Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cu numele, si io tot pe criteriul ca nu mai cunosc pe nimeni cu numele astea, si ca nu voiam sa asociez numele copiilor cu alte persoane. Si la Matei si acum. Plus ca am vrut sa fie 2 care sa inceapa cu aceleasi litere la ambii copii. Cum la Matei literele sunt M si I, pentru ca il cheama si Ioan (e nascut pe 7 ianuarie), acum am ales Ilinca Melania (am inversat doar ordinea).
Deh, am avut si noi ceva pitici cu numele .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+

AMR 5 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Tecky iubita, dar nu m-am intalnit cu anestezistul. Am vorbit cu el la telefon ieri, se va uita pe ultimele analize de sange pe care le-am facut si probabil la sfarsitul saptamanii asteia sau la inceputul celeilalte ne vom vedea. Trebuie sa-mi vada radiografiile de la coloana si sa-i duc lista cu "indicatiile pretioase" de la stomatolog. Va zic cand am discutia, asa am stabilit doar!

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...eu ma simt mult mai bine....am reusit sa si mananc...sper s fie bine de aici inainte....

Anaxena, poate totusi nu ar strica sa mergi la un control si in Pitesti...

Am fost azi si la HR..si ultima zi de munca va fi marti 17 iunie ...iar eu atunci voi avea 36s...., pana la sf lunii am CO...si apoi prenatal

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, da , au disparut reclamele ...

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, eu am plecat la cumparaturi in Flora (camasi noapte pentru spital, aripi de fluture pentru Matei ca are vineri serbare si am vazut acolo ceva, eventual rochita pentru botez Ilinca daca gasesc ceva gen rochita Mariei (Anaxena, ma obsedeaza rochita aia , si ce altceva oi mai ochii pe acolo). Gata cu jobul pe azi!
Nu stiu daca mai apuc sa intru de acasa, ca daca nu am laptopul meu, ma cam "bat" cu baietii pe calculator. Asa ca sigur ne auzim maine.

Camy, ma bucur ca in sfarsit stii care e ultima zi. Coincide cu a mea (tot 17), numa' ca io voi avea 37 de saptamani fara 1 zi atunci .

pup you all si sa fiti cuminti, da?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+

AMR 5 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vad ca tot vb de unde ati ales numele bb-ilor

pai pe mine ma cheama Ana-Maria si toata lumea imi zice Ana,cand eram mica aveam o vecina care o chema Maria,care a fost chiar cumnata mea..si uite asha cand o strigam mi se parea un nume superb si de mica am zis ca eu o sa am fata si o sa o cheme Maria si atat si vb ceea imi implinesc si dorinta mea de a fi strigata pe nume,adiq
scenariu:
mama ne cheama a masa: "Ana,Maria hai la masa!!!"

Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

......mi-e somn!!!!...foarte somn!!!!

...si mai am de stat la servici..

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

numele bebeilor..eu am ales andrei..inca de cand am aflat ca sunt gravida, doctorul zicea ca sunt gemeni la inceput..dar de fapt era fibromul..si atunci ma gandeam sa le spun andrei si andreea..eram sigura ca sunt fata si baiat..asa a avut si mama si bunica..dar din pacate nu le-a trait la niciuna..de fapt, eu am pierdut o sarcina in octombrie, si imediat in noiembrie am ramas din nou..cred eu ca intre 25 si 30 noiembrie..adica de sf. andrei..si oricum mi se pare un nume cu rasunet, doar este protectorul romaniei....
taticul nu prea e de acord...ca nu se vede strigandu-l andrei...dar la asta nu renunt..
a.cicel, multam de informatie..chiar ca m-ai bagat in ceata...noi nu avem departament de reszurse umane..avem doar 5 angajati..si o firma de specialitate care se ocupa de contabilitate..asa ca o sa vin si eu la munca cat mai pot..(ca deja imi e cam greu cu statul pe scaun..nu mi se umfla picioarele..doar ca il inghesui pe bebicu si nu ii place..imi da la ghionturi de mi se taie respiratia..si la stilul in care creste burta..stau deja cu mainile intinse sa ajung la tastatura...) si dupa aceea oi vedea ce fac..

29 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

mai fetelor, mai este cineva care nu s-a mai ingrasat deloc de o luna? CA la mine asa s-a intamplat si deja incep sa ma ingrijorez...am ramas tot la +10 kg, nu ca mi-ar parea rau ca nu m-am oingrasat mai tare dar mi se pare ciudat... poate fiindca nu prea mananc cine stie ce seara si poate ca si miscarea zilnica....

NUME: mai am 5 saptamani si eu nu am ales inca nume pt baietelul meu... Parca niciun nume nu mi se pare potrivit... Radu imi place dar nu vrea sotul meu, nu ii place lui...

Nu mai am timp deloc, recunosc ca nu am mai citit chiar tot ce ati scris dar mai semnez si eu condica din cand in cand...

Luni merg la control...

Offf, iar am uitat sa actualizez semnatura: am 34 saptamani...

33+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

eu nu mai stiu in ce pozitie sa mai stau ..sa invat,nu mi gasesc locul...offf si mai am o multime...nu ma plang, doar constat

32 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput