LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)
Raspunsuri - Pagina 16
Anculina spune:
Buna dragi mamici,
Sunt si eu oarecum in grupul vostru, cu o comorica de fetita de 4 ani.
Pentru ca eu tocmai am aflat ca o companie de asigurari si servicii financiare - lider mondial - face acum o campanie de informare asupra acelui fond de studii pe care il pot constitui parintii care se gandesc la viitorul copiilor lor, mi s-a parut interesant si m-am gandit sa va spun si voua.
Prezentarea dureaza aprox. 30 de minute, este facuta super profi (videoproiector, explicatii, exemple concrete, etc - si este absolut gratuita si nu implica cu nimik participantii. Se organizeaza pentru grupuri de minim 6 persoane.
Daca e cineva interesata - din Bucuresti - dati-mi un mail sau un PM si va dau pers. de contact.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
roxanaz spune:
neata!
pacat de romania... dar nu au jucat nimic. asa ca nu avem ce comenta. Forza Italia ![]()
Oliv aoleuuu... s-a lovit tare, are vreo rana? ce iti e si cu copchiii astia.... nu se uita sub nici o forma pe unde merg!
maine avem urmatorul sarbatorit.. tantaninaaa ne pregatim de party ![]()
Anculina, mai frumos era sa incepi cu alt mesaj... ca pe asta l-am vazut pe la toate celelalte subiecte de mamici![]()
sa avem o zi tare frumoasa!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
Uite ca e a doua noapte in care Tudor doarme pina dimineata - respectiv ieri s-a trezit la 5:45, azi la 6:20...sa vedem cit il tine, ca eu mare nevoie am de odihna asta!
Multumesc mult pentru vorbele bune - cred ca trec si eu acum printr-o perioada mai grea, probabil si un fel de depresie dupa sarcina care se manifesta asa...nu stiu ce sa zic...
Ieri am stat de vorba putin mai mult cu educatoarea lui Stefan - si ea m-a incurajat, evident, mi-a mai dat exemple de alti copii pe care i-au avut...in fine, cred ca totusi trebuie sa mai am rabdare...
Kim - de mult ma tineam sa-ti spun, dar uitam mereu - pentru cicatricea lui Luca ii dai cu Contractubex? Eu am tendinta sa fac cicatrici cheloide si gelul asta a facut minuni - si acum il folosesc pe operatie si bucatica care parea ca va face cheloid incepe sa se retraga incet, incet... Dar banuiesc ca stii deja de solutia asta...
In rest nu prea am multe sa va spun - astept cu nerabdare weekendul cind ne vom duce la casa - au pus deja faianta in doua bai si sunt tare curioasa sa vad cum a iesit!
Va pup si daca mai pot, revin pe dupa-amiaza - o zi buna va doresc!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Kim, pupici multi-multi pe buba :(
Leeloo, pupam bb cel cuminte si pe big brother.
Noi raportam ca la 1 nu dormea mandra ca desenaaa ... azi la 7 se criza ca dc nu merge la gradi ... nush de unde atata energie, toata ziua e in parc, seara am fost afara si noi ... io`st comaaa ...
Haideti la semnat condicaaa !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristalina spune:
Io-mi iau copiii si plec la mama!!!
Am zis!
John pleaca vineri pentru o saptamana in portugalia asa ca maine dimineata le impachetez si ma duc ![]()
...ca n-am mai fost de 3 ani si stau numai la 150-160km...mai mare rusinea...
Intre timp astea mici s-au inecat in muci, mii si milioane de muci, de azi dimineata de la 5 la 7.30 am stat in picioare cu Barosana pe umar ca nu mai putea sa respire altfel...
(In alta ordine de idei...se pare ca programul asta imi prieste...am dat jos de pe mine 25-26 "gliloglame" din ziua in acre am nascut...mai avem vreo 5-7 si gata...ma declar multumita![]()
Sper ca pe astea sa le dau de buna voie si nesilita de nimeni, nu prin plimbari cu Oana in brate la ore nebanuite...:)))
Azi dimineata a venit doctorul si a zis ca putem sa stam linistiti, daca vine SARS-ul sau Influenza peste noi poate scapam, ca avem sistemul imunitar calit in batalii...:)))
Ne-a dat verde sa mergem la mama...la cirese, capsuni, zmeura, pui de o saptamana (care o sa fie sigur decimati din prea multa afectiune), veceu in fundu' curtii si evident multi purici! Prevad ca o sa treaca iar 3 ani pana plecam iar...![]()
Plec cu antibioticul dupa mine, ca am un "shtres"!
Io sunt incalecata de munca...:)
(un fel de dragoste cu sila mai de la tzara asa...
)
Sper sa ma achit onorabil de toate indatoririle si sa nu ma fac de vorba aia ...ca tare sunt in urma...
Gabi
multa rabdare...da' de unde atata...Ai grija de tine si de fratiori si sa aveti o surpriza extrem de placuta atunci cand o sa vedeti ce s-a mai facut la casuta!
Roxi, nu ma uita!...:) Pupam burtica.
Olivia, pupam buba sa treaca...Un nazdravan si jumatate Luca!
Ioana, super simpatica Mariuca!...:)
Daria, sanatate! Daca iei si sabii va jucati de-a piratii prin casa...La 1 noaptea desena?! Au!
Eli, am vazut intrebarea dar am evitat sa raspund pana acum ca sa nu dai cu rosii...Mie mi-a fost mai rau, am luat (din nou!) pastile cu sacosa), si cu bebe doi e de doua ori mai greu dar si de doua ori mai frumos! Sarcina usoara in continuare!
