LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

copii ma doare capuln de lesin azi. si de abia acum incepe furtuna afara. deci care vrea un cap care se pricepe la chestii relativ stiintifice va rog frumos sa ma anuntati, zau ca il dau, trebuie numai sa scap de el.
Eli... asa si asa. in ultimele zile mai bine, azi mai rau... nah, stii si tu. dar trece perioada asta mai grea (zic eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox sa-ti treaca starea nasoala !
Pako, cum e mama ta ? Asteptam pozele de la serbare !!!
Eli, pupici si la tine pe burtik !
Ioana, mie-mi place desenul, are de toate !!! Sa ne zici de doc, daca e totul in regula !
Restu` pe unde umblati ?

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cred ca toate sint in asteptarea meciului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, tocmai ce te-am vazut aici la sa ne cunoastem. tare frumosi ochi mai ai.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Simona felicitari pentru bebe Codrin. Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti toti patru impreuna. Si-au trait fericiti pana la adabci batranete, cum spune Adela de cate ori vede un cuplu sarutandu-se. Deci tot nu a mai vrut sa astepte prea mult bebe Codrin. Sa ne spui cum il primeste big brother acasa.

Ioana felicitari si La multi ani si multi bani impreuna in casnicie.

La multi ani Mielutului scump foc. Papa sa-ti traiasca minunile.

Gravidutele, ia spuneti cum stati cu greturile, caldurile, somnolenta....ca eu nu sunt gravi, dar mor de somn nene de nu mai pot. E drept ca sunt restanta la somn, si nici sanse nu am sa recuperez, desi am program lejer la scoala.

Adela ce intelept e Tudor...auzi la el, nu poti sa o duci undeva pana creste mare?

Olivia cand ai spus ca Sorin isi musca degetele si e gelos pe Mugur, ma gandeam ca e gelos ca asteapta bb2, nu ca vede meciul pe stadion.

Gabita, faza cu stersul pe jos imi aminteste de una similara, cred ca prin ianuarie, februarie. Dupa ce a plecat mamica-mea responsabil cu copilul dimineata era sotul si eu dupa amiza si noaptea. De obicei Adela se scula inaintea lui tati, ca tati lucreaza pana la 12-1 noaptea. De obicei se schimba singura de pampers si se imbraca cu ce gasea prin casa. Luandu-se cu joaca (intr-un loc interzis langa masa de calculator) a facut pe ea...caca. Nu se mai intamplase, asa ca fata a vrut sa repare ce a facut, si a fugit la baie. A incercat sa stearga, dar nu a facut decat sa imprastie in toata casa, chiar toata casa...bucatarie, sufragerie, dormitor, baie si dinning room. Cand a vazut ca nu se poate nici macar sterge pe ea, s-a dus miorlaind la tati...Ca sa nu sperie copilul, tati a luat-o de o aripa si fugi la baie, fara sa aprinda lumina...si bineinteles ca pe drumul sprea baie nu calca decat in cate ceva moale....A trebuit sa o bage sub dus ca sa o scoata la culoare...Au incercat sa repare si prin casa, dar tot am gasit multe urme nesterse, ca nu le vazusera. Sa ma iau cu mainile de par cand am venit si am vazut ca trebuie sa spal covoare. Si ei erau asa de cuminti amandoi...se stiau cu musca pe caciula.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

WE placut tuturor

Polux, ce bine ca mai scrii, multi pupici la voi !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by ema

Oliv...sa-mi zici dupa ce vezi alea...sa le sterg.Pisicuta a murit...am avut ziua respectiva varza,io ca io da maica-mea o bocit-o de numa...abia incepusera sa i se deschida ochisorii...Tre sa-i caut alta..un pic mai mare,macar de vreo luna...desiiiiiiiiiiii,DESIIIIIIIIIIIII....are niste medii de-mi vine sa-l arunc pe geam...da-i a meu si trec anu asta cu vederea....insa la anul..........AL MANINC!Am avut o mare sedinta cu parintii virtuala....de aia de la mama ei...si i-am dat tema ptr. acasa...pina duminica sa-mi prezinte lista cu ce nu-i convine si ce vrea de la noi...si de ce nu-i convine ce nu-i convine si cum ar vrea el sa fim.Ca sa stiu ce e de fapt in capu lui...io cred ca o mare varza...dar pina duminica are timp sa expuna varza.frate...e jale cu J.De la medii de 10 pe linie a ajuns la 8 si 9...conditii are...super lux,potential...ohoho..numa lenea s-a instaurat si tupeu de ala de baietas...debiteaza niste...porcarii mai mari ca el.Al maninc pe paine feliata...nu alta.

ha ha ema esti mortala!!

lasa copilul in pace sa isi formeze personalitatea lui, ce vrei sa fie un papa lapte care sa execute tot ce i se spune? no way...

sa stii ca exista studii pe generatii intregi de absolventi de universitate (stiu ca al tau mai are pana acolo, dar...) si s-a demonstrat ca absolventii care performeaza cel mai bine in viata si au cea mai mare satisfactie si personala si profesionala (eu cred ca succesul profesional fara o viata personala implinita e ceva mai putin decat jumatate) sunt cei din esalonul 2, adica esalonul 1 este format din primii 10% din absolventi si al doilea mergepe urmatoarele20- 30 de procente.

