Puiuti de Randunici 2008!! (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

uff...noi nu suntem in pozici de Butucica..asa ma enervez pe randunoi, ca faceam eu poze muuulte la toata lumea dak aveam mainile libere, si aveam caruciorul, ca tot omu'!..
dar lasa ca recuperam data viitoare, la intalneala din IOR!!
Propun sa ne intalnim saptamana viitoare, in IOR,un pic mai in fata de aleea principala de la fantani, unde sunt bancute si copaci, deci e umbra! ramane sa alegem ziua..haideti cu propuneri!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

emisiunea mea...
vreau si eu poze de ieri, daca ne regasim si noi doi in pozici, am rugamintea sa mi le trimiteti si mie, pe mail sau mass, plsssssssssssss...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

luny, gat pozele sunt tremise pe mailu comul, dar tu ai doar un cap poe aparatu meu, offf!musai sa recuperam intr-un parc , ca nici eu nu am foat la poza de grup eram cu Cleme sa adrnim copchii.

ps n-am id tau de mes????

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/video/3029800790102278510pRyTlu?vhost=good-times']asa cintam noi cind ne e somn[/url]

luny si eu la emisiunea ta

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ce frumos Giani! Isi canta la fel ca Rebe...Ce leagan frumos are acolo, cred ca adoarme numaidecat in el, nu? Si a mea acum canta in patut pentru jucarii, dar nu e cantat de somn acum, e de joaca ! Tocmai ce-a papat si e fericita!

Luny, da, e greu fara carucior, acolo puiul se odihneste, mai doarme, mai se relaxeaza! Si eu propun IOR, pe langa fantani! Ramane sa alegem ziua si ora. Oricum tot in cursul saptamanii ca sa nu fie asa aglomerat. Abia astept!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

e durere, mah, Andreiul!!

Mergi la inceput

ma uit la teleshopping si fac reclama la o crema ,Rejene, care cica scoate vergeturile de pe abdomen capatate in urma sarcinii!..o fi, n-o fi?..'doar' 2 mil!!

Mergi la inceput

propun 16 sau 17 iunie pt intalneala din IOr,
sa ne plimbam de la inceputul sapt.

Clau , leganutul este ff bun,si Andrei cind se joaca chiuie si tipa de bucurie, mai devreme statea intre pewrne si se bucura la tv , ca era deschis

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata neata
Ursulicaastept accept pe mess si poze pls
Butucica, am vazut poze.Super! Tu esti cea cu colanti albi?
Vazut/placut mult fetita pletoasa superfrumoasa (nu ca n-ar fi toti, dar eu am pasiune la pletoase ca asa a fost si Teodora mea cand era bebe)Din pacate nu am recunoscut-o, nu stiu cine eE cuplata?Si nu ma refer la papusica Amira pe care am recunoscut-odar care stiu ca e data...nu vreau sa ma pun cu armata romana
Natyde acord cu tine, facem un program, bagam si parcul Carol nu-i problema.Dar cu ora 18 mai gandeste-te pentru ca vine vara acum cu caldurile alea mari si sigur nu vei putea iesi inainte de ora 18 din casa si nici culca copilul inainte de 10, macar sa se intunece Si sa stii ca nici eu nu-s asa vorbareata in real life, adica sunt dar nu "din prima".Trebuie sa ma acomodez un pic...mi s-a spus de f multe ori ca la prima vedere par RECE,AROGANTA si FITOASA....Dar eu de fapt sunt BUNA,FRUMOASA si MODESTA O sa vedeti voi odata si odata
Viosa zica bogdaproste soacra ca are asa nora frumusica si sa mai puna si ea mana pe o carpa ceva
Nicoleta, sa va fie de bine serbarea, am vazut poze frumoase si cred ca a fost emotionant...sa fiti sanatosi, ca frumosi sunteti!Si mai lasa in pace , ca eu cred ca le intimidezi cu studiatul !
Simonette, multumesc.Nu m-am bagat in seama ca n-am stiut ce sa-ti zic dar stiu despre voi toata povestea.M-ai impresionat cand ai povestit despre Luca, am fost alaturi de tine cand ai plecat la spital sa nasti si m-am bucurat pentru voi cand ati plecat in sfarsit din preafrumoasa noastra tara.Mult curaj in continuare, sunteti niste frumosi si daca mai ai putere....sa vina si printesa!
Tuchiazi merg la pasaport si revin pe seara cu povestea en detaille, pentru ca sunt sigura ca va fi o adevarata aventura ca de fiecare data...tu nu te lua dupa Simonette (la ea a fost ultima batalie cu autoritatile romane), nu vezi ca nu zice cat a stat la coada?Asa zic toti, m-am dus tac pac gata....Si io intreb: cum domle , nu mai e coada?AAAAAAAAA ba da, am stat 2 ore nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte, dar am rezolvat! Pe mine asta ma umple de spume, atitudine tipic romaneasca...DAR AM REZOLVAT! Dar civilizat nu se poate nenica sa rezolvi, fara sa ramai cu traume?Ca eu d-aia am paranoia acum, au trecut 3 ani de la ultima mea vizita in N Iorga si nu mi-a trecut inca buba la cap...tot la hezbolah mi-e mintea!
Arielce pove tu acolo cu autobuzul si tramvaiul????Cum sa nu opreasca taxi?Fereasca Dumnezeu, dar cum te suisi fato in autobuz cu copil in brate, carut si copil de mana? Pt data viitoare 9455,9461,9641,etc etc
Nu stiu cui mai vroiam eu sa zic ceva, dar revin daca-mi amintesc.O mai fi pus Simo poze, stiti cumva? Ca paca vad ca iar apare de dupa colt cu
Aaaa Ali Bia tinerica subtirica si transmite salutari pe mess prietenei tale ascunse
Si ca sa nu mai scriu inca un mesaj, va spun doar ca eu aseara am fost in Mall Vitan la film cu Teo careia i-am multumit in sinea mea pentru initiativele ei minunate, ca fatis nu puteam sa debordez ca l-as copilu cu Omu si plec la Mall ca o mama denaturata Haha si...Tuchi, Natymainile la urechi:am mancat si gogosi de la American Donuts, f buneee dar la fel de otravitoare ca forneti sunt sigura!Psttt!
Acum va las, va pup

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

ce zi e azi, ca m-am tampit definitiv???

Mergi la inceput