Maine nu cred ca mai apuc sa intru asa ca eu zic de azi
La multi ani Matei!

Andreea, sa va traiasca voinicul si sa va aduca numai bucurii si de acum incolo!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Cristalinele, vacanta placuta, fara aventuri si nazdravanii, da ?!
Si ...
Bunny !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
roxanaz spune:
Cristal drum bun si sper sa nu aveti nevoie de antibioticul ala. cand plecati? iar nu dai semn de viata, nu? mistooo la Portocalia, transmite-i lui John invidia mea fantastica ![]()
Gabi voi v-ati hotarat cand plecati in conced? dupa ce vedeti casa in week end asteptam poze!
kim222 spune:
Saluti!
Roxa ce mai zice Pat de fratior/fratioara?
Ioana gata scoala? Liliana tu?
Gabi nu stiam de unguentul asta,nu cred ca este si aici...Eu folosesc Mederma..Astept poze cu casa!
Daria succes la dr!
Felicia si Robi ce fac mamele voastre?
Cristalinule bine faci...este asa frumos in zona aia!..si mai ales..linistitor...
roller025 spune:
Bon soar! Intru acu' ca de maine is pe baricade...
M-am intors azi de la Olandia si am aterizat direct la birou... Cum zicea si Cristalina - dragoste cu nabadai. Bre, e Amsterdamu' un oras portocaliu... Pe toate strazile sunt stegulete intinse intre ferestre si stalpii de iluminat, vitrinele au decoratiuni portocalii sau mingi de fotbal sau poze ale echipei nationale, terasele scot plasme in strada si aduna oamenii la vazut meciuri... Adevarati fani! Si asta doar ce am vazut in doua incursiuni scurte prin Amsterdam, cu intoarceri nocturne. Ore neapreciate de bb, delok. Ca urmare, aseara, in lok sa fiu la o terasa sa plang pe umarul vreunui coleg olandez, am zacut in camera de hotel...mrr Acu e bine...
La intoarcere am primit vesti superbe: cupil extrem de obraznic (stia ca se intoarce mami si anuntase de dimineatza ca nu doarme pana nu ma intorc:)) si probleme serioase la job (autoritati de toata "stima"). Asa a de maine o iau de coada si incerc sa readuc partile bune in viata mea:
- ii fac lui Vic costum de fluturas (ca deh, in Olanda se inchid magazinele la ora 19, cam cand terminam io treaba)
- reorganizez lucrurile la job ca sa acoperim ceva din disruperi...
Cam atat de la mine...
Sa vaz ce-mi mai aduc aminte:
Gabi, io sincer cred ca Stefan isi va reveni. Cred ca el isi va da drumul brusc, dupa ce cantitatea de cunostinte acumulate ii vor crea suficient confort. Eu chiar cred ca va recupera serios! La o scara mult mai mica, desigur, eu imi fac probleme cu deficientele de pronuntie ale lui Vic, care nu sunt ceea ce imi imaginam, pentru ca uneori, chiar daca incerc sa il corectez si accepta sa il ajut, nu reuseste sa distinga diferentele (nu poate sa distinga, de ex, "coboara" de "covoara", al doilea termen fiind cel pe care il foloseste intotdeauna, chiar daca incerc sa pronunt mai clar pentru el). Si cu siguranta si Tudor il va ajuta. Spor la casa!
Daria, succes cu vederea!
Roxa, felicitari samburicii / samburelului. Tu ce vrei? Funditze sau .... Cum mai stai cu greturili? (io tre' sa gasesc o solutie pentru sinuzita, ma omoara durerile de cap )
Olivia, pupam buba! Io m-am obisnuit... Vic nici macar curbele in casa nu le ia intotdeauna regulamentar si mai are conversatii cu peretii....
Cristal, vacanta placuta! multe fructe, multe pete si cat mai putine victime!![]()
Io incerc sa gasesc cateva zile de fuga la mare, la noi. Dupa ce planificasem saptamana asta Grecia si a cazut, planificasem si Mamaia si s-a dus, a venit sotul saptamana trecuta acasa si foarte entuziast imi spune ca a gasit si imi propune o varianta de vacantza. Dupa care, uitandu-se lung la mine, incepe sa bombane si sa mormaie ca nu merge, ca nu mai e cazul, ca nu se poate... Io, insistenta, il fac intr-un final sa-mi spuna, totusi, care e varianta la care se gandise, ca poate o rezolvam cumva. Si-mi spune: Turcia, in a doua jumatate a lui septembrie ![]()
... Iar io nu mai puteam sa ma opresc din ras... Ma si vedeam in 38 de saptamani zburand spre Antalya![]()
Asa ca de maine ma apuc de pregatit:
- controlul de fond din asigurari
- proiectele de reorganizare a departamentului in conformitate cu schimbarile organizationale ale grupului (despart procese de munca, iau responsabilitati, dau echipe in alte departamente, fac analize comparative cu tarile din regiune, niste intalniri cu consultanti externi... fleacuri)
- incerc sa-mi gasesc inlocuitor pe perioada concediului de maternitate
- refac analizele lui Vic
- organizez costumul de serbare de sfarsit de an...
si ce altceva o mai fi... vrea cineva in locul meu? Ca io vreau sa dorm ![]()
Well, am scris, cred, romanul vietii mele. Daca nu ma mai vedeti pe forum vreo saptamana doar rugati-va sa supravietuiesc... ![]()
Un rest de saptamana spectaculos!