Criza genitala la varsta de 5 luni?

Salutare mamici si tatici,
De cateva zile am observat la fetita mea in varsta de 5 luni ca are sfarcurile tari. Dar, nu as putea spune cu exactitate de cand sunt asa. Totodata, se pare ca si pe scutec apare ceva mai ciudatel, ca o secretie albicioasa... Pare sa fie o criza genitala. Dar ma intreb: este normal ca la 5 luni sa faca asa ceva? Pentru ca a avut o criza genitala si la cateva zile de la nastere (depsre care stiam ca e normala). Ati mai intalnit asemenea cazuri? Ce e de facut?
Mentionez ca alte probleme nu pare sa aiba copilul. Are o stare f. buna.
Multumesc mult!
Sanatate tuturor!
Raspunsuri

Anuska spune:
In primul rand: la dr ai fost?
Apoi din cate stiu eu e posibil, mai ales daca o si alaptezi.
Mergi la dr si apoi aplica tratamentul recomandat; in mare parca comprese cu rivanol pe sanisori.....*********************************
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

angipangi spune:
quote:
Initial creeata de livutz
Salutare mamici si tatici,
De cateva zile am observat la fetita mea in varsta de 5 luni ca are sfarcurile tari. Dar, nu as putea spune cu exactitate de cand sunt asa. Totodata, se pare ca si pe scutec apare ceva mai ciudatel, ca o secretie albicioasa... Pare sa fie o criza genitala. Dar ma intreb: este normal ca la 5 luni sa faca asa ceva? Pentru ca a avut o criza genitala si la cateva zile de la nastere (depsre care stiam ca e normala). Ati mai intalnit asemenea cazuri? Ce e de facut?
Mentionez ca alte probleme nu pare sa aiba copilul. Are o stare f. buna.
Multumesc mult!
Sanatate tuturor!

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Ana71 spune:
Buna,
Si fetita mea a avut criza genitala mai tarziu. Cand avea vreo 4-5 luni am observat o usoara inflamare a unui san. Era putin vizibil, dar cum eu sunt cam ipohondra am sunat si medicul ei de familie si un pediatru de la Grigore Alexandrescu si amandoi mi-au spus ca e criza genitala care poate aparea si mai tarziu (mai ales ca o alaptam). SI s-o las in pace sa nu cumva sa o zgandar. Eventual comprese cu rivanol. Asta era si intrebarea mea: nu era cam tarziu pentru criza genitala? Dar mi-au zis ca se mai intampla sa apara si mai tarziu. Parca tot in perioada aia am vazut o picatura infima de sange si ffff. putina secretie in pampers si mi-au zis ca tot din cauza asta (o singura data am observat).
Pentru linistea ta,poate ar fi bine sa o vada si un medic.

livutz spune:
Am fost la doctor. A spus ca nu trebuie sa ne facem probleme. Va trece de la sine. :)
Multumesc celor care au raspuns la mesaj.
Numai bine si sanatate maxima!

Mercedes spune:
Sa tineti copilasul sub observatie. La fel a fost si fiica mea la 2 luni dar din pacate la ea s-a terminat urat cu un chiuretaj la unul dintre sani.Nu a ajutat doar rivanolul.
Sper din suflet sa nu aiba nici un copilas aceasta problema, sa tb. sa fi alaturi de copilasul tau la chiuretaj fara anestezie.

Amina_Marina spune:
Si eu ma lupt cu aceasta problema acum, azi am observat (poate ca-i de ctieva zile dar n-am fost atenta) ca are ceva tare sub mameloane ca niste pietricele si acea secretie care a reaparut iar..Maine ma duc la doctor sa vad ce-mi spune, tare mi-e frica nu o chiureteze.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.