concret, dintr-o serie de 500 de absolventi, cel mai bine se descurca in vata cei de la pozitia 51 pana la 200.

nu vei vrea sa il transformi intr-un 'yesman' care sa execute pur si simplu tot ce i se cere....recent am citit si un articol publicat un Harward Business Review despre cum alearga marile corporatii sa angajeze exact tinerii care au fost stresati de mici sa obtina numai 10 la scoala, tocmai pentru ca ei sunt cei mai buni "driven by objectives performers" ... le dai targetu' si ei dorm la birou ca sa il atinga...asta nu e viata crede-ma.

atat timp cat nu se drogheaza, nu are un anturaj dubios, nu e atras in secte sau mai stiu eu ce de acest fel lasa copilul in pace si cumpara-i o pisica sau un caine mai bine sau ambele, eu am avut caine primit cadou la 18 ani si m-a responsabilizat o gramada, stiu cum e...am bocit enorm cand l-am pierdut (si acum imi dau lacrimile).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bebe Codrin bine ai venit pe lume!!

La Multi Ani! si multa sanatate si baftain viata sarbatoritilor si mari si mici!!

si acum sa va spun ca iar alerg ca o zuza de colo colo, dar...puzzelul se imbina, mai am doar la un colt!! sunt atat de incantata ca incep sa se urneasca lucrurile incat de ieri zambesc la toata lumea, inclusiv pe strada!!

Dana, eu nu am pile la Budimex, dar stiu o doctorita ft buna la Grigore Alexandrescu. Ideea este ca eu ma duc la ea numai cand e de garda, pentru ca altfel e si ea foarte ocupata si acasa nu-mi permit sa o chem, eu stiu cum e sa fii doctor de spital si sa te cheme pacientul acasa, eu nici pediatra nu mi-o chem acasa, pun copilul in scaunel si ma duc eu la cabinet. Daca vrei sa te duci acolo spune-mi si eu iti dau numarul cu mare placere. Eu totusi cred ca e vorba de viroza, anul asta au circulat niste adenovirusuri cumplite, Victor al meu, care e foarte rezistent de felul lui a avut vreo trei episoade de febra mare, plus inca nu mai stiu cate de stare febrila moderata, mai mult de vitamina C si homeopate nu ai ce sa ii dai. Salina e foarte, foarte buna, doar ca e foarte departe. Si eu as vrea sa ajung acolo....Daria.... ne recomanzi vreo cazare, pensiune, ceva?

Robi, eu sunt colecistectomizata de la 26 de ani, e mult mai bine fara colecistul ala nenorocit care ma facea sa ma tavalesc pe jos de durere!!

Urez succese maxime piticlontilor care se despamperizeaza acum...cand ma gandesc ca peste un an ma apuc iar de despamperizare...evident ca iar o sa schimb canapelele...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna seara la toata lumea!

Azi e ultima seara fara sot - bine ca a trecut saptamina asta si ca a trecut cu bine! Adevarul este ca in ultimele 2 nopti cind am insistat sa ramin singura a fost mult mai bine - Stefan a fost mai cuminte pentru ca nu era nicio bunica sa stea dupa fundul lui, iar tudor a fost si el mai linistit cred ca din cauza ca am fost eu mai linistita... sper sa treaca si noaptea de azi la fel!

Cu des-pamperizarea - merge ok, ieri nu a avut niciun accident, azi a avut doar unul si asta mai mult din cauza mea...de la gradi mi-au spus ca merge ok de asemenea. Ne-am hotarit ca din august sa-l dam la programul lung, pina la 17 - sper sa se acomondeze - asa le va fi mai usor bunicilor dupa ce ma intorc eu la servici... Problema e cu soacra-mea care tot strimba din nas la decizia asta - vezi Doamne copilul e oricum atit de slab (are doar 14 kg...), ca nu maninca (asta e opinia ei, de asta se tine incontinuu dupa el oferindu-i ceva de mincare, deja e stresanta...!) si programul lung ii ia deja din "oportunitatile" de a fi hranit... Pe de alta parte eu zic ca atita timp cit copilul e vioi si plin de energie, de la gradi imi spun ca maninca bine, are analizele ok - de ce sa ma stresez cu mincarea?? Poate asa e felul lui, mai slab, de ce sa fie grasan??

Eli - tu intrebai cum a fost a doua sarcina - la mine a fost ceva mai grea - greturile matinale m-au tinut pina prin luna a 6-a, am facut tratament, in plus abia asteptam sa treaca totul cu bine, parca nu am mai avut parte de emotia de la prima sarcina...

Polux - tare faza cu Adeluta - mie imi vine sa rid dar cred ca lui tati si mai apoi tie, numai de ris nu va ardea...

Kim - ce imi place de Luca la piscina - si eu as fi vrut sa-l dau pe stefan la inot, dar cred ca mai aevm de asteptat...Mi-au placut si desenele - vad ca e foarte priceput!

Va pup pe toate - ma duc sa-l trezesc pe Tudor sa manince...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput