De curand in Chicago...

De curand in Chicago... | Autor: sunnyside

Link direct la acest mesaj

....si tot de curand, dupa o absenta de cativa ani, pe acest forum, care mi se pare mai frumos ca oricand. Cinste celor care scriu si nu in ultimul rand cinste moderatorilor care dea lungul timpului au facut din acest forum cel mai frumos spatiu de dialog pe care l-am intalnit pana acum.
Imi iertati duiosia oarecum nepotrivita pentru o persoana care a ales sa traiasca pragmatismul american, dar cei care sunt plecati din tara (si mai ales cei ca mine, plecati de curand) stiu ca a fi departe de casa inseamna de cele mai multe ori sa fii teribil de singur si dornic in inima ta sa regasesti ceva din ceea ce ai lasat in urma.
Prietenii pot sa-ti implineasca aceasta cautare.
Iar forumul acesta este atat de cald si de prietenos, atat de imbietor si de confortabil, incat ma simt din nou ACASA!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

...asa ma apucat si pe mine melancolia si o pofta de vorba romaneasca si cum azi am avut "Cleaning Day" la serviciu- eu n-am avut prea multa treaba ca de regula sunt curatica si organizata la birou, asa ca am stat toata ziulica pe forum la DC. Aveam cont din 2006, dar mi-am incordat putin creierul si mi-am amintit username-ul si parola si m-am pus pe scris.

Bine v-am regasit, dragelor!

Mergi la inceput