Timisoara, Impreuna! (109)
Raspunsuri - Pagina 14
deya spune:
Ela cat de bun?Eu sunt la sectia de germana secundar si caut un job cel putin pe vara ,dar nu pot sa spun ca ma descurc grozav..
Fetelor intre atatea probleme aici asta vroiam sa vad rog daca auziti de ceva job hmm nu stiu nu am nicio pretentie(sa nu includa acu matematica fizica chimie
informatica sau eu stiu ce)asa mi-as dori sa ma angajez...da nici eu nu stiu de capu meu ce mi-ar placea sa fac.Am certificat Cambridge la engleza sunt sociabila,lucrez usor in echipa,cu copii batrani adulti nu conteaza,rezistenta la efort(desi nu par)si dornica sa invat lucruri noi,poate va trece pe la urechi vreochestie dati anunt si mie
Mihi acu imi dau seama ca tu mi-ai zis ceva de Photoshop am uitatsa zic labaietii mei.....scuza-ma
Claudia ce ai mai facut bun azi?
Katik unde esti?Lormi?silvana?Ana?
Mariaa ai fost cu Gps?Vreau si eu o vorba cu Dumnezeu...of....cate am pe suflet....ce face Maya?
Aida
Mariaa spune:
deya - dar sa consiliezi oameni ti-ar placea? in vanzari ti-ar place sa lucrezi? nu vanzare agresiva, sa consiliezi..hm?! io chiar caut un om pe care sa-l formez...ce zici
da' vezi ca-s rea de tot! ...glumezzz
si daca ai colege in cautari de camera, da-mi de stire...si poate facem cumva cu ia aia odata cand esti si tu treaza
no, hai ca s-a dat drumul la editia de sambata de anunturi online
Maya?! nush cum de n-am gasit-o mai devreme...era prea liniste fara ea pe aici...e nebunatica rau.
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Daca eram surori toate, poate ca nu ne intelegeam asa de bine...
Daca ne-ar uni doar bucuriile vietii, poate ne-am plictisi...
Daca am face intalniri prea dese, nu ne-am mai dori cu atata ardoare o cafea Impreuna!
Daca suferinta si durerea ne loveste, credem in puterea gandului pozitiv...
Daca una dintre noi trieste o drama intreaga, toate traim cate-o farama din ea...
Daca una dintre noi e coplesita de o mare bucurie, o imparte in mod frateste cu fiecare...
Sa mai spun ceva?
Aida, eu cred ca pana acum, tu ai tinut eroic in tine o mare durere...ai trait cu ea doar noaptea, atunci cand nu te vedea nimeni, pentru ca ziua sa nu te vada Emma...ziua trebuia sa fii acea mama puternica, care ofera neconditionat incredere puiului ei.
Acum insa, durerea a rabufnit, dupa mine e un fapt si o stare perfect normala, sufletul tau a lasat sa iasa din el tot ce a acumulat in atata timp.
Plangi iubita, doar asa te poti descarca...noi culegem lacrimile tale, intr-un potir ...
Lacrimile acestea sunt sfintite de D-zeu...
Daca Emma e atat de mamoasa, acum, considera asta o binecuvantare...considera perioada asta un miracol, acela de a va iubi nespus de mult una pe cealalta, nu doar prin imbratisari, ci si prin cuvinte...spune-i mereu cat o iubesti...pentru ca ea are nevoie sa auda asta...
La fel ca si fetele, iti spun si eu, ca as strabate universul in cautarea unei stele stralucitoare care sa-ti indeplineasca cea mai arzatoare dorinta...
Si o voi cauta...noi toate o vom cauta, intr-un fel sau altul, pentru Emma exista o stea numai a ei, care ii va lumina drumul spre vindecare...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
PS: Aida, am vazut cei mai frumosi ochi negri din lume, si o spun cu toata sinceritatea, Emma este cu adevarat frumoasa...
O iubesc nespus...si pe tine la fel...
Cat despre anunturi on line: bag si eu unul...
srl Nebunia angajeaza cu norma intreaga anihilator de stresuri...
Daca esti calm, ai nervi cretzi, poti anihila stresurili, TU esti persoana pe care o cautam.
Oferim pachet motivant...platim dublu orele suplimentare...bonus lunar:o vizita la Vacarescu...

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
uhh...Dorisake, abia ne-am adunat simtamintele de pe coclauri...
cum sunteti?
deya sa ai curaj si deschidere sa vorbesti cu oamenii, restul se invata. vorbim 
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
deya spune:
Doris lasa ca si tu esti tare.Imi dai te rog Pm cu nr l Dana sa sun maine sa vad daca mai are nevoie de ceva.....s-a mai calmat Radu?
Mariaa ok ok
astept detalii
ela03 spune:
Deya, vorbim in privat.
La Cluj am prezentata o cercetare despre stres si dorim s-o continuam. Din cercetare a reiesit ca femeile sunt ceva mai stresate decat barbatii la noi in tara. Si banii sunt un motiv de stres pentru multi de la noi din tara.
Va doresc o noapte si o duminica placuta, doamna educatoarea lui fiu-meu se marita maine si mergem la nunta.
Repet, daca nu deranjez, as dori s-o cunosc pe Emma.
aidaciolac spune:
Dragelor va
, merci mult pt umeri
, acum parca m-am mai linistit , am mai tras o tura pe ascuns in fundul gradinii cu cumnata-mea care m-a acompaniat 

ela sigur ca ne vom cunoaste si pe Emma , dar inca nu stiu cand , ca acum eu nu prea am stare si am alte alergaturi 

la toate si aveti grija de voi. Dana si Radu
si cu gandul la voi , mai putin si se termina chinuiala si profitati din plin ca acum e momentul sa fiti alintati si gadilati ![]()
... ies pana nu imi iau suturi in 
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
silvana75 spune:
Is rupta de oboseala dar am intrat, am citit, m-am bucurat ca Doris a scris, semn ca Radu e bine, Doamne ajuta.
In fata Aidei intodeauna raman fara cuvinte, nici nu-mi pot imagina durerea ta, pot doar sa ma rog pentru Emma, sa-ti doresc tie Aida multa putere si curaj
Dana, ma rog pentru ca totul sa sa termine cu bine.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel