Criza genitala la varsta de 5 luni?

Criza genitala la varsta de 5 luni? | Autor: livutz

Link direct la acest mesaj

Salutare mamici si tatici,

De cateva zile am observat la fetita mea in varsta de 5 luni ca are sfarcurile tari. Dar, nu as putea spune cu exactitate de cand sunt asa. Totodata, se pare ca si pe scutec apare ceva mai ciudatel, ca o secretie albicioasa... Pare sa fie o criza genitala. Dar ma intreb: este normal ca la 5 luni sa faca asa ceva? Pentru ca a avut o criza genitala si la cateva zile de la nastere (depsre care stiam ca e normala). Ati mai intalnit asemenea cazuri? Ce e de facut?
Mentionez ca alte probleme nu pare sa aiba copilul. Are o stare f. buna.

Multumesc mult!
Sanatate tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

In primul rand: la dr ai fost?
Apoi din cate stiu eu e posibil, mai ales daca o si alaptezi.
Mergi la dr si apoi aplica tratamentul recomandat; in mare parca comprese cu rivanol pe sanisori.....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Initial creeata de livutz

Salutare mamici si tatici,

De cateva zile am observat la fetita mea in varsta de 5 luni ca are sfarcurile tari. Dar, nu as putea spune cu exactitate de cand sunt asa. Totodata, se pare ca si pe scutec apare ceva mai ciudatel, ca o secretie albicioasa... Pare sa fie o criza genitala. Dar ma intreb: este normal ca la 5 luni sa faca asa ceva? Pentru ca a avut o criza genitala si la cateva zile de la nastere (depsre care stiam ca e normala). Ati mai intalnit asemenea cazuri? Ce e de facut?
Mentionez ca alte probleme nu pare sa aiba copilul. Are o stare f. buna.

Multumesc mult!
Sanatate tuturor!

sunt curioasa de raspunsuri ...habar nu am avut ...criza genitala
fata mea nu a avut asa ceva

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Si fetita mea a avut criza genitala mai tarziu. Cand avea vreo 4-5 luni am observat o usoara inflamare a unui san. Era putin vizibil, dar cum eu sunt cam ipohondra am sunat si medicul ei de familie si un pediatru de la Grigore Alexandrescu si amandoi mi-au spus ca e criza genitala care poate aparea si mai tarziu (mai ales ca o alaptam). SI s-o las in pace sa nu cumva sa o zgandar. Eventual comprese cu rivanol. Asta era si intrebarea mea: nu era cam tarziu pentru criza genitala? Dar mi-au zis ca se mai intampla sa apara si mai tarziu. Parca tot in perioada aia am vazut o picatura infima de sange si ffff. putina secretie in pampers si mi-au zis ca tot din cauza asta (o singura data am observat).
Pentru linistea ta,poate ar fi bine sa o vada si un medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livutz spune:

Am fost la doctor. A spus ca nu trebuie sa ne facem probleme. Va trece de la sine. :)
Multumesc celor care au raspuns la mesaj.

Numai bine si sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Sa tineti copilasul sub observatie. La fel a fost si fiica mea la 2 luni dar din pacate la ea s-a terminat urat cu un chiuretaj la unul dintre sani.Nu a ajutat doar rivanolul.
Sper din suflet sa nu aiba nici un copilas aceasta problema, sa tb. sa fi alaturi de copilasul tau la chiuretaj fara anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Si eu ma lupt cu aceasta problema acum, azi am observat (poate ca-i de ctieva zile dar n-am fost atenta) ca are ceva tare sub mameloane ca niste pietricele si acea secretie care a reaparut iar..Maine ma duc la doctor sa vad ce-mi spune, tare mi-e frica nu o chiureteze.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

baietii fac si ei crize din astea?

Mergi la inceput