*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (97) ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Bine ai venit pe lume,Sara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cric, da, sunt voluminoase si sigur iti vine pachet. Eu am avut doar 2 produse comandate (mici) si mi-a venit dita pachetul de nu stiam ce am comandat (uitasem de genti). Si-s muuulte, nu doar trei

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bine ai venit pe lume Sara!!! sa cresti mare si cuminte si sa papi mult laptic.
Proaspetei mamici refacere cat mai rapida!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Bine ai venit pe lume Sara!!!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurii, impliniri si muuulta iubire!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, la fete 0-4 ani au aparut niste produse din colectia de toamna-iarna 2008. De fapt apar si dispar. Cat am stat pe site, ba avea 11, ba 13 pagini sectiunea respectiva, de m-a capiat. Voi ati primit vreun link catre colectie? Clau, tu esti cu avanpremierele. Ai ceva?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Fetelor, la fete 0-4 ani au aparut niste produse din colectia de toamna-iarna 2008. De fapt apar si dispar. Cat am stat pe site, ba avea 11, ba 13 pagini sectiunea respectiva, de m-a capiat. Voi ati primit vreun link catre colectie? Clau, tu esti cu avanpremierele. Ai ceva?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Gravi, asta-i de-acu'! Incep permutarile pana pe 25, iar pe 25 sunt victima propriului lor succes

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Andreap sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase!

Eu n-am reusit s-o impresionez pe Sabine cu mesajul meu in franceza, se pare ca tot dupa n-shpe zile imi va raspunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Bine ai venit pe lume Sara!
Andreea , sa va traiasca printesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pfoaaa, rusine sa-mi fie, am anuntat luni dimineata pe forum dar aici am uitat sa anunt nasterea Sarei.
Andreap e o eroina, serios. O admir si nu stiu cum are atata energie.
Sambata a fost nasa, nu in Bucuresti. Au fost la nasit, duminica au revenit pt ca luni era programata la inducere. Numai ca de la zbantuiala nu a mai fost cazul de inducere, i s-a rupt apa si a nascut. Putin mai greu decat la prima fata, i s-a rupt colul si e cusuta dar sunt ok amandoua.
Mai mult, duminica da examenul de expert contabil, in ultimele saptamani a tot fost la cursuri. Initial a vrut sa dea examenul cu "burta" dar nu i-a mers. A vrut sa isi ia in spital cartea sa invete, asa zapacita e. Este nemaipomenita... CHiar o sa o sun acum ca am inteles ca i-ar fi dat deja drumul acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si mie sa-mi fie rusine ca am intrat, am vazut, am comentat si n-am urat andreeip sa-i traiasca fata, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa-i aduca numai bucurii. Da' poate ma iarta! II mai urez sa se refaca repede si sa ia examenul!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput