Mircea Badea-In Gura presei

Mircea Badea-In Gura presei | Autor: Lemoni

Link direct la acest mesaj

Am descoperit emisiunea asta astazi, mi se pare un dulce tipul , le zice pe fatza , asa ma distreaza. Voi ce stiti de el si de emisiune?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Atata doar ca-l cheama Mircea Badea Radu e cu din dragoste, pot sa spun taman pe dos, sirop si telenovela ieftina
Si mie imi place si deseori il urmaresc, dar uneori sare calul si serveste interesele lui voiculescu prea pe fata, ce respect la el este ca a admis cinstit in direct ca nu va musca niciodata mana care il hraneste. Ceea ce pentru audiente poate sa fie un lucru bun sau rau.
Si exagereaza in ceea ce priveste abilitatile lui de mare bataus, sunt convinsa ca e o gaina, daca-l scuturi nitel uda pantalonii, dar altfel el se da un dur.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Pe Mircea il ador si pe Oreste, prietenul sau, la fel. Emisiunea pe care o realizeaza Badea i se potriveste ca o manusa. Bineinteles ca mai sunt si exagerari, dar tocmai asta-i farmecul, sarea si piperul. E un tip foarte inteligent, o minte scilpitoare, spontan si cu mult umor. E genul de barbat langa care nu te-ai putea plictisi, ai avea mii de subiecte de dezbatut si pro si contra. Mi-as fi dorit un amic sau un frate ca el sau ca Oreste. Nu cred ca serveste pe cineva, fiindca de nenumarate ori i-a criticat pe cei din Antena cu diverse. Eu care am vazut aproape toate emisiunile pot spune ca incearca sa fie echitabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu sunt fan Mircea Badea! Nu pierd nici o emisiune!Daca ratez la TV, vad inregistrarea pe net.Imi place Mircea de pe vremea cand facea matinalul cu Teo la Antena 1. Insa formatul asta i se potriveste mai bine.E perfect pentru el!Eu n-am simtit niciodata ca l-ar servi pe Voiculescu.E adevarat ca evita sa-l atace pe el sau partidul lui (conform principiului sau de a nu musca mana care-l hraneste)insa pe colegii din trust nu-i iarta niciodata! Eu nu cred ca e fricos!Iti trebuie ceva curaj sa spui ceea ce spune el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mie imi placea foarte mult mircea badea, il urmaresc de cand facea matinalul cu teo la antena 1, emisiunea cu oreste si in gura presei, de la inceputuri. Insa incepe sa cam exagereze referitor la cat de bun bataus e si cu anumite jigniri. Adica ma gandesc ca stie sa se bata, nah, dar nu la modul cum o spune. Zicea odata ca pe oricine va incerca sa il bata il va pune sa ii suga teava de esapament. Ma indoiesc ca nu se gaseste unul care sa-l pocnesca bine de tot. De obicei mi se parea ca are pareri pertinente, imi placeau mult de tot emisiunile lui, cum critica el domnisoricile cu "vuitoane" si lipsa de cultura de la noi, dar incepe sa exagereze. A, si nu mi-a palcut aseara ca a zis ca andreea balan e frumoasa, el care lauda alt gen de frumuseti (adriana lima, manechin sud american) si balacarea fete oarecum frumoase de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mircea Badea? I llloooveeee him forever :))))
Mi-ar placea sa pot sta la o cafea cu el, pe bune, e extraordinar tipul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sorry l-am botezat. M-am distrat aseara la culmea am ras cu lacrimi.Mi-am adus aminte ca ne-am uitat in urma cu 6 ani cand eram in vizita in romania la el si ne placea tare mult probabil singura emisiune pe care o urmarea a si aflasem ca ne este si vecin de cartier bine nu il cunosc personal .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Lemoni, poti sa stai foarte linistita, pentru ca in buletin il cheama Badea Mircea Radu, chiar de la el am auzit intr-o emisiune.
Si nu doar le zice bine dr le si scrie bine.
Pt pasionatele care n-au citit inca, cautati pe net/google articolul lui "Barbatul este o oaie".A fost si subiect separat aici pe forum.
Singurul lucru care nu-mi place la Mircea Badea este Carmen Bruma!
A, si are si emisiune la Newz Fm," Traficantii", de luni pana vineri la ora 18. Se poate asculta on line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

sali, nu reusesc sa gasesc Barbatul e o oaie pe google, ceva de genul ca nu mai merge forumul/blogul revista presei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mircea Badea RULES!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Aici este linkul cu titlul "Barbatul este o oaie", scris de Mirciulica:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116256

Mergi la inceput