimeni nimic?
Adela cum a fost azi?? Ceva de baut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, la cat mai multi ani fericiti impreuna si las' ca 9 nu0i chiar asa mult. ai vazut regele si regina...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor
La muuulti aaaani fericiti Catrriiii!!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata!!! papa sa va traiasca cucuietele!!!
Oliv bine ca ai facut macar PapaNicolau. ce bine ca e cald si la voi! pui pose de la piscina? vreau sa vad inotatorul!!
Gabi asa e, sunteti pe drumul cel bun!! o sa inceapa sa zica mai din timp acum, cand se prinde care e poanta . pupici, sa treaca repede si noaptea viitoare
IOana la multi ani fericiti impreuna pentru ieri!!
io-st linistita, Mugur a aterizat la Frankfurt ok, are avion spre Zurich peste o ora. fericiti e unii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI CATRINA!!!!!SA CRESTI MARE,SANATOASA SI NOROCOASA!!!!PAPADICA SA-TI TRAIASCA MANDRA!!!Pupicei si multa sanatate la fete si un pupic special pentru Pescarusul delicat!!!
Fetele mutumesc de urari,la fel va doresc si voua
Cand ma trezesc,revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

geoana, felicitari, sa imbatriniti frumos unul linga celalalt
, catrina, sa cresti mare si sanatoasa! duamna moderatoare, sa va traiasca gagicile, sa va bucurati de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

CATRINA
Sa ai parte de tot binele din lume, sanatate, fericire, impliniri, bucurii, iubire, noroc, succes si toate visele implinite !
DuoamnaCuNumeDeFloareGalbena, sa-ti traiasca fetele cucuiete !
Te ajteptam sa dai de beut !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput