*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (97) ***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

s-au mai pus...noutate is numai suporturile alea de perdele la bucatarie,dar sincer mi se par asa fragile.nu mai stiu cine imi spunea ca o sa imi cada perdelele pe jos...avea mare dreptate.poate de aia mi le-au livrat cu suruburieu glumisem ca le bat in cuie numa sa stea acolo,dar astia au luat-o in serioscum sa bag alea in termopane????poate se practica da nu stiu eu?!ma rog...oi vedea.maieurile de baietei,si am luat pana acum toate culorile,tura asta cam put,deja le-am spalat ca se simtea prea tare....si vesta aia de la fetite la 1.90E imi place,e buna la iarna.particip si eu la numaratoarea inversa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Punguta din 9 zici? am si eu o comanda din 9 ia sa imi trimit consortul maine la posta.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare redutistelor!!!

multumesc frumos de urari sunteti toate niste scumpe!!!la fel va urez si eu voua !

eu vin cu o veste buna s-a mai nascut un bebe redoutist

ia uitati mesajul de la mamici de mai-iunie

Azi a nascut Andreap, bebe Sara, 3,200, la 4,20 in dimineata aceasta. Din cate stiu era programata tot pt azi la inducere dar cred ca nu a mai ajuns pana acolo!

so....bine ai venit pe lume micutza sara sa fii sanatoasa si mancacioasa!!!mult laptic pt mamica!!!

eu inca astept cumincioara comanda din 4 iunie ...asta pana cand ma enervez si le bombardez pe alea de la posta

clau imi place ca numeri zilele pana la reduceri parca ziceai ca te-ai lecuit...sau nu??

am mai bagat azi in cos unele bluzite care sa mearga de burta si cred ca le comand cum imi apare comanda din 4 iunie nu mai astept reducerile ca poate nu le mai gasesc

22+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, redutiste maniace Ne-am intors de la mare, a fost super!
bine ai venit, micuta Sara! Sa-ti fie viata minunata si plina de lucruri bune!
Mi-a venit si pachetul de la sfarsitul lui mai in care folosisem codul pt setul de genti. Mai, fetelor, ce de genti mi-au venit!!!! Sotzul nu ma credea ca-s gratis toate Super faine, ce imi plac...e cel ma fain cadou de pana acum!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cric spune:

Laura Ioana sunt voluminoase gentile? Astept si eu o comanda cu trei produse pe care le-am comandat pt. setul de genti. Si sa stiu daca intreb la colete sau la scrisori externe voluminoase.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Bine ai venti pe lume, micutza Sara! Sa ai o viata plina numai de bucurii si impliniri!

Si eu am dat o comanda cu gentile alea multe si roz. Abia le astept.
Maine cred ca ma duc la posta, ca am si eu 2 comenzi date pe 9 iunie. Poate macar una vine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Eu am rimit comanda in care am avut si gentile. NU sint toate roz, doar una singura. setul celalat cu troller si rucsacel , plus inca o gentuta sint rosii. eu sint foarte incantata de ele. merita..

Cric, sigur iti va veni colet , daca ai aplicat codul pentru genti...nuincap in punguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Buna dimineata!
A aparut un cod nou pt alt set de plaja:20273.
Poza o puteti vedea aici(trebuie sa aveti cont):http://www.clubpromos.fr/forum/topic8666.html

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Bine ai venit pe lume Sara!Sa cresti mare ,sanatoasa si frumoasa!

Astept si eu o comanda din 9.Ieri am fost la posta sa intreb de ea dar nu era venita.Ce-i drept am intrebat doar la scrisori ca am in ea doar 8 produse , dar azi merg dinou si intreb si la colete.

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Bine ai venit pe lume , Sara! Inca un bb redutist! La cat mai multi!

Eu astept reducerile si ma plictisesc copios pana atunci! Offfff!

Mergi la inceput